Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 290: Loppukaa jo!

Sanonpahan vaan, että on ihan pirun mälsää kirjoittaa blogia loppuneista tuotteista, jos mikään ei meinaa loppua! Nyt on nimittäin menossa niin sanotusti kuiva kausi, eli mikään ei oikein tunnu loppuvan tässä kuussa.

Onneksi ostolakkomotivaatiotani tsemppasi edes hieman yksi pieni tuote, jonka sain vihdoin kulumaan loppuun:

Cutrinin Nordic Balance Icy Gloss Serum (osa Vitamin Pack 3-in1 settiä) oli nimensä mukaisesti kiiltoa antava seerumi. Tästä minulla ei oikeastaan ole sen kummempaa sanottavaa, sillä tämä kyllä hoiti tehtävänsä kiitettävästi olematta kuitenkaan mikään poikkeuksellisen hyvä tuote kategoriassaan.

Ihmetystä lähinnä herätti setti, johon tämä kuului. Setin kaksi muuta osaa riittivät vain muutamaan käyttökertaan kun taas tästä riitti reilusti yli kymmeneen käyttökeertaan. Ei ehkä ihan loogista. Muutenkaan en lämmennyt tuolle Vitamin Pacj 3-in-1 setille oikein, sillä mitään erityistä en siitä saanut irti. Shampoo oli ihan tavallinen syväpuhdistava shampoo, hoitoainetta en olisi kutsunut tehohoidoksi ja tämä seerumi oli ihan keskiverto. En suosittele

Mutta siis ihan tosi, motivaatio ostolakkoiluun on ihan kateissa, kun mikään ei kerran tunnu nyt loppuvan eikä tuotevuori näin ollen pienene yhtään. Tuntuu, että on ihan sama, vaikka purkit vaan lisääntyisivätkin, kun mikään tuote ei edes hetkeen näytä loppuvan.

Haluatteko nähdä, mitä tarkoitan?

Näitä lakanpoistoaineen viimeisiä senttejä käyttää vielä ikuisuuden.

Tästä käsivoiteesta on vielä puolet jäljellä.

Tämän tuplaseerumin kummastakin puolesta on myös puolet jäljellä.

Samoin tästä REN:in kasvovoiteesta.

Tästä silmänympärysvoiteesta ei ole enää ihan hirveästi jäljellä, mutta silmänympäryksillä tuo määrä riittää ikuisuuksiin…

Onneksi tästä 2 ml Diorin silmänympärysvoiteen näytteestä ei ole enää ihan hirveästi jäljellä. Melko paljon kuitenkin. Tämän kanssa on kuitenkin lähiaikoina edes joku teoreettinen mahdollisuus kuluttaa tuote loppuun.

No joo, tässäkin tuotteessa on sentään pian mahdollisuus saada tämä kulumaan loppuun edes melko lyhyen ajan sisällä.

Tätäkin voidetta on vielä reilu kolmannes jäljellä.

Tätä kasvovettä on sentään kulunut reilusti, mutta neljännes 400 millin pullosta on kuitenkin vielä paljon…

Tätä putsariakin on vielä yli puolet jäljellä.

750 millin hoitoainepönikästä on vielä 2/3 jäljellä ja shampoostakin on vielä puolet kulutettavana. Nämä riittävät ikuisuuksiin…

Ja tämä kirottu poskipuna ei vaan ota loppuakseen. Toivottavasti pudotan tämän joku aamu lattialle…

Tästä meikkipohjasta on puolet kulunut, mutta tätä onkin jo käytetty puolisen vuotta (aktiivisesti ehkä yhteensä neljä kuukautta). Eli tämä nyt ei todellakaan lopu hetkeen.

Ja tässä Diorin luomivärisävyssä paistaa pohja jo kovasti, mutta ihan kuin tämäkään nyt hetkeen loppuisi. Tämä on kuitenkin kaikkein kulutetuin luomivärini.

Näissä kiilloissakin on vielä hetkeksi käytettävää.

Tässä oli siis tuotteita, jotka olivat edes lähimpänä loppumista. Eli hidasta etenemistä tiedossa, hyvät lukijat!

Kommentit (19)

 1. Anonyymi

  joo, Nekku, anna vaan koordinaatit niin tulen kyllä ilman muuta näyttämään, miten sen hoitoaineen saa kulumaan nopsasti loppuun 😀
  -hyppäätkö GG kyytiin 😉 ?!

  ja minähän en siis edes käytä hoitsikkaa kuin kerran viikossa – tosin tukkaa on PALJON… enkä kyllä muutoinkaan pese sitä kuinkahdesti viikossa, koska se ei vaan kertakaikkiaan rasvoitu :O

  /nanna

 2. Jannika

  Olen nyt juuri ettimässä uutta shampoota ja hoitoainetta ku edelliset on loppunu, osaisitko auttaa. Olen 15 vuotta, hiukset pesen joka päivä koska ne rasvottuu nopeesti tyvestä, mutta latvat on silti tosi kuivat. On tosi ohuet ja aika lättänät, plus vielä luonnonkiharat. Föönailen lähes aina. Osaisitko suositella jotain ? 🙂 mielellään ihan kaupasta saatavaa.

  Lopuksi kiitos upeasta blogista, oon saanu sulta paljon hyviä neuvoja 8)

 3. i’m lacking

  Mulla on itsellä tollainen Oriflamen kynsiseerumiputkilo. Ekan kerran kun näin ton niin ajattelin että onpa se ihan mielettömän pieni ja ei varmasti kestä kuin muutaman käyttökerran. Nyt huomaa että on todellakin riittoisa.

  Joskus tuntuu että jotkut jutut ei vaan lopu millään ja toiset loppuu ihan liiankin äkkiä. Sitten on semmosia että purkissa ois vielä paljon jäljellä mutta tuntuu ettei sieltä vaan saa yhtään mitään :(.

 4. heihe

  Heippa

  Onko tuo Tigi sitä mikä tuoksuu kinuskilta/toffeelta (melko sama tuoksu..)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *