Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 25: Kroppavia tuotteita

Hei taas, hyvät lukijat. Kivaa huomata, että olette lisääntyneet. 🙂

Olen joskus loppuun kulutettua kropparasvaa esitellessäni maininnut, että minulla on niitä useita jemmassa. En ole mikään vartalovoidefriikki enkä niitä pahemmin jemmaile, mutta niitäkin on kertynyt. Tuntuu kuitenkin tylsältä vain aina kertoa, että ”juu, näitä on vielä paljon” esittelemättä niitä jäljellä olevia. Tässä siis pieni esittely minulle kertyneistä vartalovoiteista yms.:

En itse jemmaisi noin montaa ja olenkin noista itse ostanut vain nuo jättimäiset Lorkun pönikät (taisivat olla alle 3e/kpl), loput kaikki olen saanut töistä tai muuten lahjaksi. Täytyy muuten kehua, että tuo Lumenen kevyesti päivettävä vartaloemulsio on parasta kokeilemaani. Nenäni on hyvin herkkä itseruskettavan tuoksulle (DHA) ja kaikista kokeilemistani (Dove, Nivea, Loreal, Nuage ja jopa Axe joka osoittautui yllättävän hyväksi vaikka miesten tuote onkin) tässä tuo DHA tuoksuu miedoiten. Muutenkin tuoksu on miellyttävä, koostumus hyvä ja sävyäkin tulee sopivasti. Suosittelen lämpimästi! Hinta vaan on mielestäni turhan paljon, olisiko 15€ paikkeilla jopa?
Kuvasta voit bongata seuraavat tuotteet: Clarinsins Super Restorative Redefining Body Care for Abdomen&Waist, Kenzon Amour body lotion, Lumenen kevyesti päivettävät vartaloemulsiot, Lumenen Arctic Aqua vartaloemulsion, Lumenen Mustaherukka vartaloemulsion, Lumene heleyttävät vartaloemulsiot (uusi ja vanhat), Lorealin Nutri Soft vartaloemulsiot, Saucy Girlin heleyttävän body butterin sekä Melvitan kuivaöljyn.

Innotukseni tähän postaukseen sain siitä, että huomasin Melvitan kuivaöljyn ykköskappaleen loppuvan tänään.

Sain näitä 2 kpl äidiltäni ja olen kyllä ihan tykkäillyt, mutta koostumus on ehkä hieman liian kevyt kuivalle iholleni näin talvella. Tuoksukin on ehkä hieman liian suitsukemainen ja vahva, joten itse en näitä tule koskaan lisää ostamaan. Toisen käytän varmaan pois lähempänä kesää kun iho ei enää hilseile kuivuuttaan näin pahasti.

Lopuksi vielä tämän päivän meikki. Edelleen menen samalla Lorkun Beige Taupe paletilla, tänään käytin koko luomella harmaata sävyä, jota vaalensin paikoittain hieman paletin vaaleimmalla sävyllä. Rajauksena oli Max Factorin musta silmämeikkikynä.

Tänään muuten huomasin, miten tylsää on käyttää vain yhtä ja samaa huulikiiltoa. Käytössä on ollut Lancomen Juicy Tube plump Melon Sorbet, jossa ei enää kylläkään ole kovin paljoa jäljellä. Uskoisin tämän loppuvan jo ensiviikon lopulla. Sitten voisin vaihtaa pinkimpään Biothermin kiiltoon ja vaihtaa luomivärinkin toiseen sallittuun palettiini, eli Diorin Petal Shine viisikkoon.
Ihanien huulimeikkien innostamana aion kuvata teille lähipäivinä kaikki huulimeikkini niin ymmärrätte, miksi haikailen niiden perään. Niin paljon kaikkia ihania sävyjä ja koostumuksia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *