Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 244: Uffe pesee, muttei strippaa

Nyt on vähän teknisiä ongelmia. Tiedättekö, mitä tämä törppö nimittäin meni tekemään…? (Tyhmä kysymys, ette tietystikään voi tietää.) No, minä unohdin oman rakkaan kamerani sellaiseen paikkaan, etten sitä välttämättä ihan heti saakaan takaisin. Ja kaikki kivat kuvat ovat tietysti kameralla. Great.

Onneksi kaapista löytyi kaksi esihistoriallista digikameraan, joista toiseen löytyi vieläpä kaikki tarvittavat osatkin. Hetken aikaa kuvia on siis tarjolla mahdollisesti vähän kehnommalla kuvalaadulla, mutta yritetään pitää ainakin juttujen taso entisellään.

Aloitetaan yhdellä uudella kivalla tuttavuudella, johon olen nyt parin viikon ajan tutustunut ja josta lupasin raportoida teille lisää pienen lähikontaktin saamisen jälkeen:

Tuote on Ole Henriksenin Aloe Vera Deep Clenser, joka on itseasiassa tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Pakkausteksti kertoo, että ”Calming gel, cleans without stripping moisture”.

Yleensähän nämä rasvaiselle iholle tarkoitetut putsarit ovat tujuja. Siis todella tujuja. Ainakin niin tujuja, ettei oman kuivuuteen taipuvaisen ihoni olisi mitään järkeä tehdä niiden kanssa mitään yhteistyötä. Ei edes nyt, kun näppylöitä tuntuu jatkuvasti vaan ilmestyvän ympäri nassua ja ihokin kiiltää tavallista enemmän (mutta kuivuu silti normaaliin tapaan lopulta pinnalta).

Mutta hei, ei tämä minun ihoani ainakaan kohdellut yhtään liian rajusti! Oikeastaan tämä oli todella miellyttävä tuttavuus tällaiselle näppylättömään elämään tottuneelle, joka pistää järkyttävän älämölön ja hädän pystyyn parin näpyn takia ja on valmis nappaamaan hyllystä heti aknetuotteet käyttöönsä. Tämä nimittäin jättää iholle oikein puhtaan ja raikkaan tunteen, mutta ei tosiaankaan tuntunut pesevän iholta pois ihan kaikkea mahdollista ihon omaa rasvaa.

Tykkään tästä ihan älyttömästi, sillä todella harvoin tosiaan törmää tuotteisiin, jotka oikeasti tuntuvat puhdistavan ihon kunnolla, mutta joista ei jäisi ihan superkuiva ja kiristävä tunne iholle. Ja hei, ihokin muuten voi tällä hetkellä hieman paremmin kuin vielä vähän aikaa sitten! En tiedä, voinko kiittää yksin tätä, mutta ainakin hyvänä osatekijänä tämä on ollut. Voisin kyllä napata hyvinkin pitkäaikaiseksi kumppanikseni. Tai no, oikeastaan olenkin jo napannut, sillä tämä on osoittautunut hyvin riittoisaksi tuotteeksi ja pysyy siksi seurassani varmasti varsin pitkään.

Pakkausteksti muuten kehottaa kaatamaan korkillisen ainetta kostealle kasvojenpesuun tarkoitetulle sienelle ja hoitaa ihon puhdistuksen sienellä, mutta minulle kyllä riitti huomattavasti pienempi määrä ja jatkuva sienellä hankailu olisi omalle iholleni ehkä jo vähän liikaa.

Tätä tuotetta voin siis ehdottomasti suositella! Tämä sai minut kiinnostumaan kovasti muistakin sarjan tuotteista, joista useista olen kuullut paljon kehuja.

Maailmalla Ole Henriksen on hieman suuremmassa maineessa kun täällä Suomessa, jossa moni on ehkä joskus kuullut sarjan nimen, muttei edes tiedä, mistä tuotteita voisi hankkia. Maailmallahan tätä myydään suuremissa tavarataloissa kulttisarjana, mutta meillä Suomessa tätä näyttäisi myyvän hoitoloiden lisäksi ilmeisesti vaan Helsingin Stockmann sekä Kuopion Sokoksen Kauneuden Maailma. Vai tiedättekö muita paikkoja valikoitujen hoitoloiden lisäksi, joista sarjan tuotteita saisi? Muutenkin kuulisin mielelläni mahdollisia kokemuksianne sarjan tuotteista, sillä viimeksi kun niitä kyselin, ei kokemuksia tosiaan ollut monellakaan jaettavana. Olisikohan nyt kuulolla joku kokemuksia omaava?

Kommentit (17)

 1. Alissa

  pitääkin kysyä tuosta putsaripullosta: onko siinä joku typerä korkkisysteemi, että loppupeleissä pulloa pitää säilyttää ylösalaisin että saa kaiken ulos? ajattelin tilata tuon putsarin (kiitos sinulle siitäkin 😀 )

 2. Nimetön

  Anonyymi: Tässä INCI:
  ALOE VERA DEEP CLEANSER

  Purified Water (Aqua), Sodium Myreth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycol Stearate, Chamomilla Matricaria (Chamomile) Flower Extract,
  Symphythum Officinale (Comfrey) Root Extract, Aloe Barbadensis Gel, D-Alpha-Tocopherol (Natural Vitamin E ), Phantenol, Allantoin, Lecithin,
  Natural Benzyl Alcohol, Eucalyptus Globules ( Eucalyptus) Leaf Oil, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben, Yellow No. 5, Blue No.1.

  Alissa: Eli siis ihan tavallinen pelkkä korkki, ei mitään pumppuja yms, eli lopuksi säilyttäisin kyllä ylösalaisin, niin viimeisetki tipat saa ulos. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *