Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 27: Huulimeikkejä, osa 3

Tässä vielä loput huulimeikkini:


MACit, Rubinsteinit, pikku-Diorit, Cliniquet ja Lancomet.


Lempparipunani eli Lorealin huulipunat.


Yksi Max Factor ja loput Maybellinea.


Lumenet.


Anytimet. En edes tiedä, miksi en raaski luopua näistä kun näitä harvemmin kyllä haluan käyttää jostain kumman syystä… Mutta pitäisi varmaan heittää pois jos en kerta käytä.


The Body Shopin huulimeikkipaletti, Elizabeth Ardenin huulimeikkipaletti sekä ehdoton lempparikiiltoni, eli Diorin ihana Mango sävy. Tuoksuukin niin herkusti mangolle, nam!

Kuvista jäi vielä puuttumaan YSL:n uusi Pure Lip Gloss sävy 1 Pure Nude. Sain sen juuri eikä se ollut vielä kuvaushetkellä päässyt samaan leikkipaikkaan kanssasisarustensa luo.

Kauheinta on kyllä huomata, miten vähän suurinta osaa punista on käytetty. Osassa on tuskin lainkaan kulumaa. Tuli hirveä halu antaa huomiota pikku raasuille ja kokeilla heti useita, mutta maltoin hillitä itseni. Vannon kyllä, että uusia huulimeikkejä en ehdottomastikaan osta ennen kuin olen saanut vanhojen määrän kymmeneen! Siihen voi kyllä mennä hetki…

Mutta hei, jotain on taas loppunutkin!

Lancomen 15ml matkakokoinen Bienfait Multi-Vital Nuit -yövoide loppui eilen illalla. Ihan kivan täyteläinen, kosteutta ja ravitseva voide, jota voisin kyllä käyttää lisääkin.
Lisäksi loppui purkki Calcia purkki, jolla yritin jälleen lisätä sisäistä kauneuttani. Hetken taidan mennä jatkossa ilman, sillä jos jonkun näköistä nappia on muutenkin popsittavana ja kyllä minä kuitenkin nykyään taas käytän maitotuotteita ihan kiitettävästi.

Kommentit (3)

  1. Anonyymi

    Huomaatko miten kaikki huulipunasi ovat samantapaisia, siis helmiäisvärejä ja kovin vaaleita sellaisia kaikki?

  2. Nimetön

    Anonyymi: En huomaa. 🙂

  3. Anonyymi

    Hei! En tiedä luetko enää näistä vanhemmista blogiposteista viestejä, saati sitten onko sinulla nuo macin huulipunat vielä tallella, mutta minkäköhän värisiä mahtavat olla? Ja toinen kysymys tällaiselta tollolta vähän huulimeikkejä omistavalta (yksi macin hyvä huulipuna, ja toinen lumenen täysin vääränvärinen puna), onko vinkkejä siihen miten löytää niistä kaupan järkyttävistä riveistä itselle sopiva sävy, vai pitääkö vain putsata puna ja kokeilla? (:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *