Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 318: Pienet tytöt tykkäävät söpöistä jutuista

Pienet tytöt tykkäävät söpöistä jutuista kovasti ja niinpä myös minäkin tykkään. Uusin söpö juttuni näyttää tältä:

Tämä ihanuus on suihkumyssy. Näyttää varsin tylsältä ja tavalliselta vaaleanpunaiselta Hello Kitty -krääsältä, jollaiselle en ole koskaan lämmennyt tippaakaan. Tässä on kuitenkin pieni juju, kun tämän vetäisee päähän:

How cute is that!

(”Purr, oon sun pieni kissimilli!” Hah, loistava kuvakulma, pääni näyttää lähes yhtä leveältä kuin koko wannabe-insinööri on…)

Ja itseasiassa tämä myssy on ainoa suihkumyssy, joka on saanut wantsun hyväksynnän viralliseksi söpöksi suihkumyssyksi. Tämä päässä saan vapaasti huidella illat pitkät pitkin asuntoa ilman niitä ”Hei pliis, ota toi pois,” mulkaisuja, joita aiemmat ”tavalliset” suihkumyssyni ovat saaneet aikaan.

Mitäs tykkäätte, onko suloista?

(Uteliaille tiedoksi, että myssyni on ostettu eBaysta. Harmikseni Suomessa ei myydä muita kuin tylsiä ja tavallisia suihkumyssyjä, jotka eivät paljoa kenenkään mieltä lämmitä.)

Käyttääkö moni teistä suihkumyssyä? Itsellenihän suihkumyssy on yksi päivittäisistä luottotuotteista, jonka alla muhittelen hiusnaamioita ja jolla suojaan hiukseni suihkun ja kasvopesujen ajaksi. Näppärämpi vaihtoehto kuin pannat, sillä tukkaa ei tarvitse litistää tai painaa pinneillä mihinkään suuntaan.

Suloisista jutuista päästään suloiseen väriin. Olen nimittäin ehdottomasti sitä mieltä, että vaaleanpunaisen lisäksi myös mintunvihreä on ihan äärettömän suloinen väri. Innostukseni mintunvihreään lähti Essien ihanasta Mint Candy Apple lakasta ja mintunvihreä repertuaarini on laajentunut seuraavasti:

(Jostain syystä kaikki muu näyttää paljon sinertävemmältä kuin Essien lakka. Todellisuudessa sävyero ei ole noin suuri, vaikka huivi, hiusklipsit ja sormuksen ovatkin hieman sinertävämmän sävyistä minttua kuin lakka.)

Älkää säikähtäkö, en aio vetää kaikkia mintunvärisiä asusteitani kerralla päälleni. Yleensä kaksi tai maksimissaan kolme juttua riittää kerralla. Esimerkiksi Essien lakka ja huivi ovat jo kaksistaankin varsin tehokas pari. Tai mustan paidan alta kurkkiva topinreuna ja huivi yhdistettynä sormukseen tai korvakoruihin. Tai huivi yhdistettynä hiusklipseihin ja kynsilakkaan…

Muita minttuun hurahtaneita keskuudessamme?

Essien ihana Mint Candy Apple lakka tulee Suomessa kuulemma myyntiin joulun paikkella, eli ihan pikkujoulujen hippakauteen sitä ei ehdi Suomesta välttämättä ostaa. Mutta hei, näyttääkö se silti ihan pikkasen upealta tammikuun (toivottavasti meille suotavia) hankia vasten katsottuna!

Kommentit (23)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Wantsu opiskelee yliopistolla virallisesti diplomi-insinööriksi, mutta koska koulunkäynti näytti pitkään hyvin hataranpuoleiselta, nimesin hänet wannabe-insinööriksi. Pyrkimys insinööreilyyn on siis kova ja luovia, insinöörimäisiä ratkaisuja tulee kotipuolessa paljon, mutta vielä kun niitä opintopisteitäkin kertyisi…

 2. Anonyymi

  Terve!

  Sellaista utelisin, että mahtaisitko muistaa enää, että minkä nimiseltä myyjältä ostit tuon suihkymyssysi Ebaysta? 🙂 Olen koittanut etsiskellä suihkumyssymyyjiä juurikin em. paikasta mutta en ole toistaiseksi löytänyt vielä noin hilpeitä myssyjä kauppaavia kauppiaita!

 3. Nimetön

  Anonyymi: En yhtään muista eikä eBaykaan näytä enää tuon ostoksen tietoja. :/ Hello kitty shower capin nimellä tämä taisi silloin olla, mutta en ainakaan enää selaillessa tällaisia löydä. Itse olen haeskellut myös sanoilla cute shower caps mm., mutta melko vähänlaisesti näyttäisi nyt olevan kivoja myssyjä myynnissä. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *