Päivä 269: Arvonnan voittaja

Viimeviikolla käynnistin arvonnan, jossa pyysin teiltä vinkkejä, kuinka selvitä hengissä hammaslääkärikäynnistä. Oli aivan ihana huomata, että vinkkejä vaan tuli ja tuli! Yli 250 lukijaa lähetti oman vinkkinsä ja kannustuksensa ja vaikka moni oli tottakai palkinnon perässä, tuntui minusta silti ihanalta, että niin moni kannusti minua ja antoi tällä kertaa vinkkejä minulle. Välillä näinkin päin!

Arvonnan voittajalle luvattiin tämä ihana Antula Healthcaren lahjoittama setti:

Setti sisältää SB12 suunhoitotuotteita, Aftex Aloclair geelin sekä Becur Repair hoitovaahdon.

Arpaonni suosi tälläkertaa seuraavaa nimimerkkiä:

pirttis

”Minä pelkään hammaslääkäriä aivan mahdottomasti (kiitos v*ttupäähammaslääkärini, joka minulla oli lapsena). Tai ennen kesää pelkäsin vielä enemmän… En ollut käynyt hammaslääkärissä useaan vuoteen, joten paikattavaahan sieltä löytyi (ja koskaan ennen ei oltu hampaita paikattu)! Ai että pelotti! Meinasin oksentaa ennen hammaslääkäriä useaan otteeseen ja pientä paniikkiakin pukkasi pintaan… Tässä minun vinkkini: -Minulla oli avomies henkisenä tukena/estämässä etten juossut karkuun odotushuoneesta. -Heti ensimmäisenä sanoin, että pelkään hammaslääkäriä PALJON! -Ja tottakai tahdoin puudutuksen! -Minulla paikattiin etuhampaita, joten pyysin sitä ”lasten pintapuudutetta”, jotta uskalsin antaa laittaa edes varsinaisen puudutteen. Tästä oli oikeasti apua! -Minä halusin tietää kokoajan mitä hammaslääkäri tekee (minulle tulee epämiellyttävä olo, jos en tiedä mitä toinen tekee suulleni). Jollain toisella voi taas auttaa, että hammaslääkäri EI kerro mitä tekee. Tsemppiä hammaslääkärireissulle!”

Kiitos kaikille vastanneille vielä tuhannesti. Tämä tyttö on nyt teidän tsemppaanamanne varannut ajan hammaslääkärille (kaksi viikkoa armonaikaa), lahjonut itseään etukäteen Dioreilla, kinunnut wannabe-insinöörin mukaansa vastaanotolle, valmistellut hammaslääkärimusiikkia, painanut mieleen sanan ”pintapuudute” ja käynyt mielessään keskusteluja hammaslääkärisedän kanssa. Myös rentoutumisharjoituksia ja mielikuvamatkoja on jo tehty.

Toivottavasti kerätyt vinkit hyödyttivät muitakin!

Sitten lopuksi vielä yksi loppuunkulutettu tuote:

Tummelin hoitovoide oli minulla käytössä jalkavoiteena ja toimikin siinä ihan mallikkaasti. Tätä voin suositella, sillä tämä kyllä pehmitti jalkoja hyvin. HG-listalle tämäkään ei vielä päässyt, joten täydellisen jalkavoiteen metsästys jatkuu yhä.

Seuraavaksi kuvioihin astuu Helosanin voide. Tämä on melko samanlainen tuote edellisen kanssa, joten nämä on kivaa kokeilla peräkkäin huomatakseen, onko näissä oikeasti jotain merkittävää eroa.

Nämä klassikot ovat ilmeisesti monen suosikkeja?

Kommentit (12)
  1. Inceista en tiedä sen enempää mutta olen nyt käyttänyt kuukauden verran korppukantapäiden pehmittämiseen Dermosilin Extra-voidetta ja on toiminut tosi hyvin mulla! Kyseessä siis tämä:
    http://www.dermoshop.com/product.asp?id=11820&series=classic&purpose=moist

  2. Sadun kommenttiin viitaten: Dermosilin Extra on ihanaa tavaraa niin jalkoihin kuin käsiin.

    Helosania en pidä tarpeeksi tuhtina jalkarasvaksi, koska minulla se ei riittänyt edes käsivarsien iholle tuoreiden tatuointien kanssa (vaan täytyi käyttää Bepanthenia). Tummelia olen joskus miehen jalkoihin kokeillut (hyvä testikohde arvelluttaville tuotteille!) ja olihan se "ihan kiva", mutta ei vedä vertoja vaikkapa tuolle Extralle.

    Dermosilin tuotteiden tilaamista hankaloittaa vaan se, että minimitilaus on 50 euroa ja tuotteet ei tosiaan kovin kalliita ole. Siinä joutuu vahingossa haalimaan kaappiinsa jotain puoliturhaa, ellei sitten saa kaveria mukaan tilaukseen tai tilaa itselleen suoraan kymmentä tuubia Extraa kaappiin odottamaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *