Päivä 283: Palkitse itsesi

Tein itseni kanssa diilin, että palkitsen itseni aineettomasti (hemmotteluhoidolla tai muulla vastaavalla), kun saan 10 hiustuotetta loppumaan. Alkuspurtti on nyt otettu ja pari päivää päätöksen jälkeen kulutinkin sitten yhden päivän aikana sattumalta loppuun kolme hiustuotetta. Ihan hyvä tahti, vaikka itse sanonkin!

Ensinnäkin iki-ihanan Björn Axénin Styling Powderin reilu kuukausi sitten ostettu 80 ml kuivahsampoon tyyppinen tuote loppui:

Käytin tätä kolmisen kertaa viikossa ja noin kuukaudeksi sain tästä iloa irti, eli ihan hyvä diili kyllä. Tämä on aivan loistava ja ehdoton suosikkini tämäntyyppisissä tuotteissa. Paljon parempi kuin yksikään kokeilemani kuivashampoo, sillä kohotus ja ilmavuus tosiaan pysyy tukassa loistavasti jopa vuorokautta myöhemminkin!

Kehuin tämän tuotteen aiemmin jo kertaalleen, joten tyydyn tällä kertaa laittamaan vain linkin edellisiin kehuihin. Käy kurkkaamassa, jos kiinnostuit! (Ja suosittelen muuten kiinnostumaan, sen verran hyvä tuote on kyseessä!)

Hankkiko joku muuten tämän tuotteen jo itselleen? Mitä olette tykänneet, oliko kehujensa arvoinen?

Toinen loppunut tukkatuote on minussa ristiriitaisia ajatuksia herättänyt Aussien Real Volume hoitoaine:

Olin tottunut käyttämään hiuksissani mahdollisimman hoitavia aineita, mutta tämän tuotteen myötä keksin, ettei hoitoaineen ole pakko olla superhoitava. Hyväkuntoiselle tukalle riittää kevyempikin hoitoteho, jolloin tukka kyllä siloittuu, mutta ei lätsähdä.

Tykkäsin tästä niin kovasti, että voisin ihan hyvin ostaa myöhemmin uuden kappaleen. Tämän tuotteen myötä tahdon itseasiassa antaa uuden tilaisuuden aiemmin testaamilleni Aussien Miracle Moist shampoolle ja hoitoaineelle sekä 3 Minute Miracle Reconstructorille. Täältä löytyvät muuten aiemmat kehut tästä kyseisestä Real Volume hoitoaineesta.

Kolmas loppuunkulunut tuote oli käsilaukkukokoinen versio L’oreal Professineilsin Infinium finition xf -hiuslakasta (ai miten niin pakkauksesta näkee sen reissaanneen käsilaukussani…):

Kaikki kokeilemani Infinium -sarjan lakat ovat olleet aivan ihania. Tiukkaa pitoa, kuivaa ja hienojakoista suihketta sekä luonnollista lopputulosta. Voiko hiuslakalta parempaa toivoakaan! Tujun pidon vuksi tämä sopi parhaiten otsatukan kiinnitykseen sekä kampausten viimeistelyyn, ei niinkään aukikammattujen hiusten kiinnittämiseen. Tätä voisin ehdottomasti käyttää jatkossakin! Harmi vaan, että hiuslakkoja on vielä niin kamala määrä, ettei uuden hankkiminen ole ajankohtaista ihan hetkeen… Onneksi on vielä yksi jäljellä.

Vielä seitsemän tukkatuotetta käytettävänä ja siten saan palkita itseni. Onneksi muutama tuote on jo hyvin lähellä loppua…

Ehkä siis pääsen jo tammikuussa hemmottelemaan itseäni! Millaisesta aineettomasta itsenne hemmoittelusta te tykkäätte?

PS. Rottakuurini (Roaccutan tai siis Isotretinoin Actavis) alkoi eilen ja odotan suurella jännityksellä seurauksia. Raporttia tulossa sitä mukaa, kun raportoitavaa kertyy!

Kommentit (26)
  1. Palkitsen itseni kunnollisella talon suursiivouksella ;D. Se vasta tuntuu hemmottelulle kun hikihatussa siivoaa.

  2. Onko sinulla jo jakaa kokemuksiasi tuosta Mustapään got2be-suihkeesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *