Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 38: Ah, mikä kynsikäs!

Hyvää päivää!

Nimenomaan hyvää, sillä tänään loppui Lumenen Quick & Chic kynsinauhavoide ja illalla käytän loppuun yhden varalovoiteen. Ah, loistavaa.

Lumenen kynsinauhavoide on ollut ihan kiva tuottavuus, josta on ollut jonkun verran apua pehmittämään ja hoitamaan kynsinauhojani. Miksikään ihmetuotteeksi en tätä kuitenkaan luokittelisi, joten jäänee jatkossa kaupan hyllyyn. Nyt muuten puhutaan kerrankin tuotteesta, jolle minulla ei ole tuhansia seuraajia vaan ihan vaan yksi vastaavaan tarkoitukseen tehty tuote (LCN Strong & Care kynsiöljy). Ja kun tuo sitten vihdoin joskus tulevaisuudessa loppuu, niin saan oikeasti ostaa jonkun uuden tuotteen. Ihanaa! (Sääntönähän siis on, että uusia tuotteia saa ostaa vaan tarpeeseen sitten, kun viimeinen vastaava loppuu.)

Kynsinauhavoiteista tuli mieleen kynnet ja siitä kynsilakka. Katsokaapas näitä kuvia:


Ah, mikä über-bling bling lakka! Tyylikkyyden ja tyylittömyyden raja on hiuksen hieno ja tämä lakka asettuu juuri sille paremmalle puolle. Mikä ihana hohde, pelkkää glitteriä ja bling blingiä! Kyseessä on Color Clubin Magic Attraction, jonka olen tilannut Head2toebeauty.comista. (Ja jos ihmettelet rasvaista kiiltoa sormissani, en ole juuri syönyt munkkipussia tyhjäksi, innostuin vaan lykkimään jo edellä mainitsemaani LCN:n kynsiöljyä kynsiini ja kynsinauhoihini.)

Minulta on pydetty vinkkejä nettishoppailuun, joten tästä tulee heti yksi aiheeseen liittyvä:

Head2toebeauty.com on ihana sivusto, josta saa lähinnä kynsilakkoja ja kynsituotteita edullisesti. Valikoimissa on mm. OPIn, China Glazen, Essien, Color Clubin sekä Misan lakkoja. Esimerkiksi OPIn lakat ovat Suomessa siinä 15 € hujakoilla ja tuolta niitä saa reippaasti alle neljällä eurolla. Tälle minun ihanalle 15ml Color Clubin lakalle tuli hintaa 2 euroa ja esimerkiksi Kickseissä 9,90 € maksaville China Glazen lakoille alle 2,5 euroa kappale. Eli halpaa on! On kuitenkin muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon. Tällaisia ovat postikulut ja tulliraja.
Kun tilaat kosmetiikkaa netistä, ota selvää, mistä tavara tulee. Tässä tapauksessa tavara tulee USA:sta ja kun tavara tulee EU:n ulkopuolelta, voi se joutua tulliin, mikäli paketin hinta postikuluineen ylittää 45 euroa (olisiko ollut tarkalleen 45,5 €). Toki minkä hintainen paketti tahansa voi jäädä tulliin, mutta jos paketin arvo pysyy tullirajojen sisällä, ei siitä koidu tilaajalle lisäkustannuksia.
Minkä verran postikulut sitten ovat? Nämä vaihtelevat tietysti aina sen mukaan, mistä firmasta ja mistä päin maailmaa tavaraa tilaa. Head2toebeautysta kynsilakkojen toimituskustannukset Suomeen ovat vakuuttamattomille paketeille seuraavat:

2-4 pulloa $11.90 (tämä on saattanut nousta, mutta tuskin yli dollarilla)
5-7 pulloa $15.7
8-10 pulloa $19.14
11-13 pulloa $22.58

Nämä hinnat koskevat siis normaaleja kynsilakkapulloja (n. 15 ml). Sivustolta löytyy myös pienempiä lakkapulloja, mutta niiden postikuluista kannattaa kysyä vielä ihan sähköpostitse ennen tilausta. Kun puhuin vakuuttamattomasta paketista tarkoitin sillä sitä, että paketista ei saa seurantakoodia ja mikäli paketti katoaa, ei firma ole sitä velvollinen korvaamaan. Nyt minä kuitenkin vaan pelottelen, sillä omat kymmenisen pakettiani ovat kyllä tulleet ihan normaalisti perille enkä muutenkaan ole koskaan kuullut heidän hävittäneen pakettia totaalisesti. (Jos kuitenkin haluaa pakettinsa vakuutettuna, tekee se n. 10 dollaria lisää postikuluja.) Luotan tähän firmaan täysin, sillä heidän asiakaspalvelunsa pelaa ja paketit tulevat melko nopeasti. Yleensä pakettien saapuminen on vienyt alle kaksi viikkoa, mutta keskimääräinen toimitusaika taitaa olla sen kaksi viikkoa.
Maksaminen muuten hoituu kätevästi luottokortilla tai useampien pankkien Visa Electorinilla. En ole koskaan vielä kuullut, että korttitiedot olisivat joutuneet väärinkäytetyiksi tuolla, mutta toki fiksu tarkkailee tiliään aina välillä ihan varmuuden vuoksi.
Sellainen varoitus vielä, että kun tuolta tilaa, ei maksettaessa missään näy postikuluja ulkomaille. Eli aluksi firma tekee välittömästi katevarauksen tililtä ilman postareita ja kun tilaus sitten käsitellään, tulee uusi katevaraus postareiden kanssa. Tuo postikuluton katevaraus kuitenkin katoaa tililtä parin viikon sisään, eli sitä ei koskaan tulla veloittamaan. Ei siis pidä säikähtää tupla veloituksia tai hämääntyä, kun postikuluja ei näy tilausvaiheessa. Mutta sanon vielä: Muista pitää tilaus alle 45 eurossa! Ihana plussa muuten on ainakin minulla ollut se, että postinjakaja tuo paketit ihan kotiovelle eikä vaan jätä pelkkää lappua haettavasta paketista. Ollaan jo hyvän päivän tuttuja postitädin kanssa, sen verran usein on näitä ja muitakin paketteja tullut täti ovikelloa rimputellen tuomaan…

Lakkoja ei muuten toki tarvitse tilata sokkona, sillä esim. Nail Gallery on aivan loistava paikka hakea kuvia valitsemistaan kynsilakoista. Etsi ensin kivan oloinen lakka H2T:sta, kirjoita nimi Nail Galleryn hakuun ja näet kunnollisen kuvan siitä, miltä lakka näyttää kynsissä. Toki tuolta ei ihan jokaikistä lakkaa välttämättä löydy, mutta ystävämme Google on tällöin hyvänä apuna.

Heinäkuu: Vaihdoin tilalle viimeisimmät tiedot postikuluista!

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Olen ensimmäistä kertaa tekemässä tilausta Head2ToeBeautyyn ja ylipäätään ulkomaille, joten vielä olen hieman pihalla maksutavasta. Luottokorttia ei minulta löydy, mutta sanoit, että myös useimpien pankkien Visa Electronit käyvät. Minulla on Osuuspankin VE. Passaako se? Olen ilmeisesti sokea, kun en tilatessani näe missään kohtaa, jossa voisin ilmoittaa maksavani Visa Electronilla? 🙂

  2. Nimetön

    Anonyymi: Nyt en muista ulkoa mitkä Electronit käyvät, mutta kokeile meneekö läpi. Maksuvaihtoehdoissa ei aina ole Electronia erikseen vaan osa Electorineista menee Visasta, eli klikkaa siis maksuvaihtoehdoksi Visa jos Electronia ei ole. Jos kortillasi ei voi maksaa, ei tilaus mene läpi.
    Muista tarkistaa nettipankista, että kortillasi on nettishoppailumahdollisuus päällä. Ainakin Nordealla se voi olla olematta päällä. 🙂
    Jos ei onnistu, niin kysy lisää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *