Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 27: Huulimeikkejä osa 2

Kuvasin teille tänään vähän lisää huulimeikkejä.Pahoittelen jo nyt kuvien heikkoa laatua! Tässä loput huulikiiltoni:

Tässä vielä hieman tarkempia kuvia:


Max Facotrin Silk Gloss Tube, Maybellinen uudepia ja vanhempia Shiny-licious kiiltoja ja L.A. Girl huulikiiltoja.


IsaDoraa ja Biothermia.


Lumenen kiiltoja.


Rubinstein, Lancome, Biotherm, Maybelline, joku mystinen merkki, Gosh, toinen mystinen merkki, Benefit, Guerlain ja kolmas mystinen merkki (mystiset merkit ovat ulkomaan tuliaisia). Ylhäällä vielä Bobby Brown ja pikku-Diorit.


Clarinsia, L’orealeja, Rubinsteinia ja Maybelline.

Paljon kaikkia ihania sävyjä. Jo noiden räpläily sai minut haluamaan käyttää niistä niin montaa, mutta samalla alkoi harmittaa kun tajusin, etten koskaan saa kunnolla käytettyä kaikkia ennen, kuin osa menee vanhaksi. Harmi, että olen antanut niitä kerääntyä noin paljon. Onneksi useat kyllä säilyvät hyvinä pitkään. Punat ovat kyllä siitä mukavempia, että niiden elinikä on hieman pidempi. Esittelenkin teille vielä punani lähiaikoina.

Käytin muuten eilen varpaan kynsiini viimeiset irtisaatavat pisarat Maybellinen Colorama kynsilakan toissakesäisestä kausisävystä 866 Gold Delight.

Ihanaa, kun sain jonkun lakan loppumaan. Voi kunpa näitä joskus loppuisi taas lisää… Lähiaikoina ei kyllä näytä mikään olevan loppumassa.

Kommentit (2)

  1. Mulperiina

    On kyllä tosi hurjaa ajatella, että kuinka paljon noissa on rahaa kiinni. O_o Eihän kaikki ole yhtäaikaa hankittu, eli eihän sitä rahan menoa huomaa, mutta kun oikein ajattelee asiaa, niin monen monta kymppiä ja satastakin on tuossa kokoelmassasi kiinni. Ja jo ihan pelkissä huulimeikeissä. Olet kyllä aika hamsteri… 😀

  2. Nimetön

    Puolustaudun jälleen kerran sillä, että suurin osa on tullut töiden kautta tai lahjaksi. Mutta kyllä tuo kosmetiikassa kiinni olevan omaisuuden määrä pistää kieltämättä kauhistelemaan. Kyllä tuolla maksaisi vuoden ellei useammankin vuokrat…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *