Päivä 304: Ihon elätystä

Epätoivoiset yritykseni tehdä tukalleni aamuisin edes jotakin jatkuvat:

Long hair, we miss U! Pieni panta on kuitenkin parempi kuin ei mitään, joten tällä mentiin.

Hopeisesta pannasta tuli mieleeni toinen hopeinen, minulle vielä huomattavasti enemmän ilonkiljahduksia aiheuttanut tuote:

Sain nimittäin Biothermin ihanasta Skin Vivo -linjasta uuden voiteen, täyteläisemmällä cream koostumuksella tällä kertaa.

Aiemminhan minulta löytyikin jo cream-gel versio, joka on hieman kevyempi. Nyt kun ihon kuivuminen kuitenkin on ajankohtainen asia, oli todella mukavaa saada tästä myös tuo täyteläisempi versio.

Itse olen muuten tykännyt Skin Vivon cream-gelistäni todella paljon. Kosteuttaa kyllä ihan hyvin, vaikka onkin kevyempää koostumusta, mutta jättää ennenkaikkea iholle todella sileän tunteen. Myös ihon sävy näyttää jo lyhyen käytön jälkeen varsin tasaiselta. Olen tykästynyt omaani tähän mennessä kovasti ja purkissa onkin enää alle 1/3 jäljellä. Tarkempaa raporttia saatte, kun tuote jonain päivänä loppuu.

Sen verran voin kuitenkin varoittaa, että kovin ohuelle iholle tämä ei välttämättä sovi, saattaa aiheuttaa pientä nipistelyä ja ikävää tunnetta iholla (totesimme tämän erään lukijan kanssa hänen kokeiltuaan voidetta ja olen todennut saman itse, kun olen levittänyt voidetta esim. näppylän kuivatuksen jäljeltä ohentuneelle ja kuorituneelle iholle).

Onko muilla kokemuksia Skin Vivosta? Mikä voide ylipäätänsä on teidän suosikkinne kasvovoiteissa tällä hetkellä?

PS. Rottakuuri on alkanut näkymään ihollani. Joitakin isompia patteja on puskenut varsinkin otsan alueelle (ja leukaan hieman pienempää näppyä), mutta muuten iho on alkanut tasoittumaan. Kuivuutta on ollut havaittavissa ja sitä vastaan on kovat taistelut menossa. Huulien kanssa pelkään hieman, että ne kuivuvat vielä entisestään. Bepanthenkin (vaaleanpunainen) tuntuu ihan turhalta tavaralta suosikkiini Biothermin Nutrisourcen huulirasvaan verrattuna. Saa nähdä, ehdinkö kuluttamaan Dr. Hauschkan huulirasvan loppuun ennen, kuin uusi Biotherm on huulien vuoksi hankittava.

Ehdotonta plussaa on kuitenkin ollut hiusten rasvoittumisen vähentyminen. Tukka ei enää olekaan joka toinen päivä pesun tarpeessa, mikä on tietysti harmillista tukkatuotteiden kulumisen kannalta. No, aina ei voi voittaa! Mielenkiintoista muuten huomata, kuinka nopeasti vaikutukset ovat jo alkaneet näkyä. Oletin, että tähän olisi mennyt useampia viikkoja.

Kommentit (20)
  1. kasvovoiteissa omat suosikkini ovat tällä hetkellä ole h:n skin insulator SPF15 (päiväkäytössä) sekä express the truth (yökäytössä). superihania :)! ja talven -ja talvi-ihon- tullen olen käyttänyt kerran päivässä myös jojobaöljyä. huipputuote sekin.¨

    skin vivo on kiinnostanut jo pitempään, mutta yritän olla ostamatta kun ei nyt oikeasti ole tarvetta…

    juttelin itse juuri viime viikolla ihotautilääkärin kanssa, ja hän sanoi että antibiootit alkavat vaikuttaa yleensä 1-4 viikon aikana. itse sain ensin kokeiluun hoitovoidetta (epiduo) mikä onkin ollut supertehokasta… mutta superkuivattavaa myös. iho kuoriutuu myös näppyjen ympäriltä vaikka olen käyttänyt paikallishoitona ja KOKO NAAMA punottaa 🙁 … lienee kuitenkin se seuraava vaihtoehto edessä eli antibioottihoito, joskaan roaccutania en tule saamaan koska olen sille allerginen :-/ …

    /nanna

  2. nanna: Punoitus on tuttua täälläkin. Nyt iho on rauhoittumaan päin, mutta viime viikolla näytin nassustani siltä, kuin olisin juuri palannut etelänlomalta ja saanut reilummin aurinkoa. Ikävintä oli, että väri oli kuitenkin normaalin kalpea leukaperistä eteenpäin, eli näytin suurimman osan ajasta siltä, kuin olisin vaan laittanut liian tummaa ja punakkaa meikkivoidetta…. Ja nassu tietysti kuumotti ja helotti. Nättiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *