Päivä 303: Have an Aussome day!

No johan näitä pukkaa! Katsokaapas, mitä postimies minulle kantoi:

Aussien Real Volumet vaihtoivat vähän aikaa sitten nimeään Aussome Volumeiksi ja nyt näitä taas tipahti yhdet kappaleet postimiehen kuormasta. No, enpä pistä vastaan, sillä todellakin pidin näistä ja erityisesti tästä hoitoaineesta, joka minulta juuri vähän aikaa sitten loppuikin. Että tattista vaan taas, kiva saada varastoihin täydennystä! (Vielä kivempaa tosin olisi saada varastoihin tyhjennystä…)

Onko joku muu kokeillut Aussien tuuheuttavat tuotteet? Mitä olette tykänneet?

Taas on muuten leikitty värikoordinaattoria. (Kuinka sujuvasti tajunnanvirtaa kirjoittava ihminen voikaan hypätä aiheesta toiseen…)

Essien upea Mint Candy Apple kynsilakka piti laittaa mätsäämään, sillä ilman mitään mätsäystä lakka on aika hurja kynsissä:

Löysin ihan tismalleen samansävyiset korvakorut!

Paitojen alta hieman pilkottava sopivan värinen toppi oli tietysti ehdoton.

Sopiva silmämeikki piti tietysti myös laittaa, vaikka se näyttääkin kuvassa enemmän siniseltä kuin mintunväriseltä, mitä se todellisuudessa oli. Luomilla on käytetty yksinkertaisesti vain Diorin Mystic Jade paletin minttua ja Smoky Crystal paletin harmaanmustaa.

Kahta viimeistä kuvaa katsellessa voin taas kiukutella talvea ja sisävalaistusta, jossa on täysin tuurista kiinni saada sävyt erottumaan kuvissa oikeanlaisina.

Innostuiko joku muu tästä ihanasta Essien lakasta? Itse innostuin niin, että lakka oli kynsissäni kuusi päivää! Siis ihan tosi, kuusi päivää putkeen minun kynsissäni. Hyvin, hyvin poikkeuksellista!

Myönnettäköön toki, että ihan pientä tuunausta kyllä tein lakalle parin päivän jälkeen:

(Sävy näyttää turhan tummalta kuvassa.)
Lisäsin päälle kerroksen China Glazen Holographic topcoatia antamaan ihan kevyttä shimmeriä ja juuri sitä lakka oikeastaan tuntuikin kaipaavan. Ja täytyy kyllä sanoa, että harva lakka on saanut näin paljon kehuja ja ihailua kynsissäni. Tuttujen lisäksi nimittäin ihan tuntemattomatkin ihmiset ovat kehuneet lakkaa minkä ymmärrän kyllä täysin, sillä sen verran upea lakka on kyseessä!

Ei kai tätä lakkaa voi muuta kuin ihailla, vai mitä mieltä olette?

Kommentit (15)
  1. Onpa kyllä mahtava lakka! 🙂

    Kai sitä pitäisi noita volume-Aussieita kokeilla, sen verran hyvää olen niistä lukenut blogeista. Hommasin aikoinaan Miracle Moist -shampoon ja hoitsikan, mutta en kyllä pahemmin lämmennyt niille. Shampoo pesee ihan narskuvan puhtaaksi, ja hoitoaine on kummallista lirua eikä edes tuoksu oikein millekään, pyh! Ja kovasti yritän käytellä loppuun, mutta eivät tunnu loppuvan sitten millään…

  2. Taisin olla aikaani edellä kun alkukesästä yritin metsästää kissojen ja koirien kera mintunvihreää kynsilakkaa. Täytyneekin nyt katsastaa jostain nettikaupasta tuo Essie, samoin kuin se jo hetken aikaa suunnittelemani mattalakka. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *