Päivä 284: Voi, voi, voi!

Taas loppui yksi vartalovoide (tai oikeammin siis vartalovoi):

Tämä tuttavuus oli Kings & Queensin (joka muuten kuuluu Korresille) Mango Body Butter, johon tykästyin kovasti. Varoituksena sanon heti, että et todellakaan tykkää tästä, jos et nauti paksuista ja todella täyteläisistä koostumuksista!

Jos vartaloemulsio on ohut ja kevyt ja vartalovoide sitä hieman paksumpi, niin vartalovoi on sitten jo todella tuhtia! Tätä jankkia sai tosiaan hieroa ja kunnolla, kun tämän tahtoi levittyvän iholle tasaisesti. Tämä oli tosiaan hyvin paksua ja jonkun verran rasvaistakin, mutta ei niin rasvaista, kun olisin aluksi odottanut. Eli melko hyvin tämä kyllä imeytyikin kuivalle iholleni, mutta wannabe-insinööri kyllä mutisi jotain tahmaisesta ihostani nukkumaankäydessämme… No, minä ainakin tykkäsin tunteesta.

Ja ah sitä tuntua, minkä tämä iholleni aamuksi loihti yön vaikutusajan jälkeen! Ihoni oli pehmeä. Siis todella pehmeä! Paksu koostumus kuitenkin tarkoittaa sitä, että minäkin käytän tätä mieluiten öisin iltasuihkun jälkeen levitettynä.

Alunperin ostin tämän rakastuttuani saman sarjan suihkugeelin aivan ihanaa mangon tuoksuun. Purkin suulta ja levittämisen yhteydessä haisteltuna body butterin tuoksu ei kuitenkaan ollut läheskään yhtä huumaava ja petyinkin siihen hieman. Onnekseni huomasin kuitenkin, että kun rasvasin itseni makuuhuoneessa, kävin viemässä pyyhkeen kylpyhuoneeseen ja palasin takaisin makuuhuoneeseen, tuoksui koko huone ihanan huumaavalle Mangolle. Nam! Eli täysi pettymys tuoksu ei siis todellakaan sittenkään ollut.

Tätä voisin hankkia koska tahansa uuden. Omani on ostettu Kicksistä tarjouksesta, mutta normaali hinta tälle purkille oli muistaakseni 12,50 euroa. Tämän tyyppisiä tuotteita ihoni tulee varmasti kaipaamaan rottakuurini (Isotretinoin Actavis) edetessä.

Seuraavan vartalovoiteen kanssa päätin sitten kuitenkin mennä säästölinjalla.

Menin sekaisin alemarketin tavaratarjonnasta ja ryntäsin sitten lopulta ruokaostosten yhteydessä S-markettiin etsimään mahdollisimman edullista vartalovoidetta. Nappasin mukaani X-tran vartalovoiteen 500 millisen pönikän, sillä neljän euron litrahinta kuulosti tällä hetkellä korviini varsin sopivalta eikä INCI:kään ihan pahalta näyttänyt. Toivottavasti osoittautuu kelpo tavaraksi.

Onko kellään kokemuksia tästä tai muista X-tran ihonhoitotuotteista? Löytyyko hyviä tuotteita vai enemmän vaan huteja?

Lisäksi olen saanut loppumaan yhden kasvoille tarkoitetun voiteen:

Tämän Lumenen Vitamin+ -sarjan Vita-Nectar Night Uudistavan yövoiteen valmistus lopetettiin yli kaksi vuotta sitten, joten purkin käytön kanssa tuli jo hieman kiire. Käytin tämän kaulavoiteena ja siinä tehtävässä tämä toimikin hyvin. Myös kasvovoiteena tykkäsin tästä kyllä kovasti, enkä vähiten tämän ihanan mustaherukan tuoksun vuoksi. Harmi, ettei tätä enää valmisteta, sillä koostumus oli kivan kevyt, mutta kosteuttava.

Nyt kaulavoiteeksi lähti saman linjan päivävoide ja sen jälkeen on jäljellä vielä kolme yhtä vanhaa ja yhtä kauan aikaa sitten lopetettua Energy Cocktail voidetta. Luoja, eivätkö nämä kasvovoiteet koskaan lopu… Ja näin vanhoja purkkeja ei edes kehtaa enää lahjoittaa kellekään, vaikka hyviä ovatkin edelleen. Toisaalta voi olla, että nuo Energy Cocktailit tulevat hyvin tarpeeseen, jos ihoni lähtee tästä pahasti kuivumaan lääkkeiden myötä.

Käytättekö te muuten kaulallanne ja dekolteellanne (eli rinnustalla) kosteusvoidetta?

Kommentit (32)
  1. 21-vuotiaana en ole koskaan edes ajatellut kaulan rasvaamista, dekolteen rasvaan silloin kun muunkin vartalon. Itse asiassa olen lisännyt kaikenlaista (ja varsinkin dekolteen alueen tarkkaa) rasvausta sen jälkeen kun olen alkanut säännöllisesti lukea blogiasi. Nyt alitajuntaani on uponnut myös kaulan rasvaus, murr. Olin täysin tyytyväinen ennen kuin sain kuulla, että kyseisiä alueita kuuluisi rasvata. Lisäksi jouduin ostamaan Mavalan Mavadryn ja tilaamaan ulkomailta Tigin tuotteita blogisi aivopesemänä! 😉

  2. Mie olen tuota xtran kosteusvoidetta joskus kayttanyt, nimenomaan halvan hintansa takia. Ei se nyt mikaan graalituote ollut, mutta hommansa hoiti kuitenkin, eli kosteutti melko hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *