Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 32: Diorin kuopan jälkeinen päivä

Tänään vietetään erikoista päivää. Päivä on nimeltään ”Diorin kuopan jälkeinen päivä”. Tai oikeastaan eilinen olisi ollut juhlapäivä. Miltä kuulostaisi ”Kuoppa Diorissa” -päivä?

Haluatte varmaan jonkun selityksen päivän nimelle? Päivän nimi johtuu nimensä mukaisesti ensimmäisestä kuopasta Diorin viiden luomivärin paletissani (tai oikeastaan paleteissani, sillä tämä on ihka ensimmäinen kuoppa). Tämä paletti on ensimmäisiä (ellei peräti ensimmäinen?) Diorin viisikoitani (ostettu vuosi sitten) ja eilen vihdoinkin sain yhden luomivärin kulumaan niin kuopalle, että siitä paistaa jo pohja. Hienoa, nämäkin voivat siis loppua! Tässä kuoppainen yksilö (Petal Shine):

Pohja näkyy siis vasemman yläkulman luomivärissä. Okei, näin kameran linssin läpi tihrustettuna se ei ole kovin selkeä, mutta kyllä se siellä kuitenkin on!

Samalla kun tätä vauveliinia esittelen, voisin esitellä muutkin pienet kullannuppuni. Kuten olen jo maininnutkin, olen aivan rakastunut näihin pienokaisiin. Tässä siis koko konkkaronkka:

Ajattelin, että jahka selviän tästä kuluvasta kuukauden haasteesta (kuukausi pelkillä meikkipussin meikeillä), haastan itseni käyttämään vuorotellen jokaista Diorin palettiani päivän. Tai oikeastaan voisin melkein käyttää kaksikin, noilla saa nimittäin niin erilaisia meikkejä tehtyä vain yhtä palettia käyttämällä.

En vaan voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi ja olla näyttämättä teille samalla kuvaa uuden asuntoni ”meikkihuoneen” vierassängystä:

Huomaa sängyn yllä oleva taulu:

Taulu sopii meikkihuoneeseen kuin nakutettu, varsinkin kun sänkykin on noin hempeä. En malta odottaa, että ensimmäinen miehen teekkarikaveri sammuu tuohon ja saan hänestä kuvan tuon kyltin alla…kjäh!

Kommentit (6)

  1. Päivä 74: Pyytämättä ja täytenä yllätyksenä – Kauneus & Terveys -blogit

    […] olet Kosmetiikkakeiju vielä kuulolla ja minulla sattuu olemaan vielä toiveita jäljellä, niin prinsessahuoneeseeni kyllä mahtuisi yksi Diorin meikkiteline… […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *