Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 259: Ripsimissi vuosimallia 2009

Blogger, olen hyvin pettynyt sinuun. Juuri nyt, kun tahtoisin julistaa ripsimissikisan voittajan ja laitailla vaikka mitä kuvia postaukseeni, et sinä suostu toimimaan kunnolla. Et suostunut sulkemaan äänestystä ajallaan etkä suostu antamaan minun ladata yhtäkään kuvaa postaukseeni. Hienoa. Kiitos, blogger.

Onneksi voin kuitenkin kopioida kuvia vanhoista postauksista ja yrittää kikkailla muuten mitä erilaisemmilla tavoilla. (Se ei silti vähennä pettymystäni sinua kohtaan, Blogger.)

Rumpujen pärinän saattelemana voin paljastaa, että te, hyvät lukijat, olette enemmistön päätöksellä äänestäneet ripsimissikisojen voittajaksi ehdokkaan numero 13:


Onneksi olkoon voittajalle! Ripsissä on käytetty Lancomen Flextencilsiä.

Toivon sinulle maailman rauhaa (räps, räps) ja otan sinuun pian yhteyttä sähköpostitse, jotta palkintosi pääsee pian perille. Palkintona voittajalle lähtee tosiaan tämä setti:

Palkintoon kuuluu Cover Girlin mascara, Diorin suloinen minihuulikiilto sekä Cliniquen kaksi luomiväriä ja yhden poskipunan sisältävä setti.

Koska ihmisiä on kiva yllättää, tahdon ehdottomasti pistää jakoon myös toisen palkinnon. Toinen palkinto menee kisassa toiseksi eniten ääniä saaneelle kisaajalle, eli ehdokkaalle numero 7:

Näissä räpsyttimissä on käytetty Max Factorin False Lash Effectiä.

Palkinnoksi tälle kisaajalle lähtee paketti ihania Revlonin tekokynsiä (joiden laatuun itse olen todella ihastunut ja joita ei Suomesta muuten saa) sekä kaksi Aliman mineraalimeikkisamplea:

Image Hosted by ImageShack.us

Otan myös sinuun yhteyttä, jotta tämäkin palkinto kulkee postin mukana pian perille.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille sekä kisassa äänestäneille!

Sitten seuraa kisan toinen kohokohta:

Ripsimissiehdokkaiden kuvien yhteydessä on nyt paljastettu, mitä mascaraa kukin on kuvassaan käyttänyt (sekä kisaajan saamat äänet äänestyksessä). Käykää siis kurkkimassa ja pistämässä korvan taakse, minkä mascaran tahdotte seuraavaksi hankkia tai minkä aiotte suosiolla jättää väliin.

(Tähän väliin on muuten pakko paljastaa, että kisaamassa oli mukana myös yksi mieshenkilö. Mieleni tekisi kysyä, ketä veikkaatte mieheksi, mutta jottei kukaan loukkaantuisi väärästä veikkauksesta paljastan heti, että kisaaja numero 33 oli erään kisaan osallistuneen neidon mies, joka myös tahtoi osallistuoa tällaiseen lystikkääseen tempaukseen. Ihanaa, että saimme myös tällaisen ehdokkaan!)

Kiitokset vielä kerran kaikille tohinoissa jossain muodossa mukana olleille!

Kommentit (15)

 1. Heidi

  "Paras tekniikka FLE:n kanssa on pyöräyttää harjaa kuin mopon kaasukahvaa, eli ei levitäkään sillä perinteisellä siksak-tekniikalla. :)"

  Kokeilin tätä ja lisäksi pyyhin harjasta väriä paperiin, lopputulos näyttää hieman paremmalta. Jatkan harjoittelua. Kiitos todella paljon neuvosta!

 2. Fani

  Näin viime yönä unen jossa sain nuo Revlonin tekokynnet sinulta. Voi sitä pettymystä minkä koin herätessäni :<

 3. Anonyymi

  minultapa false lash effect löytyykin jo valmiiksi! Se on kyllä hyvä ripsari. 🙂

 4. S

  Ööh, koska en tiedä meikkaustekniikasta mitään, kuulostaa myös "perinteinen siksak-tekniikka" aivan heprealta. Mitähän sillä tarkoitetaan? Minä vain sudin ripsaria miten sattuu.

 5. Ne parhaimmat hetket kanssani – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Ripsimissikisat saivat myös hymyn monen huulille. Erään lukijani veikeästä unesta jalostettu idea oli monista hauska, mutta samalla erittäin hyödyllinen jai sai monet niin kokeilemaan kuin välttelemäänkin muutamia mascaroita lopputulosten paljastuttua. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *