Päivä 288: Sä oot ihan kukkapää!

Lupasin yrittää tsempata tukkani kanssa. Yksi tsemppausyritys oli, kun vedin tukkani etuosan kiharaksi raudalla ja laitoin takaosaan lämpörullat. Yritin päästä helpolla kiharoiden kanssa, mutta yritys oli tuhoon tuomittu. Lopputulos näytti sen verran kamalalta sotkupesältä lopulta, että pääsin helpoimmalla, kun kokosin tukkani sotkuiseksi söheröksi ja koristelin sen ruusulla:

Ihan hauskannäköinen tuosta kuitenkin tuli, vaikkei siihen haluttuun lopputulokseen ihan päästykään…

Vaaleanpunaiseen hempään kukkaan yhdistin särmää antamaan pinkit kynnet (lakkana OPI Señorita Rosa-Alita), jotka kuorrutin Make Up Storen Åsa-lakan glittereillä:

Ja mitä vaaleanpunainen hempeä lookkini olisikaan ollut ilman teemaan sopivaa tuoksua:

Sain ystävältäni hänellä vähäiselle käytölle jääneeen YSL:n Babydoll hajuveden, jossa on juuri sopivasti mukana ripaus teemaan sopivaa ruusua yhdistettynä greippiin, punaherukkaan ja persikkaan. Tämä ei ole ihan sitä normaalia minua, mutta jollain jännällä tavalla tykkään tästä kovasti. Tämä on kukkainen, mutta silti jotenkin niin puhtaan tuoksuinen ja samalla kuitenkin hyvin naisellinen.

Kuuluuko Babydoll kenenkään lukijan suosikkituoksuihin?

Vaaleanpunaisesta tuli vielä mieleeni äskettäin saamani L’orealin uusi poskipuna:

Olinkin juuri miettinyt, että tarvitsisin jonkun hennomman ja kevyemmän vaaleanpunertavan poskipunan, sillä omistan kolme hieman voimakkaammin pinkkiä poskipunaa, mutten yhtään kevyempää ja pehmeämpää versiota. Tämä L’orealin uuden True Match pokipunan vaalealle iholle tarkoitettu sävy 120 Sandalwood Pink pamahti sitten juuri sopivasti paikalle!

Rasian mukana tuleva pieni vippa on muuten varsin suloinen tapaus eikä itseasiassa ollenkaan huono vaihtoehto poskipunan hätävaralevittäjäksi, vaikka kotikäyttöön suosittelisinkin kyllä ehdottomasti kunnon sivellintä. Myös pieni peili rasian alaosassa on hauska lisä, mutta jos ihan oikeasti mietitään, niin ei sitä kyllä tarvitsisi. Mielummin jättäisin sen pois tuotteesta ja ostaisin tuotteen hieman edullisemmin.

Nykyiselle aktiivi- ja tehokäytössä olevalle hieman lämpimemmälle sävylle kuuluu muuten tällä hetkellä tätä:

Eiköhän tämän tässä kuussa viimeistään pääse jo kuoppaamaan!

Sellaisissa vaaleanpunaisissa ja pinkeissä ruusuisissa tunnelmissa mentiin tänään. Katsotaan, mikä sävy valloittaa sydämeni (ja asusteeni ja meikkini) huomenna!

Kommentit (18)
  1. Yksi Babydoll-tuoksun rakastaja ilmoittautuu! 🙂 pitää tosin huomauttaa, että nickini ei sentään ole tuon tuoksun innoittama, vaan juontaa juurensa aivan muualta 😛
    Sitte taas aiheenvaihto: Mistä kummasta Essien kynsilakkoja oikein saa? Olen lukenut liian monta hehkutuspostausta sun blogista etenki siihen matte about you-lakkaan liittyen, et haluisin jo päästä itsekin kokeilemaan..

  2. Hmm. Mietein oletko koskaan esitellyt kaikkia poskipuniasi? Jos et ole, niin voisitko tehdä niistä joskus postauksen? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *