Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 243: Don’t wash but go!

Kuivashampoo tosiaan loppui ja uusi tulee postissa ties koska ja pahimmassa tapauksessa vieläpä viallisena. (Tigin kuivashampota on siis ollut liikkeellä viallista erää.) Ja heti tuli hätä kuivashampoon puutteesta! Ei siis auttanut muu kuin kipaista Kicksiin vinguttamaan lahjakorttia ja ostaa hätävaraksi uusi:

Ostin kokeeksi Björn Axénin Styling Powderin 80 ml matkakoon (7,90 euroa). Tämä on itseasiassa nimetty muotoilutuotteeksi eikä varsinaiseksi kuivashampooksi, mutta funktio on sama, eli tuote imee rasvaisuutta itseensä. Ja hemmetin hyvin muuten imeekin!

Ohitti kyllä kaikki kokeilemani kuivashampoot samantien ihan 6-0! Tuli todella puhdasta, kuohkeaa ja ilmavaa ja tulos pysyi läpi päivän hyvänä ja vielä illallakin tukka oli ihan yhtä kuohkea kuin aamulla heti tuotteen suohkuttelun jälkeen ja yhtä helposti pöyhittävissä. Itseasiassa tukka ei olisi välttämättä tyven puolesta tarvinnut pesua edes seuraavana aamunakaan, mutta pesinpähän sen sitten kuitenkin.

Tuote on tukkaan suihkutettaessa valkoista, mutta pienellä pöyhinnällä ja harjailulla vaaleus katosi tummasta tukastani hyvin. Rakastuin kyllä ehdottomasti! Isompi 200 ml pullo maksoi muuten muistaaseni vähän alle 15 euroa.

Onko joku muu kokeillut tätä? Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan!

Sitten seuraa hyvin syvällistä ja analyyttista pohdintaa.

Kuinka loppu poskipunan täytyy olla, jotta sen voi sanoa olevan loppu ja että sen voi heittää hyvillä mielin roskiin?

Syynä tähän pohdintaan oli tämä uusi tuote, jonka sain:

Tämää Estee Lauderin Tender Blush sävyssä 102 Pink Kiss (Raspberry) sai minut miettimään erästä toista poskipunaani, jota olen pitänyt aktiivikäytössä nyt usemman kuukauden:

Mitään erityistä tunnesidettä tai edes kummoista ihastusta minulla ei tähän tuotteeseen tai sävyyn ole, mutta olen käyttänyt tätä ahkerasti ihan vaan siksi, että saisin jossakin vaiheessa vihdoinkin tuntea, miltä tuntuu, kun poskipuna kuluu oikeasti loppuun. Ja nyt sitten pohdin, että koska tämä oikein on ”tarpeeksi” loppu? Onhan tässä kyllä vielä poskipunaa joksikin aikaa, mutta kohta käyttö alkaa kyllä ehdottomasti käymään jo liian vaivalloiseksi.

Kuinka loppuun te käytette poskipunanne?

Kuvittelin, että tämän kuluttamiseen menee ikuisuus, mutta katsokaapas tätä heinäkuun puolivälissä tästä samasta tuotteesta napattua kuvaa:

Räpsäisin kuvan samana päivänä, kun poskipunan pohja alkoi paistaa. En tosin yhtään muista, kauanko tuote oli ollut käytössä ennen tuota, mutta tuskin nyt ihan hirveän kauaa, jos kerta nytkin reilussa kahdessa kuukaudessa kulutusta on ehtinyt tapahtua näin paljon. Ehkäpä voin siis jo tämän kuun lopussa sanoa hyvällä omalla tunnolla hyvästit tälle poskipunalle? Toivottavasti, sillä tahtoisin kovasti ottaa muitakin sävyjä käyttöön.

Tämä L’orealin Blush Deliceux’n sävy 101 Hint of Rose (myynti lopetettu) on muuten ollut näppärä sävy, sillä tämä on mennyt oikeastaan sekä lämpimempien että kylmempienkin meikkien kanssa yhdistettynä. Toki selkeästi viileiden silmämeikkien kanssa olen kyllä käyttänyt pinkimpää poskipunaa, mutta kyllä tämäkin on joskus hätätilanteessa mennyt.

Kuinka monta poskipunaa teillä on käytössä? Käytättekö aina samaa sävyä silmämeikistä riippumatta vai vaihteleeko poskipunan sävy silmämeikin mukaan?

Tässäpä vielä lopuksi pikaisesti vilautettuna nopea perus silmämeikki, jonka sillä ihanaisella Silk Satin viisikolla väkersin:

Täydellinen perusmeikikseni, tykkään!

Kommentit (32)

  1. Anonyymi

    Lorealin Nutri-Gloss naamiota saa ainakin Lpr Emotionista, varmaan muistakin ja tottakai Sokokselta kun samaan ketjuun kuuluvat. 😀 Nyt kyllä pitää päästä Kicksiin ostamaan tota kuivashampoota, tulee todellakin tarpeeseen! Kunhan ei vaan ois myyty loppuun. 😀

  2. Päivä 305: Shoppapoppa – Kauneus & Terveys -blogit

    […] kun muut brändit siihen kerran kykenevät…) Näin ollen luottotuotteeksi muodostunutta Björn Axenin Styling Powderia oli pakko ostaa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *