Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 33: Suunnitelmia ja päämääriä

Kosmetiikkakomero on nyt sitten järjestetty ja tavarapaljouden aiheuttamasta shokista toipuminen on aloitettu.

Olen entistäkin varmemmin sitä mieltä, että noista on päästävä! Olen kuullut, että projektin onnistumismahdollisuus paranee huomattavasti, kun asettaa itselleen konkreettiset ja ennen kaikkea realistiset tavoitteet. Ei esimerkiksi ole niin motivoivaa laihduttaa, jos päättää vaan, että kiloja on lähdettävä. Täytyy päättää kuinka paljon, miten ja mihin mennessä. Kannattaa tehdä itselleen välitavoitteita ja yksi lopullinen tavoite. Tätä tekniikkaa minäkin aion siis soveltaa tuotevuoren eliminoinnissa.

Aloitin listaamaalla pidemmän ajan konkreettisia välitavoitteita:

-Kaksi huulikiiltoa tulee olla kulutettuna loppuun toukokuuhun mennssä.

-Käsivoiteet tulee olla käytettynä kesäkuuhun mennessä. Tällä hetkellä niitä on neljä kappaletta sekä yhden jämät.

-Vartalolle tarkoitetut kevyesti päivettävät tuotteet, heleyttävät voiteet ja tavalliset vartalovoiteet tulee olla käytettynä elokuuhun mennessä. Tällä hetkellä niitä on 17 kpl ja kolme matkakokoista, joten iho tulee olemaan hyvin kosteutettu ja pehmeä…

-Suihkugeelit tulee olla käytettynä lokakuuhun mennessä. Tällä hetkellä niitä on viisi täysikokoista ja kahdet jämät. Onneksi mies voi auttaa parin purkin käytössä.

-Kolme hajuvettä tulee olla käytettynä loppuun lokakuuhun mennessä. Tähän lasken mukaan myös vessan raikasteina toimivat vanhemmat tuoksut.

Tässä oli nyt ainakin muutamia tavoitteita. Toivoisin, että syksyllä nämä osat hyllystäni olisivat tyhjinä:


Huomasitteko muuten jälkimmäisen kuvan oikeassa reunassa olevan kirjan takakannen? Haluatteko kuulla, mikä kirja on kyseessä?

Tähän muistikirjaan olen listannut syyskuusta 2007 lähtien loppuun kuluttamani ihonhoitotuotteet, meikkituotteet sekä hiustuotteet.Tykkään tehdä listoja ja tämä listaus muutenkin helpottaa minua havainnollistamaan, kuinka nopeasti käytän tuotteita loppuun ja koska olen tuotteet avannut. Voin esimerkiksi katsoa, koska edellinen vartalovoiteeni on kulunut loppuun ja pitää silmällä, kauanko sillä hetkellä käytössä oleva on näin ollen ollut käytössä. Ajattelin, että voisin aloittaa pitämään samaan kirjaan myös listaa siitä, koska olen minäkin tuotteen avannut. Sekin tieto olisi nimittäin hyödyllistä. Taidankin itseasiassa aloittaa heti seuraavan tuotteen korkatessani tuollaisenkin listauksen.

Olenko ihan friikki vai tykkääkö joku muukin tehdä listoja?

Kommentit (7)

  1. Nimetön

    Vixen: Rakastan friikkeyttäsi, aivan mahtavaa! 😀 Olen suunnitellut tekeväni tuota, mutta noin fanaattiseksi puuhasteluni ei ole vielä mennyt. Mutta itseasiassa minun kyllä tekisi mieli lähteä samantien hakemaan tuohon tarkoitukseen sopivaa vihkoa…nyt kun tiedän, että en olisi ainoa hullu maailmassa. 😉

  2. cottonmouth

    LISTAT<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *