Päivä 291: Hieno mies

Täytyy kyllä sanoa, että Ole on kyllä ihan älyttömän hieno mies: ei nimittäin näköjään petä naista koskaan!

Olen jo kehunut pari kokeilemaani Ole Henriksenin tuotetta blogissani ja nyt on aika taas kehua yksi.

Tällä kertaa kokeilussa on ollut Walnut Complexion Scrub:

Sanon usein töissäkin asiakkaille, että kuorinta on yleensä sellainen tuote, jossa voi pihistellä. Jos ei ole mitenkään erityisen herkästi mekaaniselle hankaukselle reagoiva iho on yleensä ihan sama, maksaako kasvokuorinnastaan viisi vai viisikymmentäviisi euroa. Tähän mennessä olen törmännyt vain yhteen kuorintaan, jossa olen löytänyt ihan selkeän eron edullisempiin verrattuna. Tuote on Dr. Brandt’n Microdermabrasion, jota käyttäessä tosiaankin tajuaa, mistä maksaa. Tuote todellakin kuorii ja siloittaa ihoa kuin oikea mikrohionta.

Nyt taisin löytää toisen hintansa arvoisen, massasta selkeästi erottuvan kuorinnan. Ole Henriksen ei pettänyt minua tälläkään kertaa.

Tuotteen jujuna on saksanpähkinöistä tehty jauhe yhdistettynä kosteuttaviin ja pehmittäviin aineosiin. Rehellisyyden nimissä sanottakoon, että rakeiden suurehko koko epäilytti minua ensin hieman, mutta kun kosteutin ihon kunnolla ennen tuotteen iholle pyörittelyä (ja kauemmin pyöritellessäni kosteutin sormiani vielä välillä lisää), eivät rakeet tuntuneet pahoilta tai raapivilta ihollani. Kookkaammilta ne tuntuivat kuitenkin, kuin mihin olen tottunut.

Kuorintaa kehotetaan pyörittelemään kasvoilla minuutista kahteen minuuttiin, jolloin paitsi kuorintateho on tietysti huipussaan, tapahtuu myös selkeää kosteutusta ja pehmitystä. Normaalisti ihoani kiristää kuorinnan jälkeen ja etenkin, kun kuorintaa on saanut huuhtoa kunnolla iholta pois pienen pienien rakeiden hankalan poispestävyyden vuoksi. Tämän kuorinnan kookkaat rakeet kuitenkin lähtivät helposti pois iholta ja koostumuksesta oli tehty helposti emulgoituva, jolloin se oli helppo huuhtoa iholta varsin nopeasti vedellä pois.

Ja voin kyllä sanoa, että tämän jälkeen ihoni tuntu jopa paremmalta kuin aiemmin postauksessa kehumani Dr. Brandt’n mikrokuorinnan jälkeen! Iho tuntui todella sileältä ja ihan poikkeuksellisen pehmeältä ja ennen kaikkea sitä ei kiristänyt yhtään!

Suurin ero muihin kokeilemiini kuorintoihin oli nimenomaan tuo ihana pehmeys ja kiristämättömyyden tunne. Iho siis tuntui paitsi sileältä ja kuoritulta, myös kosteutetulta ja pehmitetyltä. Normaalisti minulla on kuorinnan jälkeen aina kiire saada iholleni kosteuttava naamio tai ainakin tuhti kosteusvoide, mutta tämän jälkeen ei moista kiirettä todellakaan tullut ja jäinkin käytön jälkeen oikein kuulostelemaan, että koska alkaa kiristämään. Lopulta kyllästyin pitkään odotteluun, ja lykkäsin voiteen iholle ihan vaan tavan vuoksi.

Tämä tuote vahvisti ehdottomasti rakkauteni Ole Henriksenin tuotteisiin ja kun vaan joku tuote seuraavaksi loppuu, aion ehdottomasti kurkkia sille seuraajaa tämän sarjan puolelta. Varsinkin kosteusvoiteet ja muut iholle jätettävät hoitotuotteet (älkää ihmiset hyvät enää kehuko sitä Truth serumia, yritän pitää pankkitilini vielä plussan puolella!) kiinnostavat kyllä suuresti enkä yhtään malttaisi odottaa, että oikea ostotarve syntyy.

Oletteko te huomanneet kuorinnoissa eroja?

Kommentit (25)
 1. Tota täytyy koittaa! Missä merkkiä myydään ja minkä hintanen suurinpiirtein on? Kiitos paljon vinkistä!

  -Salla

 2. jepp, kyllä ole vaan on aika huippu ;)!

  jos truth serumia ei enää saa kehua ;), niin kokeilemisen arvoisia ovat mielestäni myös visual truth-silmänympärysvoide sekä kasvovoiteista skin insulator SPF 15 ja express the truth.

  itselläni on nyt ensin mainittu päiväkäytössä ja jälkimmäinen yövoiteena. mm. diorin voidetta ( hydraction extreme creme ) jouduin lisäämään aina muutaman kerran, näitä riittää todella pieni määrä ja yksi levityskerta. silmänympärysvoide on ollut nyt viikon aamuin-illoin-käytössä, eikä pinnalla näy edes kuoppaa :O. mikä tärkeihntä, iho tykkää ja voi hyvin :)!

  suosittelen todellakin kokeilemaan vaikka ovat kalliinpuoleisia mutta varoituksen sananen : paluuta ei ehkä ole ;)!

  niin, ja plussana tietysti voiteissa on vallan ihanat tuoksut – niinkuin siinä nimeltämainitsemattomassa seerumissakin, by the way…

  /nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *