Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 262: Lievää aknea?

Kävin opiskeluryhmäni kanssa vähän aikaa sitten Rohdos-alan maahantuotifirmassa tutustumassa heidän toimintaansa ja heidän maahantuomiinsa ammattilaissarjoihin pintapuolisesti.

Kotiin ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin, sillä mukaan pakattiin pieni selviytyimispakkaus, joka sisälsi mukavia näytteitä:

Ella Bachen Creme Tomate L’orginale Vitamin radiance cream, Beautyfying mask ja Precious elements body cream.

Aquatonale Eye Contour Cream.

Academie Essential Oil Nutrition Face, Academie Purify Moisturizing Toner, Academie Nourishing Cream ja Academie Purify and Refine Gentle Peeling Cleanser 2in1.

Tuotteet eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja, joten on mielenkiintoista päästä kokeilemaan niitä.

Reissusta tarttui mukaan vielä jotain muutakin. Mielenkiintoni nimittäin herätti tällainen tuote:

Tuote on Ella Bachen Creme Intex No2. Ihan pelkän pakkauksen tutkiskelun perusteella en olisi tästä varmasti omatoimisesti innostunut, mutta kun opiskelutoverini aloitti aamun kertomalla, kuinka innoissaan hänen miehensä oli reissustamme kuultuaan, että Rohdos-ala toi maahan nimenomaan Ella Bachen tuotteita, heräsi mielenkiintoni. Mies oli kuulemma koko heidän pitkän seurusteluhistoriansa ajan haikaillut tämän kyseisen tuotteen perään, sillä hän muisti sen parantaneen tuloillaan olevan näpyn pois ihan yhdessä yössä. Nyt mies oli sitten ehdottomasti vaatinut, että tätä olisi tuotava tuliaisena.

Kun opiskelutoverini sitten mainitsi voiteesta tuotteita meille esitelleelle henkilölle (mies muuten hänkin), hehkutti hän myös tuotetta kovasti. No, tottakai tiedän, että hänen oli hehkutettava jokaista tuotetta meille potentiaalisille asiakkailleen, mutta olen helppo nakki näissä jutuissa. Tuote oli siis ehdottomasti saatava. Ja näin muutaman kokeilukerran perusteella voin kyllä sanoa, että toimii todella hyvin. Vielä täytyy tarkkailla, onko tämä vähän liiankin tuju kuivattaja, mutta kyllä minä tähän olen tyytyväinen. Riittoisuus on mieletöntä, sillä tuotetta kuluu pienen näpyn päälle vain pienen pieni pisara ja tuubin koko on 50 ml. Nyt niitä paljon kirottuja näppyjä saa siis tulla, minä nimittäin taistelen tämän kanssa kunnolla vastaan!

Minulla oli toki entuudestaan jo täsmähoito enkä sinäänsä olisi tarvinnut tätä, mutta ihmisluonto on heikko ja taipuvainen. Ja hei, olen muutenkin saanut pahan ihokompleksin viime viikolla, kun kävin tulevaan työharjoittelupaikkaani liittyen lääkärintarkastuksessa.

Tarkastukseen kului terveydenhoitajan tekemä haastattelu, jossa minun piti muistaa kertoa kaikki mahdollinen minulla ikinä olleista sairauksista. Pääsimme kohtaan ”ihosairaudet”, jonka yhteydessä totesin, että minulla on joskus nuorempana ajat sitten ollut kasvoilla lievää aknea. ”Joo, niin mä vähän kattelinkin…” totesi terveydenhoitaja. ”!!!!” ajattelin minä närkästyneenä, mutta ohitin sitten asian. Kun sitten marssin tädin luota pois ja tarkastelin vanhempieni luokse palatessani lääkärintodistustani, luki siinä näin:

Hei ihan tosi, olenhan minä kyllä valitellut näitä hormooninäppyjä kasvoissani, mutta ei tässä nyt ihan niin pahassa tilanteessa olla kun silloin teininä oltiin! Näppylöitäni laskettiin sitten sekä omin voimin että perheen taustatuen avulla. Lopputulos oli neljä. Neljä leuassa olevaa näppylää (parantumisvaiheessa nekin) ovat siis yhtä kuin lievä akne. Jep. Luojan kiitos, etten mennyt käymään tuolla vaikkapa kuukausi sitten. Olisi varmasti lykännyt minulle tiskin alta Roacuttanit….

Tällä hetkellä voin muuten sanoa, että valitus ihoni kunnosta alkaa pikkuhiljaa loppumaan ja alamme pikkuhiljaa olla ihoni kanssa sujut. Muutama parantumaisillaan oleva näppy on vielä nassussa, mutta muuten ihon kunto alkaa olla tasoittumaan päin. Ja sen vaan kyllä sanon, että enää en jätä pillereitä pois hetkeksikään, ellen sitten ehdottomasti tahdo pientä taaperoa. Ja tämä Dior-mami tyytyy kyllä toistaiseksi pelkkiin Dior-vauvoihin.

Lopuksi kehotan teitä vielä palaamaan blogiini huomenna, sillä silloin täällä käynnistyy arvonta!

Kommentit (30)

 1. Piia

  Lääkärit 😀 mulle on sanottu "samettinen iho" tämä siis huono "onko sinulla aina ollut noin pieni leuka" "pitkät sormet" tämäkin siis huono… 😀 mielenkiintoista kuultavaa aina

 2. Nimetön

  Anonyymi: Omissakin pillareissäni lukee edelleen aknen hoitoon ja kun käytän rinnakkaisvalmistetta, on sen kolmen kuukauden satsin hinta tosiaan viisi euroa ja sentit päälle. Edullista. 😉
  Tuo ensimmäinen voide tekee varmasti kivan pinnan iholle, mutta ei kyllä kosteuta tai hoida pahemmin. Siinä on vettä, liuottimena äkkiä haihtuvaa alkoholia ja sen perässä ihan vaan muovipussimuovia tekemässä sileän pinnan ja sen jälkeen sitten sentään kosteutta hyvin sitovaa glyseriiniä, mutta kun sitä seuraa vain keyvesti pehmentävä (ja toki pintaa siloittava silikoni) sekä ihan vaan voiteen koostumusta säätelevä nylon-66 ei tuolla oikeasti voi sanoa olevan pahemmin hoitotehoa.
  Jälkimmäisen inci puolestaan näyttää hoitavalta, eli jos tuntuu koostumuksensa puolesta hyvältä niin sitä suosittelisin ennemminkin käyttämään kuin ensimmäistä "muovipussivoidetta". 😉

 3. Anonyymi

  siivoilin tänään meikkipussia ja kylppärin kaappia ( kaikkeen sitä kuumeisena sairaslomalaisena ryhtyykin ), ja taas löytyi monta tuotetta eteenpäin laitettavaksi… mm. nyt ne nestemäiset meikkivoiteet ;). toisaalta kaikkia sikakalliita meikkejä mihin ei itse tykästynytkään ei huvittaisi aina antaa ilmaiseksi pois, mutta tuntuu välillä että huuto.netistä ym. ei aina tavoita oikeaa kohderyhmää :-/.

  sinulla kun on blogissasi ollut kirppiksiä, niin järjestäpä meille lukijoillesi joskus oikein kunnon markkinat – minulla ainakin olisi monta sellaista tuotetta myydä edullisesti ja vähän käytettyinä mitä moni on haikaillut kokeiltavaksi 😉

  /nanna

 4. Nimetön

  nanna: Kiva idea nuo markkinat, pitääkin hioa ja suunnitella. 🙂
  Jos sinulla on sellaisia tuotteita, mitkä uskoisit täällä ihmisiä kiinnostavan, niin saat kyllä ehdottomasti luvan kanssa ilmoitella niistä täällä kommenteissa ihan myynti-ilmoituksena, jos vaikka löytyisi kiinnostuneita ostajia ja saisit vähennettyä jemmojasi. 🙂

 5. Anonyymi

  niin, ideaali tilannehan olisi se, että kaikkia tuotteita olisi yksi ( jos mahdollista ) ja kaikki olisivat käytössä…kuulostaako tutulta ;D ? ja vähän käytetty tuote on ainakin omasta mielestäni kivempi ostaa pienemmällä hinnalla kokeiluun kuin hakea kaupasta uusi. ( kaikista tuotteista ei kuitenkaan niitä näytteitä ole saatavilla, mikä on valitettavaa )

  sen verran nyt ainakin täytyy luvan kanssa mainostaa, että muistaakseni joku etsi hyvin vaaleaa meikkivoidetta – minulla olisi vailla kotia diorin nude sävyä 010, n. 1 cm käytetty ja asianmukaisesti säilytetty 🙂

  /nanna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *