Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 26: Rakkaat huulimeikit osa 1

Rrrrakastan huulimeikkejä, eteenkin huulikiiltoja. Tuntuu, että ilman niitä on alaston olo ja huulet vaan kuivuvat.

Kuten olenkin jo kertonut, kulutan niitä myös kiitettävään tahtiin. Yksi kiilto riittää n. 3-4 viikoksi ihan maksimissaan. Mutta tuollakin kulutustahdilla osa ehtii vanhentua. Onneksi taas kerran suurin osa kiilloistanikin on saatuja, joten en pode ihan niin huonoa omaatuntoa niiden pois heittämisestä. Olen kyllä jakanut niitä eteenpäin jo hirveän läjän, mutta harmikseni ystäväni eivät ole yhtä addiktoituneeta huulikiiltoihin…

Näiden esille levittely ja räpläily oli niin kokeilun haluja herättävää, että en kyennyt järjestelemään kuvattavaksi kuin osan. Muuten olisin takuuvarmasti langennut kokeilemaan näitä ja tahtonut ottaa meikkipussiini jonkun uuden. Tässä siis arviolta 1/4 huulimeikeistäni:

Olenkin jo kertonut, että Natural Coden kiilloista tykkään ihan älyttömästi niiden pysyvyyden ja ihanan tuoksun vuoksi. Omat kiiltoni ovat tulleet töiden kautta, mutta näitä voisin kyllä ostaakin joskus. Keskellä joku mystisen merkkinen Meksikosta tuliaisena saatu huulikiilto ja sen alla Maybellinen huulia turvottavat ja turvottamattomat kiillot. Ihan kivoja, ei lemppareita. Yhden ole ostanut ja loput saanut työkavereilta.

Vanhat, edesmenneet Anytimen kiillot sijoittuvat luokkaan ”ihan kivat”. Ei mitään erityistä mainittavaa, ihan kivoja sävyjä, mutta kestävyys ei ole ihan huipussaan eikä laatukaan. Mutta kyllä näitä käyttelee. Kuvassa myö sjo valikoimista poistuneita Lumenen Brilliant Bright Smile kiiltopunia, jotka lukeutuvat samaan kategoriaan.

Tässä seuraavassa kuvassa on jotain erityistä, nimittäin ainoat MACin huulikiiltoni. Toisin kuin normaali kosmetiikkafriikki, minä olen vältällyt MACin tuotteita. Minulla ei ole mitään näitä tuotteita tai itse brändiä vastaan, tuotteet ovat varmasti erinomaisia. Itseasiassa sen koenkin ongelmaksi…itseni tuntien nimittäin tuhlaisin niihin omaisuuden jos menisin hurahtamaan. Joten parempi vain vältellä ja niin kauan kun MAC pysyy vain Helsingin Stockalla uskon olevani lähes turvassa. Nämä MACit olen saanut joululahjaksi.
Kuvassa alempana on toisia lempparikiiltojani, nimittäin Max Factorin Silk Glosseja. Minulta meni kauan, että pääsin sinuiksi näiden kanssa. Nämä eivät nimittäin ole ollenkaan tahmaisia! Eivät siis yhtän! Yleensä tällaiset tahmaamattoman kiillot eivät myöskään pysy pitkään, joten siksi vierastin näitä kovasti. Yllätyksekseni nämä kuitenkin pysyvät hyvin, joten kiitos hyvien värien, menetin näille sydämeni. Kuvassa vielä alimmaisina vähemmälle suosiolle jääneet Max Factorin Lipfinity huulikiilto ja BeYu:n kiilto.

Tämäkin määrä riittäisi yhdelle ihmiselle pariksi vuodeksi jo hyvin, mutta miksi ihmeessä olen mennyt hamstraamaan moninkertaisesti saman määrän aivan ihania sävyjä, joista en vaan raaski luopua? Onneksi huulimeikit kuitenkin kestävät varsin pitkään. Tällä hetkellä käytössä oleva Lancomen Juicy Tubes kiilto juhlii nimittäin 3-vuotis synttäreitään… No, onhan sen aikakin jo loppua, myönnetään.

Muita huulimeikkiaddikteja…anyone?

Kommentit (2)

  1. Moppi

    Täytyy sanoa, että kunnioitettava määrä noita on!

    Vanhaa postausta kommentoidakseni: olen täysin samaa mieltä, että meikkipussi on kamalan epäkäytännöllinen ja hankala. Säilytän kosmetiikkavehkeet laatikoissa.

    Tigin isot tweensit ei lopu koskaan! Mulla on ollut nyt 750ml pullot yli 5kk eikä lähellekään puolet oo kulunu 😮 Mulla on kuitenkin pitkät hiukset.

  2. Nimetön

    Moppi, todistan sinulle ensiviikolla, että Tigin isot pullot voivat joskus loppua. Lähellä nimittäin jo mennään. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *