Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 32: No onkos tullut kesä nyt talven keskelle?

Noniin, kesäkausi saa nyt minun puolestani virallisesti alkaa, sillä minä alan ruskettelemaan itseäni. Tai oikeastaan minun on pakko alkaa ruskettamaan itseäni. Tähän minut pakoittaa eräs tietty merkintä Lumenen Kevyesti päivettävien vartaloemulsoiden pakkauksissa.

Tarkasti tihrustamalla voi huomata, että päiväys on ollut 11/2008. Eli tuotteet ovat olleet parhaimmillaan vielä neljä kuukautta sitten, mutta eivät enää välttämä. Pieni haistelukierros kuitenkin paljasti, että tuotteet ovat varmasti vielä hyvässä kunnossa. Minulla on kuitenkin neljä täyttä ja yksi hieman vajaa purkki näitä käyttämättä, joten pakkokäyttö alkaa. Jos siis bongaat kadulla maaliskuun lopulla jonkun luonnottoman ruskean (jopa oranssihkon) neidin, voit vilkuttaa hänelle -hyvin suurella todennäköisyydellä se olen minä. (Jos hänellä on vielä niin paljon huulikiiltoa, että se valuu jo pitkin leukaa, voit olla varma, että se olen minä.)

Onneksi tämä tuote kuitenkin on suosikkini kevyesti päivettävistä vartaloemulsioista ja olenkin muistaakseni jo aiemmin kehunut sitä tänne kun sain yhden purkin loppumaan. Eli nyt sitten vain ruskettelemaan! Harmi vaan, että tuosta kuitenkin tulee lopulta itseruskettavan tuoksu mietona läpi, joten käytän sitä mieluiten vain yöaikaan. Toisaalta voisin kyllä tänään poikkeuksellisesti kokeilla käyttöä myös päiväaikaan. Taitaa kyllä olla parasta, että kaivan esille myös jonkun kasvoille tarkoitetun itseruskettavan, etteivät kroppani ja kasvoni päädy olemaan täysin eriparia…

Kommentit (4)

 1. basu

  Kevyesti päivettävät on niin Melkein täydellinen keksintö. Ensin tuoksuu hyvälle toisin kuin itseruskettava, joten uskaltaa lähteä ulos käymättä suihkussa, mutta jossain välissä se ällö imelä haju kuitenki puskee läpi:)

 2. Anni

  Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi tuossa varti sitten ja pikaselasin kaikki postauksesi läpi. Ihan mahtavaa kamaa! Meet kyllä suoraan Mozillani suosikkeihin 🙂

 3. Nimetön

  basu: Sanos muuta. Eikä näiden kanssa tarvitse olla levittäessä niinv tarkkana, sillä on hyvin epätodennäköistä että joka kerta jättäisi levittämättä johonkin kohtaan. Jos missaa jonkun kohdan niin pahoja rajoja ei jää ja seuraavan käyttökerran jälkeen asia kuitenkin korjaantuu.

  Anni: Ihana kuulla, piristit päivääni kommentillasi. 🙂

 4. memmi

  Oii, ihanat kosmetiikkakokoelmat sinulla.
  Itselläkin oli taipumusta ostaa järjettömästi kosmetiikkaa, mutta rahat meni eikä ole enään varaa ostaa mitään turhaa 😀
  Mutta, onnea lakkoon 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *