Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 310: ”Mineraalimeikki”

Olen nyt esitellyt teille muutamia mineraalimeikkipohjia, mutta nyt tahtoisin vaihteeksi esitellä teille myös ”mineraalimeikkipohjan”.
Tuote on Diorin Diorskin Nude Natural glow fresh powder makeups SPF 10 sävyssä 020.

Diorhan ei ole edes pyrkinyt tekemään tästä ”oikeaa” mineraalimeikkiä, eli pohja sisältää paljon muutakin kun vain mineraaleja. Tuote sisältää jauhemaisesta koostumuksestaan huolimatta mineralisoitua lähdevettä. INCI näyttää kuitenkin hyvin samanlaiselta, kuin minkä tahansa meikkivoiteen INCI:

Tällaista jälkeä pohjalla sai aikaan:

Vasemmalla ennen ja oikealla jälkeen Nuden jauhepohjan.

Jostain syystä tämä Diorin versio on jäänyt hieman vähemmälle käytölle. Syy on ehkä siinä, ettei tämä itseasiassa eroa tavallisesta meikkipuuterista sisältönsä puolesta pahemmin, eli samantien voin käyttää nopeaa ja näppärää kiinteää meikkipuuteria, jolla itseasiassa saa vielä peittävemmän lopputuloksen.

Pinta jää kuitenkin tuotteen nimen mukaisesti kivan heleäksi ja kuulaaksi. Tämä tasoittaa ihon sävyä hyvin, mutta ei ole mikään erityisen peittävä. Silmänalusilla peittävyys oli (bareMineralsin peiteainesiveltimen avulla käytettynä) melko hyvä, mutta näppyjä tällä ei kovin hyvin saanut peitettyä. Pohja kyllä pysyi iholla varsin hyvin läpi päivän ilman mitään pohjustuksia tai erillisiä puutereita.

Pakkaus ei ole ihan näppärimmästä päästä ja kannen sijaan olenkin koputellut tätä kevyesti aina pienelle teelautaselle. Vähäinen peittävyys myös tarkoittaa, että tätä kuluu pohjaa tehdessä reilusti enemmän kuin ”oikeita” mineraalimeikkejäni bareMineralsia ja Youngbloodia.

Yhteenvetona sanoisin, että rasia on kyllä kaunis, mutta itse tuote jätti minut kuitenkin vähän kylmäksi. Jos iho kuitenkin on hyvässä kunnossa jo valmiiksi ja kaipaa lähinnä vain kevyttä tasoitusta, saa tällä kauniin heleän pinnan iholle.

Onko joku muu kokeillut tätä? Oletteko tykänneet vai pettyneet?

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Moi
  Olisi kiva tietää mitä mieltä olet Artdeco meikkisarjasta ja niiden mineraalipuutereista?
  Kiitos jo etukäteen.
  -Typy-

 2. Nimetön

  Typy: Valitettavasti en ole tutustunut sarjan mineraalipuuteriin. :/ Luomivärit ovat kuitenkin oman kokemukseni mukaan todella laadukkaita. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *