Päivä 271: Neiti bilettää

Lähdin edellisenä viikonloppuna vähän viihteelle…

Olin löytänyt Glitteristä pariviikkoa sitten aivan ihanan överin hiuspannan, jonka ruusuke toimi lookkini inspiraationa:

Meikkiin poimittiin sopivia sävyjä Diorin uudesta Smoky Crystal-viisikosta sekä viimejouluna ilmestyneestä Twilight-viisikosta (miksi Smoky Crystal näyttää aina lämpimältä valokuvissa?):

Ja tältä näytti lopputulos otsatukan alta pilkotellen:

Voimakkaampiin silmiin yhdistettiin sitten hyvin kevyet huulet:

Huulilla on Max Factorin Silk Gloss 350 Mellow pink, joka on todella kevyt, hieman vaaleanpunaiseen menevä shimmerinen kiilto.

Yhdessä kokonaisuus näytti tältä:

Tuo kukka on tosiaan niin överi, että se on jo aivan älyttömän suloinen ja ihana!

Kynsiin heitin sitten vielä viimetipassa Konadilla pikaiset koukerot tummanharmaalla lakalla:

Mätsäävä kokonaisuus oli siis valmis ja bilettäminen oli ihan hauskaa.

Mutta minähän en siis biletä tavallisesti juurikaan koskaan. Uutenavuotena ja juhannuksena kyllä (tosin juhannuksenakaan en enää nykyään pahemmin) ja joskus syntymäpäivänäni, mutta kaikki näiden välillä tapahtuva biletys ja alkoholinkulutus on aika lailla minimissään.

Viikonloppuna tuli kuitenkin riehaannuttua sen verran, että…

…tanssin pöydällä (onneksi niin teki moni muukin).
…soitin wannabe-insinöörin yöllä useasti hereille ihan vaan kysyäkseni, missä hän on (”Kotona,” oli uninen vastaus joka kerta, yllätys yllätys).
…pyysin puhelimitse wannabe-insinööriä laittamaan minulle yöllä kello kolme ranskalaisia ja lihapullia (joita hän muuten minulle laittoikin!).
…sammuin bussiin ja tein pienen ylimääräisen bussiajelun (ajattelin vain lepuuttavani silmiäni).
…olin kotiintullessani niin pahoinvointinen, etten voinutkaan syödä wannabe-insinöörin minulle laittamaa ruokaa. (”Sori, kulta!)
…harjasin hampaita olohuoneen lattialla maaten. (”En mä voi nousta, tuo mulle hammasharja!”)
…pyysin wannabe-insinööriltä apua meikinpoistoon. (”Sitten kstlet shen vanun vedellä…hik!”)
…oksensin lopuksi pönttöön inhottavaa, kurkkua pahasti poltellutta mössöä, jonka jälkeen jatkoin meikinpoistoa. (”En tuu nukkumaan, ei meikit naamassa saa nukkua!”)

Olo oli siis ihan hirveä. Mutta koska aina korostan sitä, että meikit naamassa ei mennä ikinä koskaan milloinkaan nukkumaan, niin tahdon sanoa, että en muuten mennyt nytkään, vaikka mieli olisi toki tehnyt. Iltarutiinit siis hoidettiin ja tässä on wannabe-insinöörin siitä todisteeksi ottama kuva:

Normaalisti meikinpoisto tapahtuu kylpyhuoneessa, mutta en todellakaan jaksanut kontata sinne asti. Olin kuitenkin osannut pyytää wannabe-insinööriltä suihkumyssyn tukkani suojaksi, silmämeikinpoistoainetta vanulappuihin ja kuvassa näytän hierovan kasvoilleni wantsun minulle tuomaa Diorin puhdistusemulsiota. Vieressä on vesilasi, eli ilmeisesti tämä tapahtui heti oksentamisen jälkeen…

Muita supertunnollisia meikinpoistajia? Kuka tunnustaa, että sammuu meikit kasvoilla?

Kommentit (78)
  1. Sulla on kyllä harvinaisen kiltti mies 😀 Mun mieheltä ei tosiaankaan myötätuntoa heruisi, vaikka kuinka örveltäisin kännissä vessanlattialla aamuyöstä 😀

    Aikoinaan saatoin sammua meikit naamassa, mutta nykyään yritän olla tunnollisempi meikinpoistaja myös kännissä. Toki käyn niin harvoin viihteellä, että tuskin ihoni kovin pahaa hazardia kokisi, vaikka joskus sammuisinkin meikit naamalla…

    On muuten todella nätti kokonaisuus tuo silmämeikki, kynnet ja hiuspanta 🙂 Taisinkin saada pientä inspistä tulevaa baarireissua varten!

  2. hahaha, tämä postaus on ihan mieletön :—D ja hei, huomasin tuossa pari pvää sitten että nykyään sinut jopa tunnistaa kuvista, eli ilmeisesti olen vähän höllännyt otetta anonyymina pysymisen suhteen 🙂 jes!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *