Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 250: How Appeeling

Natural Coden täsmähoito näppylöille siis loppui ja yritin sinnitellä hetken Anytimen täsmähoidon voimilla. Pahoittelen, roskiin se kyllä vaan lensi, mutta onpahan minulla kyllä hyvät perustelutkin.

Hyvä täsmähoito kuivattaa näppylää, mutta ei tuhoa näppyä ympäröivää ihoa täysin. Huono täsmähoito ei tee itse näppylälle pahemmin mitään, mutta kuivattaa ihon täysin.

Mitäs sanotte, kumpaan kategoriaan kuuluu tuote, jonka jälkeen iho näyttää tältä:

Näpyt ovat tallessa, mutta iho meni ihan rikki ympäriltä ja hilseili siis pahasti. Harmi, että ehdin rapsutella pahimmat kuivuudet pois ennen kuin tajusin kuvata. Mutta ymmärrätte varmasti pointin. Mielummin olisin pitänyt finnin, sillä se on sentään helpompi peittää kun rikkoutunut iho, jota ei todellakaan saa peitettyä.

Tällaista ei Natural Coden täsmähoito koskaan saanut aikaan.

Toinen täsmähoitotuote, josta olen itse tykännyt pienien kokeilujen perusteella ja jota olen kuullut kehuttavan todella paljon, on Cliniquen Anti-Blemish Solutions sarjan Spot treatment gel:

Tämä piti ehdottomasti hankkia Anytimen tilalle pitkäaikaiseen kokeiluun. Saa nähdä, osoittautuuko jatkuvassa käytössä yhtä hyväksi kun edullinen Natural Coden vastaava tai jopa paremmaksikin. Aiempien kokeilujeni perusteella on kyllä ollut hyvä tuote.

Toinen tuote, joka piti tietysti heti hankkia, oli uusi Bepanthenin siniraitainen emulsio:

Tätä pitää tosiaan olla aina saatavilla ja varsinkin nyt, kun toinen poskeni näyttää hilseilevän irti…

Ja hei, sain muuten vihdoin kulumaan loppuun yhden huulimeikkituotteen!

Tuote oli Biothermin Glossy Shine tuubikiilto sävy 130. Tuubissa näyttäisi vielä olevan tavaraa, mutta vaikka kuinka runnon ja pahoinpitelen sitä, en saa sieltä mitään tulemaan. En, vaikka laulaisin sille. (Olenko kertonut, että työskentelen myös poliisin erikoisyksiköissä laulavana kiduttajana? Jos epäilty ei suostu tunnustamaan, pyydetään minut paikalle laulamaan. Yleensä tunnustus irtoaa hyvin nopeasti ja työkeikka on pikaisesti ohi.)

Biothermhan ei enää valmista mitään värikosmetiikaa vaan keskittyy pelkkiin hoitotuotteisiin ja meikkipohjiin. Tämä kyseinen tuote oli kyllä hyvä (sopivan tahmainen pysyäkseen, mukavasti pigmenttiäkin), mutta en minä nyt erityisesti jää ikävöimään. Inhoan muutenkin tuubikiiltoja, joiden emulgaattorit pettävät ja joista tulee välillä vain pelkkää kirkasta nestettä ja välillä sitten superpigmenttistä kiiltoa. (Okei, ihan pelkkää emulgaattoria en voi tässä tapauksessa syyttää, sillä tuote on valmistettu vuonna 2006 eikä se ole enää hetkeen ollut ihan tuoreinta tavaraa…)

Ehkä pääsyy siihen, etten niinkään tykkää tuubikiilloista on, että ne ovat niin himskatin isoja ja kestävät siksi ikuisuuden. Tässäkin oli 15 ml tavaraa, eli edes tällainen lutraava käyttäjä ei saa tätä kovin nopeasti loppumaan. (Okei, kerran käytin Lancomen 15 ml huulikiillon reilussa kolmessa viikossa alusta loppuun. Mutta noin niinkun yleensä.)

Voi että kuinka odotankaan päivää, jona voin okeasti todeta, että huulikiilto loppui ja nyt saan ostaa uuden. Se päivä ei ehkä koita ihan heti, mutta onneksi moni huulikiilto on kuitenkin ihan hyvin jo juonessa mukana:

Nyt voikin sitten vaan miettiä, ovatko Natural Coden huulikiillot lemppareitani siksi, että ne kuluvat helposti (ja niiden kulumista on helppo tarkkailla, sillä massa liikkuu melko helposti), vai kuluvatko ne helposti siksi, että ovat lemppareitani… Anytimen kiiltojani käytän ainakin ensimmäisen syyn vuoksi.

Onko moni muu ihastunut noihin hehkuttamiini ja rakastamiini Natural Coden kiiltoihin?

Kommentit (49)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Täsmähoito kuivattaa tuloillaan olevan finnin, eli sitä laitetaan finnin päälle tippa. Toisia täsmähoitoja voi käyttää päivällä meikin alla, toiset taas sopivat paremmin yöksi ja kotona yksin palloillessa käytettäviksi. 😉

 2. Bamboo

  Juu, tosiaan nuo Natural Coden huulikiillot ovat aivan ihania! Itsellä ollut 3 kappaletta, tosin loppuivat tosi nopeasti kun varmaan 20 kertaa päivässä levittelin… 🙂

 3. Anonyymi

  Natural Coden huulikiillot ovat myös minun lemppareitani. Muihin en edes koskisi. :DD

 4. Anonyymi

  Ostin eilen elämäni ensimmäisen natural coden huulikiillon ja tykkään tosi paljon. Aplikaattori on erilainen kuin muissa huulikiilloissani on ollut, mutta se vaikuttaa oikein hyvältä ja pysyvyys on todella hyvä (testasin hartaasti juomalaseilla eilen). Nyt on vaarana, että täytyy kävästä vielä ostamassa muutama muu väri, mitkä onnistuin eilen kauppaan vielä jättämään…

  -Mintan

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *