Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 240: Lakkarakkauden oireita

Ihan tässä vasta pari päivää sitten ihmettelin, miksi syksyn ja talven lakkakokoelmat ovat täynnä niitä tummia ja synkkiä sävyjä.

Löysin tähän itse taas vastauksen: Siksi, että ne ovat niin hemmetin upeita!

Tässä on Essien syksyn lakkasävy Midnight Cami:

Tumma lakka, joka paljastuu valon siihen osuessa siniseksi ja shimmeriseksi. Ihan mieletön, kuin tämän koppakuoriaisen kuori:

Upea tuollaisenaankin, mutta mikään ei voi olla niin upeaa kuin se jälki, joka tuosta lakasta jää, kun päälle vetää Essien mattalakan:

Aaah, henkeäni ahdistaa ja minua huimaa sekä pyörryttää. Suuta kuivaa ja jalat eivät kanna. Ehdottomia lakkarakkauden oireita! Tämä on niin uskomattoman upea matattuna, ettei mitään rajaa! Kuinka kaunis samettinen pinta, siis aivan mieletön! Ihan tosi, en vaan voi hengittää kunnolla, kun katson kynsiäni. Niin täydellisen tumma ja matta. Voih!

Rakastuiko kukaan muu näin palavasti?

Essie, miksi emme ole löytäneet toisiamme aiemmin ja tutustuneet paremmin? Miksi olemme vaan antaneet ajan mennä ja lykänneet syvällisemmän suhteemme kehittymistä? Olen pahoillani ja toivon, että tutustumme jatkossa paremmin!

Suunnittelin, että olisin toteuttanut tähän perään ensimmäisen silmämeikkitutoriaalini. Otin paletiksi Diorin Jazzclub paletin Smoky Jazz 001 ja aloin sutimaan. Lopputulos oli, etten minä osaa mitään tutoriaaleja tehdä silmämeikkien kanssa. Minä nimittäin vedän homman niin fiiliksellä ja sudin sävyjä niin minne sattuu, etten todellakaan osaa lopuksi sanoa, mitä olen sutinut minnekin.

Tyydyn siis toteamaan, että sumuiset ja savuiset kynnet mätsättiin meikkiin, jonka lopputulos oli tällainen:

Minulta tosiaan toivotaan paljon silmämeikkitutoriaaleja, mutta minun on nyt kyllä vaan sanottava, että niitä ei taida olla tulossa. Olen nimittäin ihan lahjaton niiden tekemisessä. Muutenkin olen aika tylsä meikkaaja, vaikka silloin tällöin laitankin värikkäämpiä sävyjä mätsätäkseni ne johonkin. Jos kuitenkin tahdotte nähdä taidokkaita silmämeikkejä, niin käykää katsomassa niitä täällä ja inspiroitukaa. Harva tekee noin upeita silmämeikkejä kun Karkkipäivän Inkivääri!

Meikkitutoriaalit eivät siis ole minun erikoisalaani. No mikäs sitten on? No tuotteiden arvostelu, kyllä te sen tiedätte. Ja tuosta yllä olleesta silmämeikkikuvasta päästään loistavasti arvostelemaan siinä ripsissäni näkyvä mascara, YSL:n Volume Effect Faux Cils:

Minua pyydettiin esittelemään mascaroita arvioidessani myös niiden harjoja tarkemmin kuvien avulla, joten otan tämän toiveen jatkossa huomioon:

Mascaran harja ei ole mitenkään vakuuttava tai erikoinen. Mutta pakko sanoa, että ihan mieletön se on silti! En muistanutkaan, kuinka ihana tämä mascara oikeasti olikaan, kun satuin löytämään siitä avaamattoman kappaleen erään laatikkoni pohjalta. Ennen kuin sanon mitään enempää, annan kuvien puhua puolestani:


Blogiani seuranneet varmasti muistavat omat ripseni, jotka ovat ehkä suht pitkät, mutta hennot ja harvat eikä niiden olemassa oloa itseasiassa edes kovin helposti aina huomaa:

Voitteko yhtyä mielipiteeseeni, että tämä on aivan mieletön mascara? Tämä tosiaankin pomii jokaikisen ripsen ja tuuheuttaa ne hyvin ilman, että paakuttaa ripsiä yhteen. Ripsistä ei tule koppuraiset eikä hämähäkki-efektiä synny. Ripset ovat siis tuuheat, näyttävät ja ennen kaikkea siistit. Ne myös jäävät sen verran pehmeiksi, että massaa on helppo sutia halutessaan lisää vaikka useamman tunnin päästä.

Yksi negatiivinen puoli on, ettei tämä oikeastaan pidennä ripsiä pahemmin. Mutta muuten kyllä aivan mieletön mascara! Ehdottomia suosikkejani selektiivisistä mascaroista. Onneksi semiselektiivinen Max Factorin False Lash Effect kykenee ripsissäni samaan (ja antaapa vielä hieman pituuttakin), eli en joudu jatkuvasti investoimaan tähän.

YSL:n mascaran toinen huono puoli on, että jonkun aikaa käytössä olleen mascaran harja menee mascaramassan vuoksi ihan lyttyyn. Ei siis ole harvinaista, että harjaa saa pestä käyttöiän aikana muutamaan kertaan (ja kuivata sen huolella ennen takaisin pakkaukseen laittamista).

Tuskin olen ainoa tähän mascaraan ihastunut?

PS. Tähän väliin on muuten sopiva hetki huikata, että pidentäviä mascaroita rakastavat saavat nyt yhden uuden tuttavuuden Max Factorin tarjoamana. Max Factor nimittäin lanseeraa ripsiä pidentävän Lash Extension Effect Mascaran ripsiä tuuheuttavan False Lash Effectin rinnalle! Yhtään enempää en osaa mascarasta vielä kertoa enkä edes tiedä vielä ajankohtaa, koska se Suomeen rantautuu. Englannissa mascaran pitäisi tulla myyntiin marraskuussa, joten toivottavasti mekin saamme sen vielä tämän vuoden puolella.

Kommentit (21)

  1. Taika Laitinen

    Mistä tuota essien mattalakkaa saa? Saako sitä esim kicsistä tai stokkalta?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *