Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 41: Ääh, tahtooo!

ÄÄÄHHH! Taistelen täällä kovasti himojani vastaan. Huomasin, että Aussien hiustenhoitotuotteet ovat Kickseissä tarjouksessa seuraavat pari viikkoa. Tahtoo!


Tuoksut ovat herkullisia ja pakkausten tekstit houkuttelevat huumorillaan. Varsinkin tehohoitoja on hehkutettu paljon ja 3 minute miracle reconstructoria myydään ympäri maailman ihan älyttömät määrät . INCI-listatkin vaikuttivat pikakatselulla ihan kiinnostavilta noissa tuotteissa. Olen niin sekopäinen, että voisin vaikka ostaa kaikki Kicksissä olevat Aussiet kerralla, eli 4 shampoota, 4 hotoainetta ja kolme tehohoitoa. Tuolle keikalle tulisi hintaa 100 €…ja kyllähän sen nyt jo järkikin sanoo, ettei kaikkia tarvitse kerralla hankkia, vaikka tarjouksessa olisivatkin. Mutta ai että tätä himoa!

Nyt tiedän, mikä on työni lisäksi toinen syy siihen, miksi minulle on kertynyt niin paljon tuotteita. Se on juurikin se, etten osaa ostaa yleensä vaan yhtä tuotetta. Kun aion ostaa yhden, valtaa minut mieletön ostomania ja ostan samalla paljon ihan hullun himon vallassa. Jos osaisin olla normaali tuon shoppailun suhteen voisin päättää, että viimeisenä tarjouspäivänä voin käydä hakemassa vaikkapa juuri tuon korjaavan tehohoidon pelkästään. Mutta kun en taida osata olla ostamatta muita!

Tämä on ihan naurettavaa, olen aikuinen ihminen enkä yksinkertaisesti vaan osaa olla tuhlaamatta. Tämän vuoksi minulla on asuntosäästötili, jonne talletan heti palkan tultua kaikki ylimääräiset pennoseni. Tuolta en voi noistaa niitä pois, vaikka kuinka himoitsisin jotain kivaa. Harmi vaan, että noilla ASP-tileillä on määriteltynä maksimi summa, jonka sinne voi kolmen kuukauden ajanjakson aikana tallettaa. Nyt mennään taas tuon kolmannen kuukauden puolella, joten ASP-tilini maksimitalletussumma on täynnä ja minun on pidettävä pennosistani väkisin kiinni, jotta ne ovat minulla vielä ensikuussa tallella kun ne taas on mahdollista tallettaa.
Normaalisti olen (kypsänä ja aikuisena ihmisenä tietenkin) ratkaissut ongelman äitiäni ja isääni apuna käyttäen. Oikeastaan heidän apunakäyttämisensä saa minut tuntemaan itseni melko kunnolliseksi tyttäreksi. Siinä missä moni tytär soittaa ja pyytää vanhemmiltaan rahaa lainaksi, soitan minä heille ja kysyn hieman nolona, jos saisin laittaa heidän tililleen hetkeksi talteen rahaa. Ilmeisesti minun on nytkin tehtävä noin samantien tai muuten nuo Aussit ilmestyvät kaappiini yllättävän pian…

Vielä pitäisi kyllä löytää syys sille, miksi oikein ostan. Saan ihan mieletöntä mielihyvää ostosten suunnittelusta ja siitä, kun mietin niiden käyttämistä. Minulla on mielettömät odotukset tuotteilta ja tietysti petyn aina kovasti. Nytkään en edes tarkalleen tiedä, mitä toivoisin noiden Aussien tukalleni tekevän. Jotain ihan mieletöntä ja mahtavaa tietysti. Mutta uskotteko, että minulta löytyy jo valmiiksikin kotoa monia mahtavia ja mieletöntä jälkeä tekevää tuotetta? Pakko nyt pistää itseni kuriin ja palata asiaan vasta sitten, kun oikeasti tarvitsen jotakin uutta. Mutta kun siihen on niin pirun kauan!

Kommentit (7)

  1. Nimetön

    JJ: En ole yhtään eläinrakas, itserakas ennemminkin ja tuhlaan mielummin itseeni. 😉 Tällä hetkellä tosin pistän kaiken ylimääräisen asuntosäästötilille.

  2. Päivä 74: Pyytämättä ja täytenä yllätyksenä – Kauneus & Terveys -blogit

    […] enemmän seurailleet varmaan muistavat, kuinka kärsin kuukausi sitten kovasta Aussie -himosta, jonka kuitenkin lopulta sain hillittyä ja jätin tuotteet […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *