Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 299: Voiko SE olla liian iso?

Tänään mietitään, voiko SE olla liian iso. Itse olen nimittäin tähän asti tykännyt pienistä, mutta viime aikoina olen mieltynyt hieman kookkaampiin enemmän. Nyt vain aloin miettimään, että voiko se olla liian iso?

Mitä mieltä olette, onko se liian iso? Minusta on, ja juuri siksikin se on aivan mahtava.

Kerroin teille vähän aikaa sitten yhdestä uudesta intohimostani, joka kohdistui hiuspantoihin. Koska olen tsempannut hiusteni kanssa, tahdon esitellä teille lisää tukkalaitteitani. On nimittäin muutamia muitakin juttuja, joihin olen tykästynyt.

Yksi juttu ovat hiuskukat. Aiemmassa kuvassa näkynyt violetti kukka löytyy minulta myös kultaisena (no tottakai useissa väreissä…):

Muut hiuskukkani ovat hieman pienempiä:

Rakastan erivärisiä hiusruusuja!

Alemmat punertavat ja keltaiset ovat pieniä klipsuja.

Nämä kaksi puolestaan ovat pinnien nokissa kiinni. Näppärät työntää kampauksen sekaan!

Tästä tykkään todella paljon, sillä tämä on samalla yksinkertainen, mutta silti hieman erikoinen.

Kaikki mikä kiiltää, vetoaa tähän harakkaan. Varsinkin strassit ovat ihania ihan kaikkialla, niin myös näissä klipseissä.

Flexi8 soljet ovat ehkäpä yksi parhaista keksinnöistä, mitä ikinä solkirintamalla on tehty. Näillä saa aikaan vaikka mitä ja ennekaikkea hiusta rasittamatta ja katkomatta!

Millaisten koristeiden avulla te tukkaanne väkerrätte? Mistä tykkäätte tukkalaitteitanne ostaa? Itse olen aivan rakastunut Bijou Brigitten liikkeisiin, joista löytyy vaikka mitä ihanaa ja ennen kaikkea halvalla. Jos lompakkoni vain sallisi, piipahtaisin liikkeessä päivittäin ja lähtisin joka kerta ison kassillisen kanssa ulos… Glitterikin tuntuu jo hieman hintavemmalta, mutta Ninjasta olen myös tehnyt paljon edullisia löytöjä. Vinkatkaa, jos tiedätte muita edullisia paratiiseja Suomessa tai netissä!

Kommentit (15)

 1. Nimetön

  Maija: Kiitos mielenkiitoisesta linkistä! 🙂

  Anonyymi: Ei myydä. Kicksissä näin jotain vastaavia, mutta olivat muovia metallin sijaan ja vaikuttivat melko heppoisilta. Omani ovat muistaakseni s- ja m- kokoisia. Ihan varma en ole, sillä nuo ovat olleet minulla jo useita vuosia. 🙂

  Anonyymi: Yritän laittaa, jos ostopaikkoja on, mutta näiden kohdalla ei ole muuta kuin linkitetty ostopaikka. 🙂
  Kickseissä olen tosiaan nähnyt jotain vastaavia, mutta muivisia ja hepposemman oloisia.

  Anonyymi: Katso ylemmät viestit. 🙂

  Anonyymi: Katso ylemmät viestit. Kiva, että NG:n naamio on toiminut! 🙂

  Lilee: Me too. 🙂

  Anonyymi: Kiitos ideasta, pidetään mielessä! 🙂

  tintti: Sielläkin. 🙂

  Anonyymi: Onpas mielenkiintoinen inci peiteaineelle, sillä mitään varsinaista säilöntäainetta tuossa ei ole. Niin paljoa en tiedä, että osaisin sanoa, onko jollain noista aineista joku erityinen kysy parantaa säilyvyyttä. Pehmentäviä aineita on paljon ja muutamia näpyille hyvin sopivia aineita. Kerro ihmeessä, mikä tuote on kyseessä! Luulisi kuitenkin veden tarvitsevan jonkunlaisen säilöntäaineen kaverikseen. 🙂

  Colin: Flexi8.com 🙂

 2. Anonyymi

  peittari on (Gabriel Cosmeticsin) Zuzu Luxe concealer, eli tavallaan luonnonkosmetiikkaa, vaikka simethicone on kai silikoni. Ostin tuon ja vaikka kauppa josta tilasin vaikuttaa siltä, että valikoivat tuotteet tarkkaan, aloin miettiä teinkö virheen.

  USA:ssahan tuotteille ei kai ole sellaisia turvallisuus-sääntöjä kuin EU:ssa.

 3. Nimetön

  Anonyymi: Ilmeisesti tuo Lecithin ainakin estää härskiintymistä, joten eiköhän tuo kuitenkin ihan hyvänä säily. Muista tarkkailla tuoksua. 🙂

 4. Anonyymi

  Hajosin taas ja pahasti tän postauksen otsikolle, en tiiä kirjotatko tahallaan noi otsikot joskus erittäin kaksimielisesti vai ajattelenko ite, ei ihme kun sun blogi löytyy niillä oudoimmillakin googlauksilla. 😀 Mutta jatka samaan malliin (;

 5. Nimetön

  Anonyymi: Meissä kaikissa asuu kuulemma pikkurivo vipeltäjä. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *