Päivä 297: Äiti, tyttäres on aika materialistinen…

Äidin luona on aina kiva käydä. Äidit laittavat aina hyvää ruokaa ja lellivät. Ja meidän äiti lellii tietysti aina jossain määrin kosmetiikalla (vain minua tosin, ei veljeäni).

Katsokaapas, mitä kivaa sain viimekerralla matkaani:

Kaksi ihanaa Estee Lauderin lahjaksi saatua luomiväripalettia!

Toisen paletin (07 Arctic Night) sävyissä oli liilan ja luumun sävyjä.

Toisen paletin (08 Black Moon) sävyissä puolestaan oli valkoinen ja tumma harmaa.

Lisäksi sain ihanan vadelmaisen ja helmiäisen Pure Color huulipunan sävyssä 161 Pink Parfait:

Kaikki meikit olivat kyllä käyttämättömiä kun ne sain, muttaen tietenkään malttanut kuvata niitä ennen kokeilua…

Estee Lauderilla on kyllä aivan ihania kylkiäisiä, sillä nämä ovat ihan oikeasti tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita minikokoisina (paitsi puna, joka on normaalikokoinen). Moni sarja kun pistää kylkiäiseksi vain maailmalla myynnissä olevia tuotteita tai muuten vaan kamalia sävyjä suomalaiselle väritykselle…

Olen itse löytänyt Estee Lauderilta monia hyviä meikkituotteita. Double wear ja Double wear light meikkivoiteet ovat kumpikin loistavia, samoin sarjan Lucidity irtopuuteri, joka on ehdottomasti hienojakoisin ikinä kokeilemani irtopuuteri. Lisäksi esimerkiksi Double Wear peiteaine ja Aero Matte kipuuteri ovat varsin mukavia tuotteita. Ihonhoitopuolelta olen tykännyt mm. HydraComplete voiteista.

Oletteko te löytäneet Estee Lauderilta hyviä tuotteita?

(Ja niin, kyllä minä tykkään äidistäni, vaikken tuotteita saisikaan.)

Kommentit (11)
  1. Esteé Lauder <3.

    Olen ihastunut sata prosenttisesti Hydra Complete kosteusvoiteeseen sekä Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser puhdistukseen.

    Jälkimmäinen tuntuu pesun yhteydessä virkistävän kasvoja eikä kuten moni kokeilemani tekee eli tuntuu lähinnä kiristävän ja kuivattavan ihoa lisää. Tuotteen vaahtomainen koostumus tuntuu oikein hellivän nassukkaa.

    Osaatko muuten suositellä mitään puhdistusainetta kasvoille joka kosteuttaisi samalla? Ettei iho tunnu repeytyvän pesun yhteydessä? Vaahtomainen koostumus olisi iso plussa mutta ei välttämätön. Hintaluokka sellainen inhimillinen, mitä edullisempi sen parempi.

  2. Itselläni on ollut kesästä lähtien ahkerassa käytössä EL:n luomiväri, rajauskynä, ripsiväri ja poskipuna. Ostin sen luomiväripaletin ja rajauskynän, muut tuotteet sain kaupan päälle pienissä testipakkauksissa. Niin ja oli siinä joitain kasvovoiteitakin. Minusta luomiväri on hyvä, siitä oikeasti lähteekin väriä, ei varise, pysyy hyvin. Myös muut tuotteet ovat osoittautuneet hyviksi, ainakin nuo meikkituotteet, niistä rasvoista en ole välttämättä ihan vakuuttunut vielä. EL on minulle uusi löytö, en ole aiemmin sen tuotteita käyttänyt, mutta jatkossa varmasti tulen käyttämään, vaikuttaa sen verran laadukkaalta sarjalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *