Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 273: Mitä varastoille kuuluu? (aka videopostaus)

Moni on tahtonut tietää, miltä Walk-in Cosmetic Closetini eli tuttavallisemmin kosmetiikkakomeroni tällä hetkellä näyttää. Olen muutamaan kertaan räpsinyt jemmoistani kuvia ja suunnitellut kuvapostausta, mutta nyt keksin vihdoin paljon paremman tavan tilannepäivitykseen:

TA-DAA, VIDEOPOSTAUS!

Jos kerran yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä teille miljoonia sanoja videoklippien siivittämänä:

Tältä se komero siis näyttää. Höh, tuossako oli kaikki? No ei, tämä höperö vaan unohti kuvata yhden hyllyn ja raottaa yhtä laatikkoa:

Tuossa hiushyllyllä on siis koottuna vaha, lakat, kiiltosuihkeet sekä ne muut hiustuotteet, joiden suhteen moni on pyytänyt tarkennusta. Harmi, että alahyllylle ei osu valo kovin hyvin, joten tuotteista ei saa aina ihan tarkasti selvää.

Sitten se toinen lempparihuoneeni, eli prinsessahuone:

Viimeinen video paljastaa sitten kylpyhuoneen kätköt:

Lopuksi vielä kaksi kuvaa:

Yöpöydän yökaverit.

Vessan tuoksututtavat.

Videoilla muuten vilahtelee muutama uusi tuote, joista en olekaan vielä ehtinyt teille edes kertoa. Juttua noiden tuotteiden tiimoilta on kuitenkin luvassa ja jo seuraavan viikon aikana kaikista tulee lisäselvitystä.

Palataan siihen lokakuun yhteenvetoon siis hieman myöhässä, en nimittäin vaan millään malttanut odottaa tämän postauksen kanssa enää päivääkään ja muutamia uusia tuotteita on vielä esittelemättä teille. Kivempi ensin esitellä uutuudet ja sitten vasta näyttää yhteenvetoa, vai mitä?

Näyttääkö edes yhtään tyhjemmältä? Ja oliko kivaa vaihteeksi katsella videoita?

Kommentit (71)

  1. Anonyymi

    Okei.. Mä en ees tiiä mitä kommentoida ku sain elämäni shokin noista videoista. Nimittäin, kaikki mun omistamat kosmetiikkatuotteet saa tungettua ehkä hieman kenkälaatikkoa isompaan boxiin, joten ketään ei varmaan yllätä ihmettelyni 😀

    Anyways, erästä huulipunaa googletellessani eksyin tänne, ja nyt vasta ilmoittaudun. En ole mikään erityisen meikki-intoinen, mutta silmänrajauskynät ovat totaalinen heikkouteni, koska tykkään piirtää ja rakastan värejä. Siispä: mikä on ihanin silmänrajauskynä, johon olet törmännyt?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *