Päivä 299: Voiko SE olla liian iso?

Tänään mietitään, voiko SE olla liian iso. Itse olen nimittäin tähän asti tykännyt pienistä, mutta viime aikoina olen mieltynyt hieman kookkaampiin enemmän. Nyt vain aloin miettimään, että voiko se olla liian iso?

Mitä mieltä olette, onko se liian iso? Minusta on, ja juuri siksikin se on aivan mahtava.

Kerroin teille vähän aikaa sitten yhdestä uudesta intohimostani, joka kohdistui hiuspantoihin. Koska olen tsempannut hiusteni kanssa, tahdon esitellä teille lisää tukkalaitteitani. On nimittäin muutamia muitakin juttuja, joihin olen tykästynyt.

Yksi juttu ovat hiuskukat. Aiemmassa kuvassa näkynyt violetti kukka löytyy minulta myös kultaisena (no tottakai useissa väreissä…):

Muut hiuskukkani ovat hieman pienempiä:

Rakastan erivärisiä hiusruusuja!

Alemmat punertavat ja keltaiset ovat pieniä klipsuja.

Nämä kaksi puolestaan ovat pinnien nokissa kiinni. Näppärät työntää kampauksen sekaan!

Tästä tykkään todella paljon, sillä tämä on samalla yksinkertainen, mutta silti hieman erikoinen.

Kaikki mikä kiiltää, vetoaa tähän harakkaan. Varsinkin strassit ovat ihania ihan kaikkialla, niin myös näissä klipseissä.

Flexi8 soljet ovat ehkäpä yksi parhaista keksinnöistä, mitä ikinä solkirintamalla on tehty. Näillä saa aikaan vaikka mitä ja ennekaikkea hiusta rasittamatta ja katkomatta!

Millaisten koristeiden avulla te tukkaanne väkerrätte? Mistä tykkäätte tukkalaitteitanne ostaa? Itse olen aivan rakastunut Bijou Brigitten liikkeisiin, joista löytyy vaikka mitä ihanaa ja ennen kaikkea halvalla. Jos lompakkoni vain sallisi, piipahtaisin liikkeessä päivittäin ja lähtisin joka kerta ison kassillisen kanssa ulos… Glitterikin tuntuu jo hieman hintavemmalta, mutta Ninjasta olen myös tehnyt paljon edullisia löytöjä. Vinkatkaa, jos tiedätte muita edullisia paratiiseja Suomessa tai netissä!

Kommentit (15)
  1. Mistähän noita Flexi8-solkia saa 🙂

  2. Missä on Bijou Brigitte? Eikun onko se se mikä on ainakin Tampereella koskikeskuksessa? Jos se on se niiin mun sydän on myyty sille kaupalle. Tuun niin totaalisen hulluks siellä kun tekee mieli kahmasta kaikki mikä silmiin osuu syliin ja juosta kassalle. Nam nam mikä herkkukauppa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *