Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 258: Ihoa on ilmeisesti hoideltu

Lemppari meikinpuhdistajani tarina päättyi traagisesti, kun se tipahti suihkutelineestä sadannen ensimmäisen kerran ja halkesi rikki. En aluksi huomannut pullon haljenneen, kun nostin sen kesken suihkuttelun lattialta ja luulinkin siitä vain valuvan vettä, mutta sain sitten lopulta huomata sen vuotaneen kuiviin. Onneksi vain pari senttiä meni hukkaan, sillä tämä alkoi olla jo lähes tyhjä.

Tätä tuotetta on ehdottomasti kehuttava. Omalle kuivuuteen helposti taipuvaiselle iholleni tämä Lumenen Lift Touch Elvyttävä Puhdistusöljy sopii todella loistavasti, sillä se puhdistaa meikin tehokkaasti pois (jopa silmämeikin rippeet) ilman, että iholle jää kuitenkaan yhtään öljyinen tuntu. Iho jää siis paitsi pehmeäksi, myös erittäin puhtaaksi. Suosittelen ehdottomasti, jos ihon pinnalla on taipumusta kuivuuteen.

Puhdistusaineen lisäksi loppuun kului naamio.

Tämä Lumenen ikivanha Arctic Touch Peel-off Pore Clean -naamio oli todella kiva tapaus. Tätähän ei ole valmistettu enää noin neljään vuoteen ja tämä päätyi minulle rakkaiden vanhojen työkavereiden lahjan osana: Ihanaiset olivat pistäneet keräyksen pystyyn kaapeillaan ja metsästäneet sitä vanhinta löytämäänsä tuotetta…
Tätä ei enää siis valmisteta, joten en uhraa tälle pahemmin kommentteja. Sanottakoon vaan, että puhdisti ja kuori kivasti.

Kasvotuotteita on kulunut loppuun näköjään ihan urakalla viimepäivinä. Loppuun kului nimittäin myös tämä tapaus:

Cliniquen Redness Solutions Daily Relief Creamin 15 millin kokeilukoko oli ihan mukava tuttavuus. Kosteutti kivasti ja imeytyi hyvin. Ei pahaa sanottavaa, mutta ei nyt mitään erityistä kehuttavaakaan.

Käytin kokeeksi tätä toiselle puolelle kasvojani ja RENin Mayblossom& Konjac Balancing Moisturizeria toiselle puolelle kasvojani. Tämä oli hyvä tapa vertailla voiteita ja suosittelen tätä varsinkin, kun siirtyy uuden kosteusvoiteen käyttöön (eli ennen vanhan loppumista käytä vanhaa vain puolelle kasvoja ja uutta toiselle). Usein nimittäin kun kasvoille sattumalta ilmestyy näppyjä, haluaa ihmisluonto (ja naisluonto erityisesti) ehdottomasti löytää näpyille jonkun selkeän syyn ja uusi kosteusvoide on loistava syy näppylöille, vaikkei sillä tosiasiassa olisikaan mitään tekemistä näppyjen kanssa. Jos en olisi itse tehnyt tätä vertailua viimeksi, olisin tuominnut tämän tai RENin voiteen ehdottomasti näppyjä minulle aiheuttavaksi. Koska näppyjä kuitenkin ilmestyi ihan randomisti kummallekin puolelle kasvoja ilman mitään logiikkaa tai järkeä, oli minun hyväksyttävä, ettei kumpikaan käyttämäni voide aiheuttanut näppyjä vaan ne tosiaan tulivat kropan sisäisistä syistä.

Tähän väliin on muuten sopiva hetki kommentoida tuota nyt jo kuukauden ajan käytössäni ollutta RENin Mayblossom& Konjac Balancing Moisturizeria.

Olen tykännyt tästä kovasti. Tämä kosteuttaa ihan kivasti, mutta on koostumukseltaan todella kevyt. Kuivalle iholle tämä ei välttämättä riitä, mutta omalla ihollani onkin ollut rasvaisempi kausi meneillään. Sopii siis hyvin sekaihoiselle ja niille, jotka tahtovat hyvin kevyen kosteusvoiteen. Ei pahaa sanottavaa, voin suositella. Plussaa hygieenisestä pakkauksesta! Kiinnostuneet löytävät incin täältä.

Lisäksi vielä yksi hoitotuote on päässyt kulumaan loppuun.

Tuote oli paljon rakastamani, HG-listallenikin noussut The Body Shopin Hamppu käsivoide. Kiitos sille, joka tätä minulle ensimmäisen kerran blogissani kehui! (Ja kiitokset toki niille muillekin, jotka tätä myöhemmin kehuivat ja vahvistivat ostopäätöstäni.)

Tämä on ihan täydellinen yökäsivoide kuivemmille käsille ja myös ehkäisemään käsien kuivumista näin talven startatessa. Kosteuttaa, pehmittää, on mukavan rasvainen, mutta imeytyy silti kivasti… Ah, olen vaan niin rakastunut tähän. Uusi on pakko hankkia. Muut eivät todellakaan kelpaa. Ja niin, tämä on muuten hyvin riittoisa, sillä tämä käsivoidelotraajakin sai tämän riittämään lähes 3,5 kuukautta! (Ja kuten kuvasta näkyy, on tämä todellakin nyt kyllä runnottu tyhjäksi.)

Vilahtivatko ihanat kynnet kuvissa tarpeeksi paljon? Niissä on nimittäin aivan ihana lakka, jota oli pakko esitellä aina tilaisuuden tullen:

Sävy on Lancomen tämän syksyn Declaring Indigo Collectionin Indigo Paris. Jos ei kuitenkaan ole valmis maksamaan lakastaan yli kahtakymmentä euroa ja sävy houkuttelee silti, löytyy esimerkiksi Dependin lakoista hyvä korvaaja. Käy siis kurkistamassa Dependin sävy 41, mikäli siniset shimmerikynnet himoittavat kovasti paljon. (Täältä löytyy muuten todella herkku kuva tästä Lancomen versiosta.)

Ja peukaloa lukuunottamatta kynsissäni on muuten yhä viikko sitten laitetut Revlonin tekokynnet. Peukaloiden kynnet olivat hieman muita pidemmät ja toinen niistä irtosi itsestään, mutta toisen peukun irrottaminen ei ollutkaan kovin helppoa. Jokainen on varmasti repinyt joskus tekokynsiä irti ja huomannut, että ne irtoavat usein melko helposti kevyen väkivallan avulla. No, nämä eivät muuten tasan irtoa!

Peukun sain lopulta irti, kun osa omaa kynttä lähti mukana, mutta muuten nämä eivät kyllä ole irtoilleet. Yritin toissapäivänä väkisin repiä pikkurillin kynttä irti ja se irtosikin lopulta -useassa osassa! Liima siis piti ihan järkyttävän tehokkaati, eli kynsi petti ennen liimaa. Harmi, ettei näitä kynsiä tosiaan saa Suomesta, sillä nämä ovat kyllä todella, todella kestävät ja hyvälaatuiset!

Kommentit (32)

  1. Anonyymi

    Locobasen hand repair osottautu vielä paremmaksi tuotteeksi ku hamppuilu 🙂 Mullaki kädet kuivuu töissä tosi pahasti mut sillä ei tarvii rasvata ku kaks kertaa päivässä ja kädet pysyy pehmeinä!

  2. sabiha

    Kiitos sinulle Lumenenpuhdistus öljy on uusi löytöni josta olen tosi onnellinen.Toinen puhdistus tuotteeni on Lushin ULTRABLAND puhdistus voide oikeastaan minun suosikkini talvisin tähän mennessa .Viisikyppisen ihoni normaali kuivuuteen taipuvainen on silkinpehmeä ja ihanan tuntuinen, suosittelen.Purkki kestää ikuisuuden ja pieni määrä puhdista kasvot ja jopa silmämeikki.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *