Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 306: No vieläkö jotain?

Ennen kuin voin tehdä teille yhteenvetoa marraskuun tuotetrafiikista, täytyy minun vielä esitellä loputkin tulleet ja menneet tuotteet. Jälleen kerran olen aikataulusta hieman jäljessä ja naputtelen näitä vielä joulukuun puolella postauksiini, mutta eipä anneta sen häiritä.

Tänään vielä viimeiset tarinat marraskuun tuoteliikenteestä ja huomenna sitten sitä marraskuun yhteenvetoa.

Ai että mitäkö minulla vielä on kerrottavana? Eikö viimepäivinä ole jo tullut tuotteita tarpeeksi? Ei näköjään, sillä tämä mahtui vielä marraskuulle mukaan:

Sain kokeiltavakseni Estee Lauderin Nutritious Vita-Mineral Loose Powder Makeupin sävyssä 0.5, eli kerrankin toivottavasti sopivan vaaleana. Koska Estee Lauder ei muutenkaan pyri olemaan mikään luonnonkosmetiikkamerkki, ei tämäkään tuote edes yritä olla aito mineraalipohja. Idealtaan ja käyttötarkoitukseltaan tämä on kuitenkin mineraalipohjan kaltainen, joten innolla ja mielenkiinnolla testaan tämän.

Dioriltahan löytyy myös vastaava mineraalisekotteinen pohja Nude -linjasta ja myös tästä pohjasta pistän teille tulemaan tarkempaa postausta lähiaikoina. Kuvat on jo valmiiksi räpsitty ja postaus näpyteltynä, joten se vain odottaa julkaisuaan.

Estee Lauderin Nutritious-pohjan kokeiluun saattaa mennä kyllä pieni hetki, sillä rottakuurista johtuen ihoni on tällä hetkellä paikoittain pinnalta varsin kuiva ja epäilen, että tällainen talkkia sisältävä jauhepohja saattaa tuoda kuivuutta melko pahasti esiin…

Kuivuuden vuoksi yhtä tuotetta on kulunut viimeisen viikon aikana todella reilusti:

Lumenen vanhanmallista Rauhoittavaa kosteusnaamiota on läträtty kasvoille kuluneen reilun viikon aikana ihan jokaisena yönä ja päälle on vielä läträtty oikein tuhtia yövoidetta.

Täytyy kyllä sanoa, että tämä naamio on yksi luottotuotteistani. Olen kokeillut myös kalliimpien merkkien vastaavia, mutta mikään ei vaan ole ollut yhtä hyvä. Tykkään tässä eniten siitä, että tämän tosiaan voi jättää yön yli iholle vaikuttamaan, sillä silloin tämä nimenomaan tuntuu tehokkaimmalta. Ja suureksi avuksi tämä onkin kyllä ollut viimeaikoina! Ilman tätä ihoni varmasti hilseilisi todella pahasti, mutta nyt ongelmana on vain pieni hilseily leuan ympäristössä ja suupielissä.

Naamio on uusiutunut hieman tästä omasta versiostani, mutta ei mielestäni missään nimessä huonompaan suuntaan. Jos siis kärsit iholla kuivuudesta tai edes talvella pintakuivuudesta niin hanki ihmeessä tämän naamion nykyinen Sensitive Touch -linjasta löytyvä versio, sillä tämä on aivan huipputuote!

Onneksi tämän loputtua jäi vielä yksi jemmoihin, sillä toinen jemmoissani oleva kosteusnaamio (Clarins) ei ole läheskään tämän veroinen.

Toinen hyvin pieni, mutta silti niin tärkeä loppunut ”tuote” oli Diorin Hydraction Visible Defense -linjan Hydra Protective Eye Creme SPF 20:

Minulla oli tästä käytössä vain 2 ml näyte, joten en laske tätä loppuneisiin tuotteisiin, mutta tahdon silti sanoa tästä pari sanaa: loistava tuote!

Suojakertoimellisia ja samalla kosteuttavia silmänympärysvoiteita on varsin vähän (Clarinsin ja Biothermin suojakertoimelliset eivät pahemmin kosteuta), joten tämä ansaitsee siksikin jo kehuja. Silmänympärysiho on hyvin ohut ja paitsi että kaikki ilmehtimisemme näkyy siinä juonteina, tekee myös auringon UV-säteily tehtävänsä. Siksi silmänympärysihon suojaaminen on todella tärkeää. Liputan ehdottomasti tämän voiteen puolesta!

Ja jos nyt kysytte, että voisinko vinkata jonkun edullisemman vaihtoehdon, niin valitettavasti en voi. Kuten sanoin, on näitä suojakertoimellisia silmänympärysvoiteita varsin vähän ja edullisemmista ei näin hyviä suojakertoimia löydy. Lumenen Vitamin C+ sarjasta löytyy Kaunistava silmänympärysvoide suojakertoimella kuusi, mutta se nyt on jo yhtä tyhjän kanssa.

Jos joku lukija osaa antaa vinkkejä Clarinsin ja Biothermin aurinkolinjojen silmänympärysvoiteiden lisäksi, niin otan niitä mielelläni vastaan!

PS. Toivottavasti jatkossa päästään taas keskittymään enemmän loppuneisiin tuotteisiin, sillä viimepäivät ovat tuntuneet lähinnä vain uusien tuotteiden listailulta…

Kommentit (22)

  1. juárez

    Joo no minun itsetuntoani ei paljon hetkauta Stockmannin asiakaspalvelijat mutta lähinnä minua ketutti asiassa se että miten näinä päivinä ensinnäkin voi olla olemassa tuollaista asennetta potentiaalisiin asiakkaisiin ja vieläpä sellaisessa myymälässä jonka peruspilareina ovat asiakastyytyväisyys. Uskomatonta mutta totta. Ei silti, olen minä saanut paikassa myös todella hyvääkin palvelua. Ja nyt on uusi päivä ja uudet kujeet, pois tuollaiset mielestä. 🙂

    Postailen sitten myöhemmin mitä kaikkea olekaan taas ostellut. Tää blogi vie minut turmioon 😀

  2. AnnE

    Dermalogican suojakertoimellista silmänympärysvoidetta suosittelen minäkin, kevyttä mutta kosteuttavaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *