Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 287: Olisiko neidillä kenties jotain kerrottavaa meille?

Olisiko neidillä kenties jotain kerrottavaa meille? No, olisihan sillä…

Kävi eilen Kauneus ja terveys messuilla ja oi ja voi sitä tuotemäärää taas kerran! Onnekseni vastaani ei pahemmin tullut mitään huipputarjouksia ja onnistuin pidättämään ostohysterian iskemisen lähes täysin. ”Tavallinen” puoli oli melko tylsä eikä ammattilaispuolellakaan tullut vastaan mitään ihan mieletöntä. Toki sieltä piti napata äidillekin mukaan Essien Matte About You mattalakka, kun olin sitä hänelle hieman aiemmin kynsissäni esitellyt ja katsellut hetken hänen kuolaamistaan.

Yksi osa kauneusosastolla sai minut kuitenkin innstumaan erityisesti:

Hartaudella tutkin luonnonkosmetiikan puolen purkkeja ja purnukoita ja hypistelin voiteita ja koostumuksia. En ole ennen kiinnostunut luontaispuolen tuotteista näin! Johtunee ehkä siitä, että näiden sarjojen esillepanot olivat kiinnostavia ja pisteet olivat vähemmän sotkuisia ja vähemmällä kirppismeiningillä edustettuja kuin ”tavallisen” puolen pisteet.

Nappasin messuilta mukaani tarjouksessa olleen paljon kehutun L’occitanen käsivoiteen, sillä Mavalan käsivoide loppuu varmasti ensiviikolla. Vaikutti todella lupaavalta! Lisäksi pussiin pistettiin muutama näyte mukaan.

Shoppailuni oli siis varsin kurinalaista ja ostolakon sääntöjen mukaista, kunnes sitten huomasin Laveran pisteessä tarjouksen… Ihanat, herkullisen tuoksuiset vartalovoiteet olivat viisi euroa ja suihkugeelit neljä euroa, joten hyökkäsin heti tuoksuttelemaan vartalovoiteiden testereitä. Ihania tuoksuja! Nappasin mukaani pari kappaletta, mutta ilmeisesti hieman hukassa ollut minut rahastanut rouva näppäili kappalehinnaksi vartalovoiteillekin neljä euroa. No, minähän tästä sitten vasta villiinnyinkin, ja lopulta lähdin kotiini tällaisen satsin kanssa:

Joskus sitä vaan karkaa mopo käsistä ja itseään on ihan turha yrittää kontrolloida! Onneksi ostokset olivat sentään edullisia. Ostoksiini kuuluivat siis
-Vanilja-kookos suihkusaippua
-Appelsiini-tyrni suihkusaippua
-Vanilja-kookos vartalovoide
-Persikka-aprikoosi vartalovoide
-Maito-hunaja vartalovoide
-Villimarja vartalovoide
-Vervain-lime vartalovoide

Hups. Mutta mihinkäs se seepra raidoistaan pääsisi, välillä se mopo vaan karkaa käsistä! Mutta tapahtuman laajuuden huomioon ottaen selvisin mielestäni melko vähällä. Sain Laveralta mukaani myös kivan läjän näytteitä kokeiltavikseni:

Nyt olisikin sitten passeli hetki kertoa, mitä olette Laveran vartalovoiteista ja suihkugeeleistä tykänneet. Muutkin Laveran tuotekokemukset kiinnostavat kyllä kovasti!

Moponi muuten meinasi karata käsistä vielä lisää eräässä toisessa pisteessä vartalovoiteiden kanssa, mutta tässä vaiheessa messuseurani Inkivääri totesi Laveran voiteista pursuavaa kassiani katselleen, että pitäisiköhän hänen nyt kenties yrittää estää minua ja eikö minulle kuitenkin tullut jo muutama voide kassiini hetki sitten… Tässä vaiheessa ostohysterian valtaama mieleni putosi maanpinnalle, pistin voidepurkit takaisin hyllyyn ja vaadin, että juoksemme messuilta äkkiä ulos.

Ihanaa, että oman omatuntoni nukkuessa joku muu palautti minut maanpinnalle! Veikkaan, että nuo viisi Laveran voidetta kuitenkin tyydyttävät rasvailutarpeeni hetkeksi…

Kommentit (20)

 1. Nimetön

  Sugarfree: Käy ihmeessä tuoksuttelemassa, ovat kyllä herkkuja. 🙂

  Anonyymi: Tarkistin tietysti ennen ostopäätöstä. 🙂
  Eihän tuotteiden tarvitse puhdasta luonnonkosmetiikkaa olla ollakseen myynnissä luontaispuolella. Täällä heidän tuotteidensa ideologiasta:
  http://uk.loccitane.com/FO/Content/About/Our-Products.aspx

  Annika: Kiva kuulla kommenttia tuosta. 🙂

 2. Inkivääri

  Anonyymi – L'Occitane ei ollut messuilla luonnonkosmetiikan osastolla….

 3. Nimetön

  Inkivääri: Sarja oli tosiaan siihen välimaastoon luontaispuolen ja tavallisen puolen väliin sijoitettuna, kuten sisältönsä puolesta kuuluukin. 🙂

 4. Anonyymi

  Olen näytteen verran käyttänyt Faces Calendulan sekaihon päivävoidetta. Tuntui oikein hyvältä, muistaakseni kosteutti muttei jättänyt ihoa lähmäiseksi. Ihotyyppini on kyllä enemmän kuivaan sekaihoon taipuvainen. Voide tuoksui vahvasti piparkakuilta, joka oli kieltämättä vähän häiritsevää 😀 …tarkemmin ajateltuna en ole satavarma oliko kyse tuosta vai siitä Aloe Vera-sarjan voiteesta, hmph. Näytteet herätti kuitenkin kiinnostukseni Laveraa kohtaan!

 5. Päivä 315: The Wild Thing – Kauneus & Terveys -blogit

  […] olen jo pariin otteeseen maininnut, olen kovasti ihastunut Laveran vartaloemulsioiden tuoksuihin. Villiinnyin Kauneusmessuilla täysin, kun niitä oli tyrkyllä hyvin edulliseen hintaan ja ostin sitten kerralla pöhkönä tyttönä […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *