Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 31: Walk-in Cosmetic Closet

Melkein kaikki ovat varmasti seuranneet tai edes ohimennen vilkaisseet Sinkkuelämää ja lähes yhtä moni on tietoinen Carrien ihastuttavasta walk-in closetista. Kun olen kertonut ystävilleni muutosta ja siitä, että uudessa asunnossani on vaatehuone, olen kuullut lähes poikkeuksetta haaveita Carrien vaatehuoneen tyyppisestä huoneesta. Harkitsin itsekin sitä jo hetken, mutta sitten päätin tehdä vaatehuoneestani jotain parempaa kun vain vaatteiden säilytyspaikan: Nimittäin kosmetiikkakomeron!

Tässä pieni sneak peak walk-in cosmetic closetiini:Komerossa ei siis ole yhtään meikkejä eikä kynsilakkoja, vain kaikki ihonhoitoon ja hiustenhoitoon ja muotoiluun liittyvät sekä tuoksut, itseruskettavat yms. Kun olin saanut kaikki tuotteet hyllyille järjestykseen, olin saada kohtauksen. Luoja, nämä eivät lopu koskaan! Tiedättekö sen tunteen kun huomaa, että on lihonut hirveästi ja on vaan vihainen itselleen siitä, että on antanut kilojen kertyä? No, tuntemukseni olivat varsin samanlaisia. Olin vihainen itselleni siitä, että olen antanut tuotteiden kasaantua. Nyt kun tuotteet ovat käden ulottuvilla, tulee niitä helpommin ja varmemmin myös käytettyä pois. Ja ainakin tavaravuoren loppuunkulumista on helppo seurata. (Ei muuten edes puhuta siitä kohtauksesta, jonka mies sai kun näki tuon komeron…)

Hiustuotteita on tosiaan kertynyt paljon. Tiesin, että niitä on melkoisesti, mutta tuolla lailla hyllyille aseteltuna määrä tuntuu todella, todella suurelta. Varasinkin parin viikon päähän ajan erittäin kehutulle kampaajalle, jolta toivottavasti saan sellaisen tukan, että pääsen hyödyntämään tuotteitani mahdollisimman monipuolisesti. En ole koskaan ennen käynyt mieskampaajalla ja odotan käyntiä innolla, sillä uskon, että jos mies lähtee alalle, täytyy hänen todella olla kiinnostunut siitä, mitä tekee ja se varmasti näkyy kädenjäljeljessä.

Mutta silti: Eikö komeroni ole ole ihana paikka! (Tämä ei itseasiassa ollut kysymys vaan huokaisu. Olen nimittäin jo selkeästi päättänyt, että huone on aivan ihana riippumatta siitä, mitä kuka tahansa muu sanoo tai millaiseksi joku minut sen nähtyään tuomitsee.)

Toteutin muuten lähes mahdottomaksi luulemani asian tänään ja käytin loppuun 750 ml pönikän Tigin Oatmeal & Honey shampoota.

Saman linjan hoitoaine on yksi suosikeistani ja shampookin kyllä menetteli, mutta on niitä herkullisemmallakin tuoksulla varustettuja olemassa. Pesi tukan todella puhtaaksi, mutta en vain tiedä mikä tässä nyt sitten kuitenkin tökki. Shampoota tuskin hankin enää uutta, mutta hoitoainetta kyllä luultavasti. Sitä on kuitenkin vielä jonkun verran jäljellä ja ajattelinkin käyttää loput pois iltaisin tehokuureina muihitellen. Lyhyellä vaikutusajalla tuo silikoniton hoitoaine ei minulla toimi, mutta pidempään muhiteltuna kyllä.

Kommentit (12)

  1. Cheap Cosmetics

    The Facts brought a wonderful idea to walk into closet cosmetics. There invalid jar admire.
    Came to mind that only a dusting of is certainly not very nice when muoviputelit tends to collect.

    • Anonyymi

      Tää on otettu google kääntäjästä! Näkee ihan selvästi… FAIL

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *