Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 285: Suck this!

Tänään testaillaan yhtä uusimman ihastukseni eli Ole Henriksenin tuotekehittelyn tuotosta, Firm Action -naamiota:

Firm Action Maskista sanotaan pakkauksessa seuraavaa:
”Pore refining mask removes impurities with fine clays and herbs.”

Ja todellinen syväpuhdistaja tämä kyllä ehdottomasti onkin!

Imee kyllä hyvin, hyvin tehokkaasti ylimääräistä rasvaa iholta ja iho todellakin tuntuu todella, todella puhdistetulta.

Seuraavana päivänä iho näyttää kirkkaalta, mutta jos ihoa ei kosteuta tämän jälkeen tehokkaasti, voi paikoittaista pintakuivuutta esiintyä, mikäli siihen on taipuvaisuutta.

Tällä naamiolla on harvinaisen pitkä vaikutusaika, 20-30 minuuttia. Minua se ei haitannut, sillä naamiolla itsensä lelliminen on aina mukava tekosyy pienelle rentoutumishetkelle ja puolentunnin luvallinen rentoutuminen on aina tarpeen. Lisäksi naamio tuoksuu ihanan puhtaalle ja samalla herkulliselle, joten en valita yhtään.

Ja itseasiassa tämän kanssa ei todellakaan irvistellä noin kuin edellä olleissa kuvissa olen mallia näyttänyt. Jo parin minuutin jälkeen tämä on kuivahtanut sen verran tehokkaasti, että kiristävä vaikutus tosiaan tuntuu ja näkyy!

Lisäksi luin Ole Henriksenin ihonhoito-oppaasta mainion vinkin tätä naamioita koskien. Koska tuote tosiaan imee talia tehokkaasti, toimii tämä myös täsmähoitona näpyille! Yksittäisille tavallisille finneille vaikutusaikaa voi lyhentää haluamakseen (esim. muutata tunti illalla), mutta kipeille ihonalaisille paiseille, jotka eivät koskaan nouse kunnolla ihon pintaan puristettaviksi (joita tämä nassu ainakin on viimeaikoina harrastanut ahkerasti) tämä sopii käytettäväksi muutamana yönä peräkkäin (edelleen siis täsmähoitona). Ja toimii muuten hyvin!

Kovin usein omalle pintakuivalle iholleni tätä ei voi käyttää laajemmille alueille (varsinkaan nyt lääkekuurin aikana), mutta täsmähoitona epäpuhtauksille tulen tätä ehdottomasti jatkuvasti käyttämään. Itseasiassa istun nytkin näpyttelemässä tätä postausta naamiotäplä otsallani!

Ole Henriksenin tuotteet vakuuttavat minut näköjään joka kerta. Odottakaahan vaan, kun pääsen kehumaan Walnut Complex Scrubin!

PS.
Varoitus! Seuraava kuva sisältää jotakin, mikä voi järkyttää herkimpiä lukijoita!

Tieteen nimissä minun oli jälleen kerran uhrauduttava ja tuotava julki myös ällöttävät todistusaineistot.

Huomasin nimittäin eilen, että suupieleni lähelle sekä aivan huulen rajaan oli ilmestynyt jälleen kaksi todella kipeää ihon alaista pattia. Juuri sellaista, joita ei vaan voi puristaa ja joista ei millään pääse eroon alle viikossa. Ne vain hengaavat iholla ja sattuvat pirusti, mutteivät koskaan tule siihen vaiheeseen, että niistä voisi vaan rutistaa sisällön ulos ja jättää ne parantumaan. Vai tulevatko sittenkin?

No eivät normaalisti, mutta Olen naamion avulla ne näyttivät aamulla tältä, kun olin pitänyt naamiota täplinä niiden kohdalla yön yli! Jes, sain puristettua ja parantuminen alkakoot!

Eli siis ihan mieletön tuote, en voi muuta sanoa! Jää ehdottomasti vakituiseksi täsmäaseekseni, sillä tällä hetkellä en tosiaan voi sitä laajemmin käyttää kuivumisen pelossa.

Kommentit (34)

 1. Laura

  Täällä 14-vuotias tyttö kamppailee samoista finni- ongelmista. Tuollaiset ihanat valkopäiset ihanuudet ovat finninpuristajan unelma!
  Kamala tapa tiedän.. pois ei pääse.. tätä voisi varmaan verrata siihen kun tupakanpolttaja koittaa lopettaa tupakoinnin. En vain voi ohittaa sitä kiusausta kun valkopäinen rasvapallero huutaa "purista, purista minut" Jälkiseurauksetkin tiedetään… Kamala punainen puoli otsaa peittävä läikkä, joka paistaa meikkien alta…
  Toiset on karkkilakossa, minä finnien puristelulakossa.. :))

 2. Anonyymi

  Kävin ostamassa Helsingin Stockalta sielläpäin käydessäni tuon naamion, ja sanoivat että sarjan myynti loppuu heillä, mutta olet saattanut jo kuulla siitä… Ajattelin silti informoida, jos joku kyselee sinulta noita jälleenmyyntipaikkoja, vaikka jälleenmyyntinettisivujenhan asia on sitten ilmoittaa myöhemmin kun Stockalla myynti oikeasti loppuu. Jännä, kun se on kuitenkin aika suosittu sarja, tosin ei meillä samassa mittakaavassa kuin Jenkeissä. Tosin itse vasta tutustun tuotteeseen, nyt kun olet sitä niin paljon täällä mainostanut. 🙂 Monia muitakin hyviä vinkkejä on täältä löytynyt!
  -mekku-

 3. Nimetön

  mekku: Kiitos, että infosit asiasta! 🙂

 4. Päivä 311: Tämän hetken suosikkeja – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Ole Henriksen Firm Action MaskMyös tämä Ole pääsi listalleni, sillä se on ollut mieletön apu täsmähoitona toimiessaan. Kipeät paukamat iholla on kesytetty hyvin nopeasti, kun tätä on jättänyt yöksi täplän ihonalaisen näpyn päälle.Tästä löydät hehkutus ihkutus postauksen täältä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *