Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 245: Ripsimissikisat!

Mitä hullumpaa, sitä villimpää ja mitä villimpää, sitä hauskempaa. Eikö niin?

Eräs lukijani kertoi blogini syöpyneen hänen alitajuntaansa ilmeisesti niin vahvasti, että hän näki blogistani varsin mielenkiintoisen unen:

”..näin unta että pidit täällä blogissasi ripsimissikisat! Eli siis lukijat lähettivät kuvia ripsistään (mascaran nimi oli peitetty jotta ihmiset eivät olisi puolueellisia), muuta meikkiä kuin ripsiväriä ei saanut olla. Ja sitten ihmiset äänestivät ja voittaja sai kutsun jonnekin Eva Longorian ripsimessuille…”

Ja eihän noin mahtavaa unta ja ideaa voi ehdottomastikaan haaskata, vaan se on ehdottomasti toteutettava! Haastan teidät siis ripsimissikisoihin!

Kilpailun ideana on, että te lähetätte sähköpostiini (ostolakossa@hotmail.com) silmistänne kuvia, joilla voitte osallistua kilpailuun. Kuvia tulee olla kaksi: toisessa kuvassa ripset ilman mascaraa ja toisessa mascaran kanssa. Laittakaa mukaan myös mascaran nimi, jota olette kuvassa käyttäneet.

Huom! Kuvan ripsissä saa olla vain yhtä mascaraa (ei siis useiden yhdistelmiä) eivätkä pohjustajat ole sallittuja. Möskään irtoripsitupsujen lisääminen mascarakuvaan ei ole sallittua. Jos ripsissä on jo valmiiksi pidennykset yms. on homma ok, sillä ne tietysti näkyvät jo lähtötilannekuvassa. Ripsien taivuttaminen on sallittua, mutta se olisi tehtävä niin, että se näkyisi jo mascarattomassa kuvassa. Kaikki nimittäin varmasti tahtovat nähdä, mihin pelkkä mascara itsessessään pystyy.

Kun olen saanut kuvanne, kokoan niistä ”kilpailijat” ja te saatte äänestää vakuuttavinta mascaralla aikaan saatua muutosta. Tässä vaiheessa en tietenkään vielä kerro, millä mascaroilla ripset on saatu aikaan.

Äänestyksen voittajalle ja hänen ripsilleen on tietysti luvassa palkinto. Ja palkinnon on tietysti oltava jotain spesiaalia, jota ei voi vaan marssia ostamaan lähimmästä kaupasta noin vaan. Ihan Eva Longorian ripsimessuille en voi lippuja teille hankkia, mutta jotain muuta kivaa olisi kuitenkin tarjolla:

Voittaja saa palkinnoksi suloisen minikokoisen Diorin DiorAddict Ultra-Gloss Reflect huulikiillon sävyä 257 Organdi Pink, Cliniquen kaksi luomiväriä ja yhden poskipunan sisältävän trio-paletin sekä ripsimissille ehdottomasti hyvin tärkeän tuotteen: mustan Cover Girlin All-in-one ripsivärin.

Miltäs kuulostaa, innostutteko mukaan? Toivottavasti innostutte, sillä lopuksi saadaan aikaan mielettämän hyvä kuvakollaasi eri mascaroilla tehdyistä ripsistä helpottamaan monien ostopäätöksiä!

Ja lopuksi täti näyttää vähän mallia:Kuvia on aikaa lähettää sunnuntaihin 11.10. klo 12:00 asti. Sunnuntain aikana pistän kuvista pystyyn äänestyksen ja tämä äänestys loppuu sunnuntaina 18.10. klo 18, jonka jälkeen voittaja julkaistaan.

Lähetelkäähän siis kuvia, rakkaat mahdolliset ripsimissit!

Kommentit (38)

 1. Panda

  Sopivasti sattui myrskyisät ja sateiset päivät kun piti ottaa kuvia :/. Noh toivottavasti huomenna aurinko paistaa ennen klo 12 😀

 2. Anonyymi

  kiva idea !
  ja osallistuin(:

 3. L

  Piti osallistua, mutta myöhästyinkin 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *