Päivä 296: Joko se pukki tuli?

Hah, kannattpa tässä päivänä eräänä hehkuttaa kaverille, kuinka ihania glitteri- ja hilehippusia kynsissäni oli Make Up Storen lakan ansiosta. Hehkutus nimittäin palkittiin tällä:

Jos eivät sinulle kelpaa, niin minulle kyllä ehdottomasti. Kiitos vaan, taas!

Kuvassa vasemmalta oikealle Sophie, Lava ja Svea. Epäselvä kauempaa otettu kuva ei todellakaan tee näille oikeuttaan, joten ihastellaan näitä yhdessä hieman lähempää:

Svea saattoi vaikuttaa porukan tylsimykseltä, mutta eipä vaan olekaan. Ihana vaalea mutainen lakka, jota piristää kaunis kultainen shimmeri.

Tasaa kaikki
Sophie on juuri niin ihana, miltä kauempaa näyttikin. Kullankeltainen erikokoisilla glitteri- ja hilehipuilla sekä pienellä shimmerillä, nam! Yksinään toki mitätön, mutta toisen lakan päällä upea.

Lava puolestaan on sateenkaaren väreissä hohtavia hileitä, glittereitä ja shimmeriä violettisella pohjalla. Tämäkin on yksinään tylsä, mutta edellisen tapaan upea toisen lakan päällä. Kuin myös nam!

Löytyykö teiltä Make Up Storen lakkoja? Mitä sävyjä ja mitä olette niistä mieltä?

Lisäksi oli muuten myös erittäin mukavaa, että puhe kääntyi silmänrajauskyniin. Vielä mukavempaa oli, että kun olin valitellut omia puutteitani, ojensi toinen hetken jemmojaa pengottua niihin heti ratkaisut:

Tadaa, Estee Lauderin Artist’s Eye Pencil 09 Plum Writer ja 05 Blue Iris. Jes, juuri tällaisia olenkin kaipaillut! Kiitos jälleen. Olenkin ollut kiireaamuina hieman tuskissani, kun olen rajaillut silmiäni violetin/luumun rajauskynän puutteessa luomivärin ja siveltimen avulla. Harmi vaan, että Plum writer on ehkä hitusen liian vaalea ja Blue iris on sitten jo liian sininen. Hyviä sävyjä, vaikkeivät ratkaisseetkaan vielä täydellisen violetin puutettani. Kovasti nautin näistä kahdesta silti!

Mitä te muuten suositte rajauksissanne? Kynää, luomiväriä, nestemäistä rajausta…?

Ihan kuin joulupukki olisi käynyt luonani kylässä!

Kommentit (16)
  1. Mä olen lukenut tän jo aikaisemmin sinun blogissasi tällä viikolla, miten on mahdollista vai kuvittelenko vaan?

  2. Ihan niin kuin olisin lukenut tämän postauksen aiemminkin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *