Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 31: Dagen efter

Eilisen muuttopäivän jälkeinen euforinen olo on vaihtunut dagen efteriin. Asunnossa vallitsee vielä jonkin asteen sekasotku ja edellisten asukkauden asumisen jälkiä olisi vielä siivottavana. Pieni pyyntö kissanomistajille: jos asutte vuokralla niin olkaa ystävällisiä ja peskää kissojenne pissat lattialta heti, kun havaitsette ne. Toisten kissojen pinttynyttä pissaa on nimittäin kettumaista jynssätä irti, varsinkaan kun ei koe olevansa velvollinen sitä siivoamaan…

Pientä nousuhumalaa aiheuttaa kuitenkin tieto siitä, miten paljon täällä on tilaa levitellä ja järjestellä tuotteita ympäriinsä. Ja järjesteltävää kyllä riittää! Muistatte varmasti tämän rakkaan meikkilaatikostoni:

Pojat vähän ”auttoivat” muutossa eilen… Heille ei tietenkään tullut mieleen, että olisin voinut haluta ottaa nuo laatikot meikkeineen pois paikoiltaan ennen, kuin he kantavat lipaston kallistaen sitä 90 astetta. Laatikot näyttivät näin siisteiltä alunperin:

Tästä nimenomaisesta laatikosta en saanut jälkeenpäin kuvaa, mutta tiedoksi, että olin asettanut joka ikisen huulimeikin tarkasti valitulle paikalle huulimeikkien kuvaussession jälkeen ja voitte vaan kuvitella mitä tapahtuu, kun laatikkoa kallistaa 90 astetta…
Tässä pari kuvaa sekaisista laatikoista:


Lisäksi kynsilakkavitriinikin kaipaa uutta järjestelyä, tässä muuttaneita kynsilakkoja:

Parasta tämän uuden asunnon tilavuudessa on kuitenkin se, että koska pystyn levittelemään tuotteitani ympäriinsä, pystyn myös paremmin hahmottamaan niiden määrää ja laatua ja käyttämään niitä. Kunhan tuotteet löytävät uudet paikkansa niin esittelen niitä jälleen teille. Ja kyllä, pari tuotetta lähentelee taas loppuaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *