Päivä 311: Tämän hetken suosikkeja

Kommentoin aina jokaista loppuunkuluttamaani kosmetiikkatuotetta ja välillä vähän tuoreempiakin hankintojani. Lisäksi blogin sivupalkista löytyy lista sillä hetkellä käytössä olevista tuotteista (jos vaan aina muistan päivittää) sekä hg-statuksen saaneista tuotteista. Ja silti minulla olisi vielä lisää sanottavaa hyvistä tuotteista!
Monissa kurkkimissani ulkomaalaisissa blogeissa harrastetaan kuukauden suosikkiituotteiden esittelyä ja niin tahdon ehdottomasti minäkin harrastaa jatkossa edes silloin tällöin. Kuukauden valinnat eivät ole välttämättä loppuneita tuotteita tai edes ihan uusiakaan tuotteita eivätkä varmasti edes uusia tai vanhoja hg-tuotteita, vaan ihan vaan tuotteita, joista sillä hetkellä koen pitäväni erityisesti tai jotka juuri olen keksinyt, mutta joiden tulevasta hg-statuksesta en ole varma. Joukkoon saattaa toki mahtua joku hg-tuotekin, jonka koen juuri sillä hetkellä erityisen tarpeelliseksi.

Tämän hetkiset suosikit ja ihastukset näyttävät tältä:

Lancome Nutrix Nourishing and Repairing Treatment (dry to very dry skin)
Ihoni olisi varmasti jo rapissut irti ilman tätä voidetta. Kasvojeni iho ei kuivu kauttaaltaan, mutta esimerkiksi leuan seutu on suorastaan repeillyt, jos olen pahasti suutani aukonut. Tässä Nutrixin tuhtiakin tuhdimpi tuubiversio on ollut suureksi avuksi. Tätä ongelma-alueille yöksi ja jo alkaa helpottaa! Tällä hoidin itse kesällä pois esimerkiksi atooppisia läiskiä iholtani, eli voin tosiaankin suositella tätä todella pahasta kuivuudesta kärsivälle iholle. Ehdoton ihoni pelastaja tällä hetkellä!
(Koska kuitenkin yritän pitää ostolakkoa yllä, en ole ostanut voidetta vielä itselleni, vaan olen hätätilanteessa puristanut siitä töistä purkkiin hieman käyteltävää…kohtuudella kuitenkin.)

Laveran vartalovoiteet
Siis AAAHHHH näitä tuoksuja! Minä Rrrrakastan tuoksuvia kroppavoiteita ja nämä ovat kyllä aivan älyttömän ihania. Kosteutustehokin tuntuu ihan hyvältä, vaikka eivät paksuja koostumukseltaan olekaan. Normaalisti käytän yhden vartalovoiteen alusta loppuun ja siirryn sitten seuraavaan, mutta näiden kanssa olen vaihdellut lähes päivittäin, sillä joka päivä on ollut erilainen tuoksufiilis. Näitä lisää, mutta ei kyllä siihen normaaliin lähes 12 euron hintaan…

Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub
Tätä ei vaan voi kehua liikaa, sillä tämä on aivan loistava kuorinta. Kuorii tehokkaasti, mutta jättää ihon huippupehmeäksi ja sileäksi ja ennen kaikkea myös kosteutetun tuntuiseksi.
Täältä löydät kokonaisen postauksen verran kehuja tästä tuotteesta.

Ole Henriksen Firm Action Mask
Myös tämä Ole pääsi listalleni, sillä se on ollut mieletön apu täsmähoitona toimiessaan. Kipeät paukamat iholla on kesytetty hyvin nopeasti, kun tätä on jättänyt yöksi täplän ihonalaisen näpyn päälle.
Tästä löydät hehkutus ihkutus postauksen täältä.

Kings & Queens Mango Shower Gel
Voiko suihkugeeli enää tuoksua yhtään herkullisemmalta? Ei voi! Tämä mangon tuoksu on niin huumaava, että voisin suihkia tätä suihkugeeliä iholleni hajuveden tapaan… (ja olla kävelevä kärpäsliimapaperi.)

Oliv Leave-in Conditioner
Tämä ei ole selvityssuihke, vaan nimenomaan hoitosuihke. Suomeksi sanottuna tämä ei siis sisällä silikoneja, vaan oikeasti hiusta hoitavia ja pehmittäviä aineosia. Olen tykännyt tästä kovasti, sillä kuutisen euroa oikeasti hoitavasta suihkeesta ei ole todellakaan paha hinta. (Olivin tuotteita myyvät muuten vain Kicksit.)

Lumene Sensitive Touch Rauhoittava kosteusnaamio
Tällä hetkellä ihoni kuivuu pinnalta helposti, joten kaikki lisäkosteutus on avuksi. Tämä ihana naamio kosteuttaa ja auttaa poistamaan pintakuivuutta iholtani hyvin tehokkaasti ja jätänkin sen usein iholle yön yli ja heitänpä vielä yövoiteen sen päällekin! Ilman tätä en vaan voisi kuvitellakaan selviäväni yli talven.

L’Occitane Dry Skin Hand Cream
Kun ensimmäisen kerran laitoin tätä käsiini illalla, oli tämä kyllä täyteläistä, mutta imeytyi niin nopeasti, että oletin käsieni olevan aamulla todella kuivan tuntuiset ja voiteen olevan tehoton. Vaan väärinpä oletin, aamulla käteni olivat nimittäin todella pehmeät ja sileät! Hyvin lupaavan oloinen tuote ja tuoksukin on todella miellyttävä.
(Ja by the way, ääntämismuoto on ”loxitahn”, ei ”lokkitane”.)

Viimeinen tuote ei ole meikkiä eikä ihonhoitoa, mutta sisältäpäinhän se kauneudenhoito lähteekin.

Helokkikapselit
Helokkiöljyä, E-vitamiinia ja GLA:ta sisältävät, sisäisesti syötävät kapselit ovat kuivalla iholla ihan ehdoton tuote. Jätin nämä pitkäksi aikaa käyttämättä, mutta nyt kun iho tosiaan kuivuu, ovat nämä olleet suureksi avuksi. Vaikutukset huomaa selkeästi jo parissa viikossa enkä todellakaan voisi kuvitellakaan popsivani rottakuuriani loppuun ilman näitä. Kapseleita syödään aamuin illoin kaksi kappaletta ja itse olen hankkinut tällä hetkessä käytössä olleille Femiglandin kapseleille seuraajat Bioteekilta. Samaa kamaa nämä kuitenkin periaatteessa ovat, eli merkillä ei ole väliä.
Jos ihosi kuivuu ja hilseilee ihan mistä tahansa, niin suosittelen ehdottomasti. Olisikohan 400 kappaleen purkilla hintaa reilut 20 euroa ja siinä on tosiaan reilun kolmen kuukauden satsi. Näitä myyvät luontaistuoteosastot ja -kaupat.

Millaisia ”hittituotteita” teillä on tällä hetkellä käytössä?

Huomenna esittelyssä yksi uusi HG-statuksen saanut tuote, eli tulkaahan kurkkimaan!

PS. Tänään lähden taas laivalle työharjoitteluun! Toivottavasti tällä kertaa kaikki menee putkeen…

Kommentit (17)
  1. Mäkin rakastan tuota L'Occitanen käsirasvaa!
    Toi h tossa sun ääntämisohjeen tahn:ssa antaa vähän luulla että se loppu on pitkä, eli loxitaan, vaikka se h on siellä oikeastaan turha, kun se loppuosa sanotaan vain tan (suomalaisittain, ei niinkuin enkun rusketus, ei siis ä:n kanssa). 🙂

  2. terhi-tuulia
    8.12.2009, 06:06

    apteekista saa halvemalla just tollasen ison purkin noita.oiskohan ollu 10e luokkaa hinta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *