Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 260: Noin paljon!

En olekaan muistanut kertoa teille, että sain jo viikko sitten kulumaan loppuun Escadan Incredible Me:n vartaloemulsion:

Tämä oli varsin miellyttävä tapaus, vaikkei mikään superkosteuttava ollutkaan. Ihan kivasti tämä kuitenkin kosteutti, imeytyi ja piti ihon pehmeänä sekä ennen kaikkea tuoksui hyvälle. Saman tuoksuinen kuin itse parfyymi tämä ei kyllä minun ihollani ollut, mutta kyllä niillä jotain yhteistä oli.

Täyteen yli 30 euron hintaan en tätä missään nimessä ostaisi, mutta maksamani noin yhdeksän euroa oli tästä kyllä ihan käypä hinta.

Ainoa miinus tässä oli huonosti suunniteltu pakkaus, josta ei millään saanut kaikkea ulos sen keljun mallin vuoksi.

Sen verran nätti tuo huonosti suunniteltu pakkaus kuitenkin oli, etten raaskinut sitä poiskaan heittää vaan käytän sen somistusmateriaalina prinsessahuoneessani.

Poisheitetyistä pakkauksista tuli mieleeni, kuinka joku eilen kyseli, olenko kierrättänyt kaikki tyhjät kosmetiikkapakkaukset, kuten lupasin. Pahvit lentävät aina pahvijätteeseen ja paperit papereihin, mutta uusimpana lupasin tosiaan kierrättää kaiken, minkä voin viedä energiajätteeseen.

Yksi kassillinen tavaraa on jo viety energiajätteeseen, mutta koska olen luonteeltani vähän laiska ja saamaton, täytän energiajätekassin mielellni kukkuroilleen ennen sen roskiin vientiä. Tällä hetkellä kassi on hieman yli puolillaan ja sitä täyttää tällainen kasa tavaraa:

Tähän söpöön pussiin mahtuu vielä siis reilusti tavaraa:

Mutta siis kyllä, olen yhä kierrättämässä kaiken kierrätykseen kelpaavan kosmetiikkajätteen, mitä minulta syntyy.

Yhden pienen jätteen olen muuten myös vielä tehnyt:

Loppuneeksi tuotteeksi en tätä sentään laske, mutta tahdon kuitenkin kertoa teille mielipiteeni tästä kokeiluni perusteella.

Mavalan uudet jalkatuotteet ovat mielestäni melko kalliita. 75 milliä tätä voidetta maksaa noin 15, 30 euroa ja kyllä minä sanoisin, että edullisemminkin saa tehokkaampia. Toki tämä sopii hyvin niille, joiden jaloille riittää kevyt kosteutus ja pehmitys, mutta jos etsit todella tehokkaasti hoitavaa jalkavoidetta, ei se ehdottomastikaan ole tämä. Plussaa kuitenkin miellyttävästä ja helposti imeytyvästä koostumuksesta, jos niistä nimenomaan tyykkää. (Itsehän olen rasvaisempien jankkien ystävä.)

Lakkoni aikana on muuten loppunut jo yhteensä 194 tuotetta! Ihan järkyttävä määrä loppuneita tuotteita 260 päivän aikana! Veikkaisin, että tämän kuun aikana saadaan 200 tuotteen raja rikki. Aika hurjaa. Ja jos vielä ottaa huomioon, että olen lakkoni aikana laittanut varmasti lähes tuplasti tuon määrän tuotteita eteenpäin niin jo on piru kumma, että tätä tavaraa vaan vieläkin riittää vaikka kuinka.

Moni onkin muuten pyytänyt taas postausta tämänhetkisistä varastoistani ja kosmetiikkakomeroni näkymistä ja tällainen postaus on ehdottomasti tulossa heti, kun vaan saan hieman siivottua jemmojani. Tällä hetkellä ne nimittäin näyttävät lievästi sanottuna pieneltä kaaokselta…

Ps. Monia ovat opiskeluni kiinnostaneet kovasti, mutta en ole halunnut paljastaa niistä liikaa vielä. Nyt on kuitenkin pakko linkittää luokkakaverini blogista aivan mahtava postaus koskien halvan ja kalliin vartalovoiteen vertailua. Katsokaa tämä ehdottomasti, jos incit kiinnostavat!

Kommentit (14)

 1. Sanni

  Heippa! Minua kiinnostaisi lukea postaus kosmetiikasta nimenomaan harrastuksena. Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet, kiinnitätkö kadulla huomiota huonommin laittautuneisiin ihmisiin (esim. kynnet ja silmämeikki ihan eri paria) ja oletko ajatellut, että meikkaamistakaan ei välttämättä voi jatkaa ikuisuuksiin asti, koska naaman ryppyaste alkaa kuitenkin joskus 60 vuoden päästä häiritä?

 2. Anonyymi

  Mistä ostat pesupähkinäsi?

 3. kiukkupussi

  Emmin kanssa olen samoilla linjoilla. En olisi ikinä osannut yhdistää teitä opiskelukavereiksi, vaikka molempien blogeja ahkerasti luen! Hauskaa. 🙂

 4. Nimetön

  Anonyymi: En usko, että vika on levitystekniikassasi. Toisten ripset vaan pysyvät paremmin taivutettuina kuin toisten. Itse kuulun niihin, joiden ripsiä ei pidä taivutettuina mikään muu kuin vedenkestävä mascara (tai Cliniquen uusi High Impact Curling mascara). Pysyvätkö ripsesi muiden mascaroiden kanssa kuinka hyvin taivutettuina?

  nanna: Kerro ihmeessä, jos keksit jonkun hyvän paikan. Suomen myyntipisteet löytyvät maahantuojan, Carpelan Cosmeticsin nettisivuilta. 🙂

  Colin: Olen tehnyt tuosta yhden postauksen ennenkin, mutta nyt kun oikeasti tiedän asiasta enemmän, voisin tehdä jossakin vaiheessa myös uuden postauksen. 🙂

  Emmi: 🙂

  Sanni: Ihana postausidea, kiitos! 🙂

  Anonyymi: Ruohonjuuresta. 🙂

  kiukkupussi: 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *