Päivä 305: Shoppapoppa

Selvisin ensimmäiseltä ja varsin lyhyeksi jääneeltä työharjoittelureissultani hyvin vähillä ostoksilla. Vain kaksi ostosta oli pakko tehdä.

Yritin pakata mukaani Tigin kuivashampoon, mutta vaikka tämä pirulainen ei sentään vuoda jatkuvasti edellisen tapaan, ei tätäkään voi säilyttää kuin ylösalaisin, tai muuten pullo tyhjenee itsekseen. Ja reissussa kuivashampoota on kyllä ehdottomasti oltava! (En hemmetti vie hanki tällaista Tigin kuraa enää koskaan! On se vaan kumma, ettei firma osaa hankkia toimivia pulloja tuotteelleen kun muut brändit siihen kerran kykenevät…) Näin ollen luottotuotteeksi muodostunutta Björn Axenin Styling Powderia oli pakko ostaa matkakoko:

Olen ostanut jemmoihini läjän ihania tuoksuvia vartalovoiteita ja mukaani lähtikin niistä yksi.

Harmikseni saatoin kuitenkin huomata, että voimakkaasti tuoksuva vartalovoide yhdistettynä keinuvaan laivaan eivät ole paras yhdistelmä yön pieninä tunteina, kun haluaisin saada unta. (Ja älkää vaan kysykö, kuinka voin työskennellä laivalla parfymien parissa ilman samaa pahoinvointia, sillä en osaa vastata teille. Hajuvesiin kun nenä vaan turtuu helpommin.) Tämän vuoksi ensiavuksi oli Tukholman päästä pakko ostaa heti hajusteeton ACO:n vartaloemulsio:

Fiksua tietysti ostaa reissusta puoli kiloa painava pönikkä, mutta kun tämä oli vain viitisen euroa ja vaikutti juuri passelilta tuotteelta.

Yhteen ylimääräiseen ostokseen sorruin laivalla. Diorin meikkipuuterissani paistaa pohja ja olen jo pitkään havitellut sille seuraajaa Cliniquen ihanasta Almost Powder Makeupista. Suomen lähes 40 euron hinta on tuntunut vähän liian kovalta, mutta laivalta sain tuon hyvin halvalla. Niin halvalla, että Lumenen meikkipuuterikin tuntuu jo kalliilta ostokseni rinnalla. Ymmärtänette siis varmasti, miksi tilaisuus teki varkaan ja tämä ylimääräinen ostos sujahti laukkuuni. (Ja kyllä, käytän mineraalipohjan ohella välillä myös tavallista meikkipuuteria. Esimerkiksi laivan unisina aamuina meikkipuuterin sipaisee kasvoille huomattavasti mineraalipohjaa nopeammin, vaikka sekin toki on iholle näppärä pyöritellä ripeästi.)

Onko joku muu ihastunut tähän Cliniquen meikkipuuteriin? Itse en niinkään välitä sen omasta siveltimestä vaan tykkään enemmän käyttää levittämiseen sientä.

Muuta ylimääräistä en ostanut, vaikka mieli olisi toki kovasti tehnyt. Sallittujen tavaroiden joukkoon mahtui Sensain (ent. Kanebo) puhdistusliina, jollaisen perään olen jo pidemmän aikaa haikaillut:

Kenellä tämä liina on vakiokäytössä? Kauanko liina on säilynyt teillä käyttökelpoisena? Ilmeisesti suositeltava vaihtoväli on kolme kuukautta, jotta liinan antibakteerisuus säilyy?

Mieleni olisi ihan hirveästi tehnyt ostaa vielä pari Diorin 5 coulers designeria, mutta hillitsin itseni. Jos en ole vakuuttunut laadusta, ei minun todellakaan kannata hankkia niitä ihan vaan pakonomaisen keräilytarpeen vuoksi. Ja jos keksin joku päivä tarvitsevani niitä, saan ne sitten kyllä. Tämän erinomaisen ajattelutavan sisäistin eräänä iltana katsoessani Frasierin jaksoa, jossa Fasier meinasi kehittää itselleen pahan pakkomielteen omistaa jokaisesta showstaan nauhoitettu kasetti ihan vaan omistamisen vuoksi.

Ja kun kerran tavaraa on muutama tullut, on myös edes jotain loppunutkin:

Lancomen aivan ihanan tuoksuinen Miracle forever suihkugeeli kului loppiin ja voi että, kuinka ikävä minulle tätä tuotetta tuleekaan! Tämä on tuoksultaan huomattavasti Lancomen Miraclea makeampi ja pehmeäpi ja olen aivan rakastunut tämän tuoksuun. Itse hajuvettä en ole tainnut koskaan tuoksuttaakaan, mutta tämä suihkugeeli on todella herkullinen. Tätä voisin ostaa lisää koska vaan, jos vain törmäisin kohtuullisella hinnalla.

Ja ei, enempää tuotteita ei vaan ole loppunut. Kuten joku aika sitten mainitsinkin, on meneillään tosiaan kuiva kausi loppumisen suhteen. No, pikkuhiljaa sitten taas…

Kommentit (24)
  1. voitko kertoa lisää tuosta liinasta (milloin ja miten usein sitä käytetään ja miksi..)? ja sitten haaste 🙂 kertoisitko joku päivä mitä tuotteita käyttäisit mikäli saisit ostaa meikkisi, ihonhoitotuotteesi, hiustuotteesi ym. tavallisesta supermarketista! -piupau

  2. Tuo Cliniquen Almost Powder oli myös mun lemppareitani. Itselleni kävi tosin niin että sitä kerran sutiessani (myös toisella siveltimellä, ei noista omista ole mihinkään) rasia lipsahti vessanpönttöön (kansi oli auki) ja pari päivää sitten ostettu rasia hukkui sinne jonnekin viemäreiden uumeniin. En ostanut toista koska ketutti niin paljon. Ennen youngbloodia olin viikkoja ilman minkäänlaisia meikkituotteita. Anyway, minulla on ollut myös käytössä tuo sensain "pyyhe" ja oli ihan mielettömän kiva mutta senkin hukkasin aikanaan jonnekin ja en ole sitä enää uudestaan ostellut. Voi että on naama taas hyvässä kuosissa pure perfektin ja truth seerumin myötä, voimaton kaksikko! 🙂 hyvää huomenta vaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *