Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 316: Onnenpäivä!

Tänään on onnenpäiväni! Ai kuinka tuotenarkkarille kosmetiikkaholistille saadaan aikaiseksi onnenpäivä? Lutraamalla siltä jättikokoisen tuotteen loppuun!
Vihdoin (siis vihdoin!) sain Nanoelin 400 ml jättipönikän Soft Sensation kasvovettä loppumaan. Halleluja!

Älkää käsittäkö väärin, tämä oli ihan hyvä tuote, mutta en vain kestä näitä jättikokoja, jotka eivät lopu koskaan. En enää koskaan tee sitä virhettä, että hankin muutenkin hitaasti kuluvasta tuotteesta jättikoon (tosin tätä en ollut itse ostanut), sillä tuskastun ja turhaudun niiden kanssa niin kovasti, kun eivät millään ota loppuakseen.

Tämä oli ihan hyvä peruskasvovesi, mutta ei millään lailla erityinen. Puhdisti, muttei ollut liian tuju ja tuntui muutenkin ihan miellyttävältä. Ei kuitenkaan jäänyt millään lailla harmittamaan, että tämänkin (kuten muidenkin Nanoelin tuotteiden) valmistus on pari vuotta sitten lopetettu. (Ja juu, oli jo aikakin saada tämä loppumaan.)

Seuraavaksi käytän pois Lumenen Lift Touch kasvovedet, joiden jälkeen tahdon ehdottomasti kokeilla jotain geelimäisempää kasvovettä kuten Lancomen Tonique Confortia. Myös Guerlainin Super Aqua Lotionista olen kuullut paljon hyvää ja kiinnostaisi kovasti kokeilla, vaikkei se kovin geelimäinen olekaan. Edullisemmalta puolelta voisin mielelläni kokeilla L’orealin Hydro Confortia.

Suosituksia hyvästä, kosteuttavasta kasvovedestä otetaan vastaan!

Kosteutuksesta tuli vielä mieleeni pieni hankinta, jonka tein vähän aikaa sitten. Olen jo pitkään haaveillut Weledan Manteli kasvoöljystä ja nyt kun iho tosiaankin kuivuu, oli se pakko saada pelastamaan tilannetta. Pienillä kytköksilläni ja tempuillani sain pelkän kasvoöljyn hinnalla kuitenkin koko tämän setin:

Setti sisälsi puhdistusmaidon, itse kasvoöljyn sekä kasvovoiteen täyteläisemmän version. Mahtavaa päästä kokeilemaan nämäkin! Tähänastiset kokeilut ovat ainakin vaikuttaneet todella lupaavilta.

Onko joku käyttänyt näitä? Mitä olette tykänneet?

PS. Kannattaisikohan minun lotota tai ostaa edes ässäarpa? Olen nimittäin aika onnekas näköjään: Rottakuurini pakkausselosteessa kerrotaan, että korkeintaan yhdellä käyttäjällä kymmenestätuhannesta ilmenee kasvojen ihon punoitusta tai lisääntynyttä hikoilua (= erittäin harvinainen oire). Kuinka onnekas sattuma onkaan, että tämä onnenmyyrä on saanut kummatkin oireet!
Ja ei, oireita ei ole aiheuttanut oirelistoja lukiessa ilmentyvä luulosairaus, vaan bongasin ne listalta vasta oireiden ilmestyttyä. Ja ei, en kuvittele. Minun nassulleni ei todellakaan ole normaalia, että poskeni punoittavat ja kuumottavat jatkuvasti sen näköisinä, kuin olisin juuri tullut pikapanolta tai muuten vaan kävellyt poolopaita päällä päiväntasaajalla pari viikkoa ilman aurinkosuojaa. Hikeni ei myöskään koskaan haise yhtään millekään eikä sitä yleensä edes pahemmin ole. Vaan nytpä on ja haiseekin kuin itä-saksalaisella kuulantyöntäjänaisella… Great.

Voittomahdollisuus 1:10 000 ja minä kerään potin kotiin. Kahdesti. Mahtavaa… Onneksi lisääntynyt hikoilu taisi kuitenkin olla vain ohimenevää. Hyvä, rauhoittava tehotuote kasvoille on kuitenkin vielä haussa. Sellaistakin saa suositella!

Kommentit (22)

 1. Anonyymi

  Onko kasvovesi aivan tarpeellinen? Ennen käytin sitä aina pesun jälkeen mutta nyt kasvoveden käytttö on jäänyt kokonaan pois. Mietin vain, että ostaisinko uuden kveden..

 2. Nimetön

  Anomyymi: Pillerit on hankittava, se on ehdotonta. Oma asia on sitten, syökö niitä vaikka pitäisi.

  kiukkupussi: Olen itse suositellut muiden kokemusten perusteella sos suihketta, mutta en ole itse varma, toimiiko minulla tarpeeksi hyvin. :/

  Karkkisydän: Esimerkiksi Earth Reflection on kiva peruspaletti, mutta ei tosin tee kovin monipuolista meikkiä. Toinen kiva peruspaletti on Petal Shine, kauniit lilan sävyt. Myös Stylish Move voisi olla hyvä. 🙂
  Uusissa viisikoissa keskimmäinen nappi on neliskanttinen, vanhoissa pyöreä.

  Anonyymi: Itse päädyin ostamaan Saksan ebaysta juuri samasta syystä. 🙂

  Anonyymi: Makuasia, mutta minun mielestäni on. Se viimeistelee kasvojen puhdistuksen poistamalla meikin- ja puhdistustuotteen rippeet (joita vanulapussa ei edes saisi enää olla!) ja tasapainottaa ihon pH:n vedellä lotraamisen jälkeen, jolloin iho pysyy paremmin kosteutettunakin. Mutta jos tuntuu, että pärjäät ilman, niin anti mennä vaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *