Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 256: Kuulumisia, muttei pahemmin kulumisia

Mitä parempaa voikaan reissu pitää sisällään, kun oman rakkaan äidin (ja vähän isinkin) luona vierailun. Kuten tiedätte, äitini on aivan ihana kosmetiikkahömppääjä. (Ja jos ette vielä tiedä, kurkatkaa tämä ja tämä postaus niin tiedätte.)

Tällä kertaa ei revitellä äitini kosmetiikkakuvia julki vaan tahdon vaan näyttää, mitä kivoja tuliaisia äitini minulle toi vanhempieni edelliseltä reissulta.

Olin pyytänyt, ettei hän toisi pahemmin tuliaisia, sillä en oikeasti tarvitse nyt mitään. No, kyllähän ne äidit tiedetään…

Kohdemaassa tosiaan oli Sephora ja äitini oli näköjään villiintynyt siellä. Tuliaisina tuli uusi vähän tavallista pienempi kokoinen bareMineralsin Fair meikkipohja, Sephoran oma peitetuote (olin valitellut näppylöitäni), Sephoran Ultra-Shine lip gloss sekä kaksi Sephoran luomivärisettiä. Lisäksi mukaan oli laitettu kivoja näytteitä. Esimerkiksi tuo musta pussukka sisälsi Sephoran Lash Stretcher mascaran näytekoon:

Nämä näytteet olivat mielestäni aivan ihanalla idealla toteudettuja:

Luomivärinäytteitä, mahtava idea! Ihanaa, että puuterimaisia tuotteita on alettu pressaamaan näytteiksi ja että niitä voi oikeasti kokeilla ennen ostopäätöstä. Myös esimerkiksi Cliniquella on ollut vastaavanlaista näytettä jaossa heidän uudesta meikkipuuteristaan. Kätevää!

Voi että, kuinka toivoisinkaan, että Sephoran tuotteita olisi mahdollista tilata netin kautta Suomeen. Yksi ehkä mahtavimmista tuoteideoista ikinä koskaan milloinkaan on nimittäin tämä setti. Miten mahtava tuote tuo olisikaan, pääsisi kokeilemaan 11 mascaraa minikokoisena ja löytämään ehkäpä uuden lempparin!

Tuotteita siis tuli, mutta kyllä niitä sentään myös meni.
Paitsi että annoin äidilleni pussillisen muita kosmetiikkatuotteita, lähti myös Lumenen Excellenght mascara kieroon. Pari kertaa sitä yritin käyttää, mutta en vaan innostunut tästä yhtään (kuten en aiemminkaan). Jos mascaralla ei tämän parempaan pysty, niin antaa mennä vaan, en jää ikävöimään:

Varmasti niiden mieleen, jotka tahtovat pidennystä ja erottelua ja hyvin kevyttä jälkeä, mutta minä tykkään vähän dramaattisemmasta jäljestä.

Dramaattisesta jäljestä tuli mieleen toinen mascara, jota en enää tahtonut käyttää kertaakaan kokeilujeni perusteella ja joka myös lähti eteenpäin. Lancomen Hypnose Drama ei parin kokeilun jälkeen edelleenkään kyennyt tätä parempaan, joten testamenttasin myös sen eteenpäin. En vaan lämpene hämähäkkiefektille, no can do. Ja valitettavasti tällä ei omiin ripsiini saanut mitään muuta aikaiseksi, vaikka olenkin nähnyt monilla upeita tällä mascaralla toteutettuja meikkejä. Ehkäpä johtuu siitä, että ripseni ovat valmiiksi niin ohuet ja hentoiset, mutta niissä on kuitenkin edes hieman pituutta.

(Ja niin, ennen kuin kukaan tarttuu tähän ”lähti eteenpäin” ilmaisuun, niin minä tosiaan annoin nuo kaksi pari kertaa käytettyä mascaraa äidilleni, joka niitä omalla vastuullaan käyttää. Juu, kaikki ovat tietoisia silmätulehdusten vaarasta ja kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä….)

Tällaisia pikaisia kuulumisia tällä kertaa, kysymyspostaukseen tulossa myöhemmin vastauksia.

(Olen muuten ihan innosta piukeana, sillä pienen reissuni päätarkoituksena oli sopia hieman uusista työmahdollisuuksista opiskelukuvioihini liittyen. Pääsen loppuvuodesta koulun ja oman työni ohella testaamaan työskentelyä aivan älyttömän mielekiintoisessa ympäristössä työharjottelun merkeissä ja ai että, kuinka sitä odotankaan. Mahdollista lisäraportointia on tulossa sitten, kun se on ajankohtaista.)

PS. Muistattehan äänestää oikeassa sivupalkissa olevassa ripsimissiäänestyksessä!

Kommentit (14)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Ei valitettavasti ole mitään kokemuksia tuosta sarjasta. :/
  Tämä on sellainen tuote, jota voisin suositella ja onpa tätä jo joku muukin lukija kehunut kun otti kokeiluun:
  http://ostolakossa.blogspot.com/2009/10/paiva-244-uffe-pesee-muttei-strippaa.html

  Anonyymi: Olet ehdottomasti oikeassa. Bakteerit leviävät toisten meikkejä lainailemalla ja jopa pahan silmätulehduksen voi saada. En siis suosittele kenellekään, mutta kai sitä jotain pientä jännitystä täytyy elämäänsä hankkia… 😉

  Anonyymi: Itselläni ei valitettavasti ole pahemmin kokemusta WP mascaroista, sillä kuten sanoitkin, ovat niiden koostumukset aina hyvin erilaisia. Kaikki kokeilemano WP:t ovat lleet koostumukseltaan todella löysiä enkä ole saanut niillä mitään kivaa ripsilleni aikaan, joten olen luovuttanut. Tavalliset versiot pysyvät minullaongelmitta, joten yhdenkään wp:n lopputulo ei ole ollut sen poistamisesta aiheutuvan vivan arvoinen omissa ripsissäni.
  WP:t kyllä pitäät taivutukset hyvin, eli jos vain löytäisin näyttävää jälkeä tekevän wp:n niin tahtoisin sen kyllä. 🙂

  Anonyymi: Ehkä sinulla on tuuheammat ripset kuin minulla? Omani ovat niin hennot ja harvat, ettei tämä siksi toiminut.
  Mutta niinhän se on, ettei ole huonoja tuotteita vaan on vain erilaisia tarpeita. 🙂

 2. Lana

  Mä selailin sun blogias, siis wow, meikkiin menee aina niin paljon rahaa, miten jollakin voi olla noin plajon meikkiä… Mä itken ku pitää ostaa uus eyeliner… Eikä kyse ole rahasta, mut ku jotenkin ostan mieluummin mekon kuin eyelinerin, ripsarin ja kulmakynän 30e sinnetänne kummassakin… 😀

 3. Anonyymi

  Miten saa viikset kätevimmin pois? Onko sinulla tietoa tai jopa omaa kokemusta, tumma kun olet.

 4. Anonyymi

  Hei! Kuinka kauan Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream Skin Protectant -voide säilyy käyttökunnossa avattuna? Ostin tuubillisen sitä joskus vuosia sitten huulirasvaksi eikä se tunnu kuluvan millään loppuun -arvaakohan sitä vielä käyttää? En ole huomannut mitään muutosta koostumuksessa tai hajussa (tuoksusta tuskin voi puhua tuon kohdalla). Kiitos, jos osaat auttaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *