Päivä 255: Hauschkat huulet?

Valitin Burt’s Beesin huulirasvasta teille vähän aikaa sitten enkä tosiaan edelleenkään tykkää yhtään sen jättämästä tunteesta huulilla. No, en ollut taloutemme ainoa, joka ei siitä tykännyt. Siis minunkaan huulillani.

Tahdon tosiaan laittaa huulirasvan illalla nukkumaan mennessä ja laitettuani sen tässä eräänä iltana tuttuun tapaan huulilleni ja suukotettuani wannabe-insinöörille hyvät yöt kuului pimeydestä vähän ajan kuluttua pieni ääni: ”Eihän enää jooko käytetä tota huulirasvaa, se tuntuu ihan kamalalta…”

No joo, ei kulta käytetä. Tai käytetään, mutta ei sillon, kun mennään samaan aikaan nukkumaan samassa osoitteessa.

Piti siis saada korvaaja.

Dr. Hauschkan tuotteet saavat aikaan minussa muutakin kun vain hihittelyä. Olen löytänyt niiden joukosta ihan hyviä yksittäisiä tuotteita, vaikkei sarjan ideologia minuun muuten kolahdakaan (maksa paljon siitä, että voit laittaa ihollesi vähän).

Yksi tuote, johon tykästyin, oli sarjan huulirasvapuikko. Tämä on siitä ihana, että tästä oikeasti irtoaa tavaraa eikä tätä tarvitse hangata huuliin ikuisuutta, kuten monia muita puikkoja tarvitsee. Tuntuu pehmittävän ja kosteuttavan mukavasti huulia, vaikkei ihan vedäkään vertoja suosikilleni Biothermin Nutrisource huulirasvalle.

Toisaalta olisin ehkä halunnut ostaa mielummin saman sarjan purkkihuulirasvan:

Totesin vaan tämän kanssa jo pitkäkyntisenä, ettei tälle purkille vaan voi mennä ilman spaatelia:

Purkin malli on sen verran kelju, etten sitten jaksanut tästä innostua, vaikka kynnet ovatkin lyhentyneet. Tänne menee sormi väkisinkin kynsi edessä. Voi kyllä olla, että tämäkin tulee jossain vaiheessa testattua, sillä ei tuo spaatelin käyttö nyt niin vaivalloista tämän kanssa kuitenkaan ole…

Onko teillä kokemuksia näistä huulirasvoista?

Olen muuten lähdössä pienelle reissulle tänään ja ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki toteuttaa eräs teidän juttutoiveenne. Moni on nimittäin toivonut kysymyspostausta ja ajattelin, että sellainen voisi olla reissussa sopiva ja helposti toteutettava.

Voitte siis laittaa minulle kysymyksiä tuotteista, minusta tai mistä nyt tahdottekaan kysyä ja vastailen niihin sitten parhaani mukaan omassa postauksessaan.

Eli laittakaahan se kolmannen asteen kuulustelu pystyyn, hikoilen jo valmiiksi. 😉

Kommentit (38)
  1. Mitä kosteuttavaa hiusnaamiota suosittelisit? Mielellään kohtuu hintainen eli alle 30e, mielellään tietysti mahd halpa, opiskelija ei ui rahassa 😉

  2. hauskaa reissua sinulle :)!

    … mutta korjaa nyt ihmeessä tuo kardinaalimoka – LANCOMEN nutrisource huulirasva :O

    ;D, nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *