Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 274: Tuotetrafiikkia

Kuun viimeisinä päivinä tulee aina hirveä hätä ja kiire postauksien vuoksi. Ongelmana ei ole se, etteikö minulla olisi asiaa vaan ihan päinvastoin se, että minulla on ollut koko kuu taas niin hirvittävän paljon teille asiaa ja postattavaa, että joko en ole ehtinyt kertoa kaikista minulle tulleista tuotteista tai sitten en ole kertonut kaikista minulta loppuneista tuotteista. En edes yritä ahtaa kaikkia uusia tuotteita vielä tähänkään postaukseen, vaan siirrän tilanneraporttia vaan suosiolla hieman myöhemmäksi ja esittelen mielummin ajan kanssa kaikki uusina ilmestyneet tuotteet.

Ensinnäkin sain reilun kolmen viikon odotuksen jälkeen sen Bautybaysta tilaamani Tigin Dirty Secret kuivashampoon:

Pitkä toimitusaika johtui tietysti tästä tekstistä:

Aerosolit kun toimitetaan maateitse.

Kokeilin tuotetta pikaisesti ja se vaikutti ihan lupaavalta. Kun seuraavana iltana tartuin pulloon vain huvin vuoksi siirtääkseni sitä, huomasin se olevan jo puoliksi tyhjillään. Seuraavana aamuna pullosta ei sitten suihkunnutkaan enää muuta kuin ilmaa… Tämä siis tosiaankin oli sitä rikkinäistä erää. Kiva. Laitoin viimeviikolla torstai-iltana samantien Beautybaylle ilmoituksen asiasta ja sieltä tulikin heti seuraavana perjantaiaamuna hyvin pikainen pahoitteluviesti ja uusi kuivashampoo oli lähtenyt lähes samantien matkaan. Erinomaista palvelua, siis!

Olin tietenkin varautunut odottelemaan korvaajaa uudet kolme viikkoa, mutta kun tuon viikonlopun jälkeisenä maanantaina tulin töistä kotiin, odotti minua ilmoitus minulle saapuneesta isokoisesta kirjeestä, joka minun olisi postista noudettava. Ihmeissäni kipitin seuraavana päivänä hakemaan postista mystistä kirjettä tietämättä edes, mitä ihmettä olin menossa hakemaan. Ja riemu repesi kyllä kattoon, kun postitäti kiikutti minulle Beautybayn pakettia! Uusi kuivashampooni!

Iloinen juttu, mutta vähän koominen kyllä. Odotin kuivashampoota kolme viikkoa, koska sitä ei saa lennättää. Korvaava tuote oli kuitenkin laitettu samantien lentokoneen kyytiin ilman mitään varoitustarroja ja saapui perille seuraavana lähetyksen jälkeisenä arkipäivänä. Uskomatonta. Mutta mukavaa. Ja onneksi tässä on eri eränumero, testata en ole tosin vielä uskaltanut…

Viallinen tuotehan ei missään tapauksessa ollut Beautybayn vika, mutta ehdottomasti suuri plussa heille siitä, kuinka nopeasti (ja sääntöjä taivuttaen…) he tilanteen hoitivat! Usein ulkomailta tilatessa epäilyttää nimittäin juuri se, että mitäs jos kaikki ei menekään putkeen ja asiakaspalvelusta ei vastata. Itse olen nimittäin ainakin jättänyt erään kynsilakkafirman käytön täysin juuri puutteellisen asiakaspalvelun vuoksi. Mutta tosiaan Beautybaylle iso kiitos ja voin suositella firmaa lämpimästi!

Iloisesta jutusta tuli myös mieleeni, kuinka entinen työkaverini puolestaan ilahdutti minua tässä taannoin. Katsokaahan, minkä ihanuuden hän minulle antoi:

L’orealin uuden lookin kultahippuinen Face & Body Powder!

Tämä ei ole vielä ehtinyt kokeiluun (syytän viileänsävyisiä Diorin uusia viisikoita, joita on ollut pakko testailla ahkerasti viimepäivinä), mutta näyttä aivan ihastuttavalta. Kiitos ja nam!

Jotta tuotevirta ei jäisi vain tuotepuroksi, täytyy vielä esitellä pari uutta juttua.

Kuten olen maininnut, olen viimeaikoina tutustunut luonnonkosmetiikkasarjoista hieman esimerkiksi Dr. Hauschkaan. Mitään kunnon postausta pienistä kokeiluistani en ole saanut vielä aikaiseksi, mutta kyllä se on alitajunnassa jatkuvasti (niiden 567 muun juttuidean kanssa). Mitään tuotteita en ollut saanut omakseni aiemmin, mutta nyt sain kuitenkin tällaisen suloisen setin:

Paketti sisältää kokeilukokoiset Cleansing Creamin, Clarifying tonerin, Normalizing Day Oilin, Facial Steam Bathin, Rejuvenating maskin sekä Cleansing Clay Maskin. (En lähde kääntämään nimiä suomeksi, sillä pakkauksessa ei ole suomenkielisiä nimiä ja ne ovat yleensä tämän sarjan yhteydessä niin omituisia käännöksiä, että ne pitää vaan muistaa ulkoa.)

Osa tuotteista olikin minulle pienien kokeilujeni kautta jo tuttuja, mutta kiva kokeilla niitäkin hieman pidempään minulle uusien tuotteiden ohella. (Ihoni tämänhetkisen lievän teini-iän vuoksi päädyin kokeilemaan rasvaisemmalle iholle tarkoitetut tuotteet kuivan ihon tuotteiden sijaan.)

Sitten olisi vielä yksi kiva juttu:

Suomalainen kiinnostavan oloinen nettikauppa Essentia Naturale antoi minulle mahdollisuuden testata heidän mineraalimeikkejään ja tämä mineraalibuumin kourissa möyrivä kosmetiikka-addikti tietysti tarttui heti tilaisuuteen. On nimittäin aivan ihanaa, että myös suomalaisia edullisempia mineraalimeikkimerkkejä myyviä sivustoja alkaa ilmestyä markkinoille! Erityisesti minua ilahdutti se, että firman nettisivuilla on lueteltu hyvin laajalti maksutapavaihtoehtoja aina tilisiirrosta Paypaliin. Olisiko tässä siis vastaus niille, jotka tahtovat mineraalimeikkiä edullisesti, mutta eivät voi tai halua tilata meikkejään ulkomailta?

Itse ainakin kokeilen näitä innolla ja raportoin kokeiluistani teille. Omiin kokeiluihini pääsivät Primer (pohjustaja), Silky-way Fair ja Silky-way Light (mineraalipohjat), Veil Light (kiinnittäjä), poskipuna sävyssä Courage ja luomiväri sävyssä Rosale. Lisäksi sain testattavakseni sarjan kabukin. Minun osaltani raporttia on siis tulossa lähiaikoina. (Ja juu, tiedän, niistä Alimankin pohjista pitäisi raportoida teille.)

Sellaista tuotetrafiikkia. Ihan kaikkea en tosiaan tahdo edes ahtaa tähän postaukseen vaan esittelen niitä mielummin teille uusissa postauksissa ihan ajan kanssa. Lokakuun yhteydenveto on siis kyllä tulossa, mutta tällä kertaa hieman myöhässä.

Ps. Yritin eilen saada itselleni kiinnitettyä tekoripset. Niin ahkerasti kun niitä töissäni asiakkaille myynkin ja vakuuttavasti kerron ammattitaidon syvällä rintaäänellä, kuink helppoa niitä on käyttää, en ole itse vaan osannut laittaa niitä itselleni. Päätin eilen ryhdistäytyä ja keksiä jutun jujun vihdoinkin, onhan se nyt sentään ammattiylpeydenkin vuoksi osattava itselleen tehdä!
Suureksi yllätyksekseni homma sujuikin tälläkertaa yllättävän helposti ja sain heti ensimmäisen silmän ripset kiinni. Riemmuissani hihkuin ammattitaitoa pursuten pohtien samalla, miksi ripset kuitenkin tuntuivat niin oudoilta. No, homma toimii kuulemma paremmin, jos ripset pitenevät ulkonurkkaa eivätkä suinkaan sisänurkkaa kohti…

No, tekniikka on nyt hallussa, joten ensikerralla sitten ihan taidon ja logiikan kanssa.
Sujuuko teiltä kaikilta irtoripsien kanssa kikkailu?

Kommentit (32)

  1. RagDoll

    Niitä viallisia on ollut enemmänkin kuin se yksi erä. Joku vinkkasi, että kannattaa poistaa se suutin osa ja laittaa takaisin vasta kun sitä uudelleen käyttää. Itse en ole testannut, mutta kuulemma toimii. =)

  2. Anonyymi

    Kyllä niitä aerosoleja kuljetetaan ilmateitse yhtä ahkerasti kuin esim. syövyttäviä tai radioaktiivisia purnukoita. Se vain maksaa enemmän koska ne luokitellaan dangerous goodseiksi 😉

    Ja kyllä, samoilla koneella missä ne mammat ja papatkin nököttää asiasta tietämättöminä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *