Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 35: Pinnallista huvia

Minun ei tarvinnut tänään edes nousta sängystäni ylös ennen kuin tajusin oman pinnallisuuteni. Tai no, en nyt itseasiassa edes tiedä, onko pinnallisuus oikea termi kun nyt oikein ajatuksen kanssa asiaa pohtii.

Tiedättekö, mikä minut sai tänään nousemaan sängystä? Olin superväsynyt ja halkipuhkipoikki ja torkutin torkuttamistani. Sitten tajusin, että pakkohan tästä on nousta, pääsen nimittäin käyttämään tänään taas eri Diorin viisikkoa ja ennen kaikkea kuluttamaan hieman lisää näitä kahta, pian loppuvaa tuotetta:

Pinnallistako? Toiset nousevat aamulla hyvillä mielillä auringon paisteeseen, toisia virkistää ajatus lenkistä… Minä pomppaan pystyyn vaan, koska ajattelen kosmetiikkaa! Mitenköhän kääntäisin tämän edukseni? No, minä en sentään rynnännyt innoissani ylös päästäkseni kokeilemaan uusia tuotteita, joihin on juuri tuhlattu paljon rahaa. Sen sijaan minut sai hyvälle tuulelle kolme vuotta vanhojen tuotteiden jämien käyttäminen. Huomaatteko, olen sittenkin hyvä ihminen, sillä myös ikivanhat tuotteet saavat minut hyvälle mielelle! En tarvitse aina vaan uutta. Kylläpä minä nyt koen itseni hyväksi ihmiseksi.

No, etten ylpistyisi liikaa, palautan itseni maanpinnalle näyttämällä kuvan lopullisesti järjestetyistä ihon- ja hiustenhoito sekä muotoilutuote hyllyistäni Walk-in Cosmetic Closetistani.

Minulle heitettiin vitsinä, että tuo on ennemminkin Walk-in Cosmetic Store, ei Closet. Naureskelin hetken, kunnes edellisen lausahtanut totesi silmiään pyöräyttäen, ettei se ollut vitsi. Ööh..kiitos? Epäilen kyllä hieman, ettei se ehkä ollut kohteliaisuus vaan lähinnä kettumainen kuittaus materialistisesta elämäntavastani…

Koska jokainen lukijani (jopa hän, joka on aloittanut lukemisensa ihan vaan tästä postauksesta ja kenties lopettaakin tähän) tietää pinnallisuuteni, minun on turha esittää, että olisin kuin joku uskoon tullut parannuksen tehnyt narkomaani ja salata himojani. Tällä hetkellä olkapäilläni sotivat Ostolakko Enkeli ja Tuhlaaja Piru niinkin pienestä asiasta, kuin suihkugeelin hankkimisesta. Poteeko kukaan normaali ihminen huonoa omaatuntoa siitä, että hänen tekee mieli hankkia suihkugeeli? En usko. No, tätä minä kuitenkin himoitsen aivan älyttömästi:

Kyseessä on siis Korresin Kings & Queen Emperor Abkar Mango suihkukeeli. Aivan ihana tuoksu, oikein kunnon herkku mango! Bonasin tuon Kicksistä ja hintaakin olisi vain 8,5e. Muutenkin noissa Kings & Queens tuotteissa on aivan ihania tuoksuja. Kannattaa käydä kurkkimassa.
Huomaatteko, kuinka palavasti toivon tuon pienokaisen löytävän rakastavaisen kodin edes jonkun luota? Muistutuksesksi vielä kuva siitä, miksi se rakastavainen koti ei voi missään tapauksessa olla minun luonani:

Kuvassa siis avaamattomat suihkugeelini (tai no, Tigiä on hieman käytetty) ja suihkussa on kaksi avattua vielä jäljellä. En tiennyt ennen tätä päivää, että niitä onkin noin monta. Täytyykin miettiä niitä loppuunkuluttamistavoitteita uudelleen…

Kommentit (8)

 1. Nimetön

  Blushing: Arvasin, että meitä hulluja on enemmänkin. 😉

  jullu: Riippuu toki mihin tarkoitukseen haet tuotetta, mutta yksi ihan ylitse muiden oleva yksilö on Small Talk. Hoitava muotoilutuote, jota voi käyttää kosteisiin hiuksiin jätettävänä hoitoaineena sekä kuivaan tukkaan siloittajana. Tuon voi laittaa märkään tukkaan ja antaa tukan kuivua itsestään, jolloin antaa ainakin minulla hieman tuuheutta ja ennen kaikkea silottaa sekä föönin kanssa tuolla saa aikaan tuuheutta. Sopii kuivassa tukassa ponnarin siloitteluun sekä sähköisiä, lenteleviä hiuksia taltuttamaan. Todella monipuolinen tuote ihanalla tuoksulla, aivan loistava tuote puolipitkästä tukasta pitkään tukkaan varsinkin.
  Olen ottanut tavaksi arvostella kaikki tuotteet, jotka olen kuluttanut loppuun. Harkitsen, josko alkaisin arvostelemaan muitakin tuotteita joskus, mutta tällä hetkellä se ei oikein istu blogini ideaan.

 2. Anonyymi

  Lueskelin huvikseni näitä vanhoja postauksia ja tajusin, että minulla oli aivan sama Anytimen meikkikynä, jonka nysä näkyy kuvassa. Heitin omani pois, sillä se oli aivan liian kova. En halua luomia raapivaa kynää enkä saanut omaani pehmenemään millään. Ehkä siinä oli jokin vika? Ostin kynän joskus alesta eurolla.

 3. Nimetön

  Anonyymi: Omani ei ainakaan ollut kova, kuten eivät muutkaan Anytimen kynäni. Varmaan sitten vaan ollut vähän vanhempi tai kaupassa huonosti säilytetty tai jotain. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *