Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 241: Epäkypsää vai pirun hauskaa?

Toissapäivänä puhutiin luonnonkosmetiikasta ja Dr. Hauschkasta ja saatiinkin ihan hyvät naurut. Tänään ei vielä paneuduta luonnonkosmetiikkaan sen syvällisemmin, mutta yhdet naurut tahtoisin vielä tarjota. Tai no, en nyt tiedä naurattaako tämä ketään muuta, mutta ainakin tämä on hyvä osoitus lapsellisesta ja epäkypsästä huumorintajustani:

Tuote on siis Weledan Birth Preparation Oil, Synnytykseen valmistautumisöljy. No, tämä ei vielä hymyilytä. Mutta tämä saa jo minut hymyilemään:

Ja tämä lopulta ihan totaalisesti repeämään:

Ei siinä mitään, tuote on varmasti ihan hyvä ja toimiva, mutta kertokaa nyt ihmeessä, millä pokalla tätä myydään asiakkaalle kosmetiikkamyynnin ohella? Harva taatusti osaa löytää tätä itse hyllystä ja raskausarpia ehkäisevää tuotetta hakevalle tämä olisi tietysti mukava lisämyyntiartikkeli, mutta itse ainakin olen sen verran nuiva ja arka suomalainen, etten minä kehtaisi moista tarjota. Enkä varsinkaan tarkentaa käyttöohjeita…

Normaalisti tykkään kysyä teidän mahdollisia kokemuksianne mainitsemistani tuotteista, mutta tällä kertaa en pane pahaksi, jos säästätte minut niiltä.

No joo, eiköhän pysytä ihan vaan siinä lemppari aiheessani, eli ihan oikeissa kosmetiikkatuotteissa.

Kokeilin tehdä kerrankin ranskalaisen manikyyrin valkoisten kärkien sijaan edes hieman värikkäämmällä lakalla. Kovin paljoa en rohjennut irrotella, joten lopputulos oli tämä:

Kärkilakkana on IsaDoran 621 Diamond Blue ja vedin vaaleansinisen lakan tyveen vielä viivat hopealla glitterilakalla.

Kovin paljoa minulla ei myöskään ollut aamulla aikaa mätsäillä ja taiteilla, joten tyydyin vetämään aamukiireessä luomilleni vain Diorin Sky Glow -paletin sinistä ja valkoista sekoitettuna yhteen lakkaa vastaavaksi sävyksi, rajaamaan silmäni mustanharmaalla linerilla ja vetämään rajauksen päälle glitteriä:

Tylsää, mutta yhdessä kynsien kanssa onneksi varsin toimivaa.

Että tällaista tänään. Emmeköhän me taas huomenna kuitenkin palaa niihin loppuneisiin tuotteisiin, sillä niitä on pieni läjä odottamassa raportointia ja kuun vaihdekin lähenee jo uhkaavasti. Ennen sitä vielä kuitenkin pieni vilautus parista uudesta tuotteesta, jotka sain:

Tuotteet ovat Muradin Oil-Control Mattifier SPF 15 ja Ole Henriksenin Aloe Vera Deep Cleanser. Kumpikin sarja on ollut minulle hieman vieras ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan näihin tuotteisiin kunnolla. Varsinkin Muradin tuote vaikuttaa hyvin kiinnostavalta, sillä harvemmin törmää mattapintaisiin kosteusvoiteisiin, joissa on suojakerroin 15. Tarkempaa raportointia on ehdottomasti luvassa myöhemmin!

Näistä kahdesta tai Muradista ja Ole Henriksenin tuotteista yleensäkin kuulisinkin sitten mielelläni teidän mahdollisia kokemuksianne!

Kommentit (32)

 1. Anonyymi

  Huomio Tiina : oliko se tuo reneweing eye cream jonka sanoit kiinteyttäneen yläluomiasi? itsellä on hieman "roikkuvat luomet" ja mietin että raaskisiko tuohon investoida. kiitos jos tähän vastaat
  -m-

 2. Nimetön

  Annu: No voi harmi, tuon olen ehtinyt saattaa eteenpäin. :/

  nanna: Ihanaa, etten ole ainoa alapääjutuille yhä aikuisenakin hihittelevä. 😉
  Toivottavasti kabukisi tilanne tasoittuu, reklamoi ihmeessä ostopaikkaan, mikäli ei kuitenkaan tasotu. Tuo Diorin sivellin on kyllä ihan ässä. 🙂

  Tintti Alanko: Kiva kuulla suosituksia. 🙂

  Hazunen: Toivottavasti osoittautuu hyväksi sävyksi! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *