Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 302: Suloista ja ihanaa

Titta vad jag har fått!

Guerlainin koulutuksesta tupsahti runsaasti käytettävää ja kokeiltavaa (hieman Pradoilla terästettynä):

Terracotta Bronzing Essentials -setti sisälsi tällaista kivaa:

Koulutuksen kuumin oppi oli ”kolmosten” (kolmosen mallisesti otsalta poskipäiden kautta leukaperille) piirtely aurinkopuuterilla kasvoille, joten oli mukavaa saada mukaan jotain, millä niitä kolmosia voi piirrellä. Setti sisälsi Terracotta Bronzing Powderin sävyn 02 sekä näppärän ja varsin hyväntuntuisen hyvin kompaktin siveltimen sutimista varten. Guerlainin aurinkopuuterissa on muuten mukana kevyesti esimerkiksi glyeseriiniä, eli se sopii usein myös kuivemmalle iholle! Tämän kanssa tullaan tekemään tarkempia kokeiluja joskus ajan kanssa.

Ja voi, miniatyyrit ovat aina niin hellyttävän näköisiä! Itse näen työssäni lähinnä niitä jättisuuria 75ml- 125 ml testereitä, joten myös tavallisen 30 ml tuoksupullon näkeminen saa aikaan aina ihastelua.

Katsokaa nyt itse vaikka, eivätkö ole suloisia? Okei, kuvista ei tietysti hahmota tuotteiden kokoja, mutta uskokaa siis minua, kun sanon, että ne ihan tosi ovat suloisia. Pradan L’eau Ambrée ei ole millään lailla minun makuuni oleva tuoksu, mutta näitä pieniä pulloja on vaan niin ihana katsella.

Guerlainin L’instant de Guerlain ja L’instant Magic eivät myöskään ole tuoksuja minun makuuni, mutta samalla lailla suloisia. Taitavat kuitenkin lähteä eteenpäin jollekin, joka katselun vuoksi tykkää myös käyttää näitä.

Insolence on jo melko mukava tuoksu minun nenääni, mutta My Insolence menee taas jo hieman yli. Mutta hei, nämä vasta söpiksiä ovatkin! Kuin pieniä karkkeja!

Pienistä karkeista muuten tulivat mieleeni parit ihanat korvakorut, jotka juuri ostin Tukholmasta:

Niin, karkkiassosiaatio on lienee hyvin looginen? Aivan älyttömän suloisia ja ihania, pienten tyttöjen juttuja! (Eli siis juuri tällaisten, jotka joutuvat tyytymään laivatyöskentelyyn, kun eivät lentokoneeseen tosiaan pääse…) Samaan söpöyskategoriaan kuuluu muuten vielä ehdottomasti koulutuslahjana myös saatu Nina Riccin omppukaulakoru:

Adorable!

Oletteko te löytäneet Guerlainilta suosikkituotteita? Insolence tuoksu kuuluu varmasti ainakin monen suosikkeihin? Tai onko joku Pradan suomalaisittain hieman voimakkaampien tuoksujen ystävä?

Kommentit (7)

  1. Nimetön

    Anonyymi: Omassa pakkauksessaan valolta suojattuna ja huoneenlämmössä. 🙂

  2. Mari

    Onko noita kaulakoruja myytävänä jossakin, vai saako niitä vain harvat ja valitut? ^^ ..Ylisöpö! (:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *