Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 304: Ihon elätystä

Epätoivoiset yritykseni tehdä tukalleni aamuisin edes jotakin jatkuvat:

Long hair, we miss U! Pieni panta on kuitenkin parempi kuin ei mitään, joten tällä mentiin.

Hopeisesta pannasta tuli mieleeni toinen hopeinen, minulle vielä huomattavasti enemmän ilonkiljahduksia aiheuttanut tuote:

Sain nimittäin Biothermin ihanasta Skin Vivo -linjasta uuden voiteen, täyteläisemmällä cream koostumuksella tällä kertaa.

Aiemminhan minulta löytyikin jo cream-gel versio, joka on hieman kevyempi. Nyt kun ihon kuivuminen kuitenkin on ajankohtainen asia, oli todella mukavaa saada tästä myös tuo täyteläisempi versio.

Itse olen muuten tykännyt Skin Vivon cream-gelistäni todella paljon. Kosteuttaa kyllä ihan hyvin, vaikka onkin kevyempää koostumusta, mutta jättää ennenkaikkea iholle todella sileän tunteen. Myös ihon sävy näyttää jo lyhyen käytön jälkeen varsin tasaiselta. Olen tykästynyt omaani tähän mennessä kovasti ja purkissa onkin enää alle 1/3 jäljellä. Tarkempaa raporttia saatte, kun tuote jonain päivänä loppuu.

Sen verran voin kuitenkin varoittaa, että kovin ohuelle iholle tämä ei välttämättä sovi, saattaa aiheuttaa pientä nipistelyä ja ikävää tunnetta iholla (totesimme tämän erään lukijan kanssa hänen kokeiltuaan voidetta ja olen todennut saman itse, kun olen levittänyt voidetta esim. näppylän kuivatuksen jäljeltä ohentuneelle ja kuorituneelle iholle).

Onko muilla kokemuksia Skin Vivosta? Mikä voide ylipäätänsä on teidän suosikkinne kasvovoiteissa tällä hetkellä?

PS. Rottakuuri on alkanut näkymään ihollani. Joitakin isompia patteja on puskenut varsinkin otsan alueelle (ja leukaan hieman pienempää näppyä), mutta muuten iho on alkanut tasoittumaan. Kuivuutta on ollut havaittavissa ja sitä vastaan on kovat taistelut menossa. Huulien kanssa pelkään hieman, että ne kuivuvat vielä entisestään. Bepanthenkin (vaaleanpunainen) tuntuu ihan turhalta tavaralta suosikkiini Biothermin Nutrisourcen huulirasvaan verrattuna. Saa nähdä, ehdinkö kuluttamaan Dr. Hauschkan huulirasvan loppuun ennen, kuin uusi Biotherm on huulien vuoksi hankittava.

Ehdotonta plussaa on kuitenkin ollut hiusten rasvoittumisen vähentyminen. Tukka ei enää olekaan joka toinen päivä pesun tarpeessa, mikä on tietysti harmillista tukkatuotteiden kulumisen kannalta. No, aina ei voi voittaa! Mielenkiintoista muuten huomata, kuinka nopeasti vaikutukset ovat jo alkaneet näkyä. Oletin, että tähän olisi mennyt useampia viikkoja.

Kommentit (20)

 1. juárez

  Minäkin odottelen millaisia kokemuksia sulla vivosta tulee olemaan… Oma suosikkini on Gatineaun serenite. Perun kuitenkin puheitani Ole henriksenin kasvovoidekokeiluistani joissa tyrmäsin tuotteet alinpaan helvettiin. Nimittäin ongelma oli lähinnä sopimaton kasvovesi. Ilman kasvoveden käyttöä olen ollut ihan tyytyväinen tuotteisiin. Hankin yökäyttöön vielä truth-seerumin ja pure perfection yövoiteen ja niiden yhteiskäytön seurauksena iho on todella hyvinvoiva aamuisin; pehmeä, sileä ja terveen värinen. Seerumi on sitä paitsi todella riittoisa koska sen levittyvyys on ihan huippuluokkaa, pieni pisara riittää koko kasvoille…

 2. Anonyymi

  Sinähän käyttelet Bare Mineralsin tuotteita? Olisi sellainen kysymys, että ovatko sen meikkivoiteet kovin tahraavaa sorttia? Olen nimittäin lopen kyllästynyt siihen, että meikkivoide tahraa kaikki huivit, hatut ja paidat. Nyt olisi siis hakusessa tahraamaton meikkivoide ja mineraalimeikkejä harkitsen 🙂

 3. Anonyymi

  Roaccutanista vielä, muistathan tutkiskella tarkasti mielialojasi kuurin aikana ja hieman sen jälkeenkin. Itselläni kyseinen lääke laukaisi masennuksen, johon ei löytynyt oikeastaan mitään syytä. Masennus parani itsestään. Vasta myöhemmin tajusin masennuksen ajankohdan osuneen yhteen lääkekuurin kanssa. Myös eräälle ystävälleni kävi näin.

  Tietysti näin pahimpaan kaamosaikaan voi olla vaikea sanoa, että mistä mieli synkkenee.

 4. Nimetön

  Anonyymi: Eivät tahraa, sillä meikkiä tulee kasvoille niin pieni määrä, ettei siinä paljoa tahraavaa olekaan. Toki kaikki pigmenttiä sisältävä jättää hangatessa jälkensä, mutta huomattavasti vähemmän bM tahraa kuin nestemäinen tuote tai tavallinen meikkipuuteri. Itselläni ei ole kertaakaan ollut meikkitahroja bM:n kanssa misään. 🙂

  juárez: Nooouuu, taas kehuja Truth-seerumista. Pakko saada tuota! 🙂

  Anonyymi: Täytyykin muistaa tarkkailla mielialoja, kiitos muistutuksesta. 🙂

 5. Anonyymi

  Anonyymi kiittää; nyt lähti huulikiillon annostelija irti =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *