Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 293: Omatunto soimaa?

Pyysin teiltä joku aika sitten vinkkejä, kuinka selvitä hammaslääkärikäynnistä hengissä ja te lähetitte minulle läjäpäin vinkkejä ja neuvoja, joista kahlasin läpi ihan joka ikisen ja joiden avulla tsemppasin itseäni. Kiitos vielä kaikille vinkkinsä antaneille ja muutenkin kammoa kommentoineille!

No, kävin sitten siellä hammaslääkärissä ja ai että kun ottaa kaaliin! Hammaslääkäri oli nimittäin niin ihana ja mukava ja homma sujui paikkauksineen niin kivutta ja sukkelaan, että voisin mennä vaikka heti uudestaan!
Voin todella pahoin koko bussimatkan, jonka paikalle köröttelin ja meinasin alkaa itkemään jo odotushuoneessa (puhumattakaan siitä, kuinka tosissani olin edellisenä iltana aikaani perumassa), mutta nyt voin kyllä sanoa, että enää en pelkää hammaslääkäriä (tai ainakaan tuota setää) yhtään!

Ai että miksikö sitten ottaa kaaliin? No kun olin ehtinyt hankkimaan itselleni (teidän ohjeidenne mukaisesti) palkinnoksi NYX:in Taupe -sävyn varjostuksiin ja Essien ihanan mintun värisen Mint Candy Apple kynsilakan sekä sen kaipaamani vedenkestävän mascaran. Nyt kun homma kuitenkin sujui niin helposti ja kivutta, aiheuttaa palkitsemisen ajattelukin jo huonoa omaatuntoa…. En kai minä nyt voi palkita itseäni, jos minulla ei edes ole kerrottavanani mitään kummoista selviytymistarinaa enkä ole selvitynyt hengissä mistään äärettömästä kivustakaan!

Pintapuudutetta ei muuten laitettu ja selvisin ilman musiikkia. Eikä muuten puuduttaminenkaan sattunut, kun oli hommansa osaava hammaslääkäri! Itseasiassa mikään ei sattunut yhtään. Pahin tuntemukseni oli poraamisen äänen aiheuttamat kylmät väreet, eli pääsin todella helpolla. Enää ei siis tosiaankaan reiät pelota (vaikka niitä aion jatkossakin vältellä), nyt nimittäin uskallan mennä sinne hammaslääkäriin ihan koska vaan (tai ainakin tuon sedän käsittelyyn).
Täytyy muuten mainita, että hampaista oli kuitenkin pidetty hyvää huolta, sillä seitsemän vuoden hammaslääkäritauon jälkeen ainoa ongelma oli hammaskiven lisäksi yksi reikä, joka sekin oli tullut edellisen ala-asteella laitetun paikan alle, josta en sitä pahemmin olisi voinut harjaillakaan. Ehkäpä voisinkin siis ajatella tuotteet palkinnoksi noista seitsemästä hyvin hampaita hoitamastani vuodesta? Tosiasiassa ajattelen nuo ennemminkin kyllä palkinnoksi siitä, että pääsin tämän käynnin myötä totaalisesti eroon hammaslääkäripelostani. (Oikeastaan se kalju nelikymppinen hammaslääkärisetä pitäisi palkita, eikä minua. Tykkäisiköhän hän mintunvärisestä kynsilakasta tai loistavasta varjostusväristä? Mascaran tietysti korkkasin itse ennen hänen luokseen menoa.)
No, se siitä analysoinnista. Tahdotte kuitenkin nähdä itse tuotteet, eikö?Olen näistä kaikista aivan innoissani!Ensinnäkin se vedenkestävä mascara:Kokeiluun lähti Maybellinen The Colossal Volum’ Express Waterproof, jonka tietysti laitoin ripsiini ennen hammaslääkärille menoa. Kunnon testiin tämä ei siinä vaiheessa päässyt, sillä odotettua itkua ei tullutkaan tihrustettua. Jälkikäteen tämä on kuitenkin todettu hyvin kestäväksi, mutta melko helposti vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla poistoaineella poistettavaksi. Ihan eri luokkaa, kuin eilen haukkumani Make Up Storet!
Tämä erottelee ripset todella kauniisti ja ennen kaikkea pitää taivutukset hyvin:
Tuuheutta ei tullut kovin paljoa, mutta tätä saa kyllä kerrostettua melko hyvin. Kokeilin myös laittaa tätä taivutettuihin ripsiin ensin alle ja päälle sitten FLE:tä ja hyvin pelitti: tämä taivutti ja erotteli ja FLE teki tuuheutta päälle ja taivutukset pysyivät yhä. Tämä yhdistelmä ei vaan tosin toimi silloin, kun tahdon vedenkestävän lopputuloksen, mutta muulloin kyllä.
Tätä mascaraa voin kyllä ehdottomasti suositella! Kiukuttaa vaan, että minulla in nyt kaksi hyvää mascaraa, yksi ihan ok mascara ja yksi täysi susi…
Sitten on tämä NYX:in Taupe poskipuna, joka on varjostustuotteiden kategoriassa jo suorastaan kulttisävy. Kuvassa sävy on hieman liian vaalea, mutta tämä on siis kylmä vaaleanruskea. Aurinkopuuteri näyttää vaalealla suomalaisella iholla usein hassulta varjostuksissa lämpimän sävynsä vuoksi, joten tällainen kylmemmän sävyinen tuote on aivan loistava valinta. Itse en ole koskaan omistanut yhtään kunnollista varjostustuotetta, joten tämä oli hyvin tervetullut tapaus.(Kerrottakoon muuten, että NYX:in tuotteita myydään esimerkiksi Nonpareilboutiquessa, mutta tilasin omani eBaysta, sillä Nonpareilboutiquen kiinteät postikulut olisivat taatusti koituneet kohtalokseni enkä itseni varsin hyvin tuntien olisi todellakaan kyennyt pitäytymään vaan yhden poskipunan tilaamisessa…)
Sitten on tämä ihanuus. Olin kuolla (tai ainakin haukoin kovasti henkeäni), kun näin tästä ihanasta Essien Mint Candy Apple lakasta ensimmäisen kerran kuvan netissä. U-PE-A! Olen todella pitkään toivonut löytäväni oikeasti mintun värisen lakan ja tässä se on. Ihan täydellinen! Kiljun ja vingun vieläkin kuin kissan hiirilelu, kun katselen tätä. Jahka vain saan tämän kynsiini, en taatusti ota tätä koskaan pois! (Tai no, en ainakaan pariin päivään. )Siis ah, voi luoja! Suussa maistui jo After Eight suklaa tätä kynsille levitellessäni. Tätä katsellessa voin jostain syystä ihan haistaa kyseisen suklaan ihanan minttutäytteen!
Tällaisia palkintoja kammonsa voittanut siis sai. Omia käyttökokemuksianne tai muuten vaan kommenttejanne tuotteista otetaan ilolla vastaan!Hammaslääkärimaksut ovatkin kyllä sitten pistäneet tilini tässä kuussa miinukselle, mutta onneksi se tarkoittaa samalla sitä, etten voi senkään vuoksi keksiä syitä uusille hankinnoille. Nyt on taas tuhlailut hetkeksi aikaa tuhlailtu.
Rahatilannettani ei myöskään helpota yhtään se, etten voi loppuvuodesta pariin viikkon käydä normaalissa palkkatyössäni. Noina parina viikkona tulen myös joutumaan hyvin suurien houkutusten keskelle, joten saa nähdä, kuinka selviän. Ei, en ole lähdössä lomamatkalle. Ja ei, en paljasta vielä, mistä on kyse. Tulkaa itse kurkkimaan!

Kommentit (17)

  1. Anonyymi

    Kaikille ei kyllä tuo maybellinen ripsari sovi, herkkä silmäisille ei ainakaan. Kokeilin ja silmät vuoti aivan kauheasti, ja kyllä vaihtoi mascara nopeasti omistajaa.

  2. Nimetön

    Anonyymi: Herkkäsilmäiset saavat tosiaan olla varovaisempia valintojensa suhteen. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *