Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 24: Meikkaushaaste

Päätin tehdä itselleni meikkaushaasteen.

Kuten olenkin jo kertonut, on meikkivarastoni hieman suurempi, kuin keskivertomeikkaajalla yleensä. Olen aina miettinyt, miten tällaiset keskivertomeikkaajat pärjäävät vähäisillä meikeillään. Itse en yleensä pysty pitämään samaa meikkiä putkeen edes kahta päivää ja tykkään kokeilla ja vaihdella tuotteita paljon. Päätin kuitenkin ottaa selvää, miltä tuntuisi selvitä vain yhdellä meikkipussilla ja kokeilla keskivertosuomalaisnaisen elämää kuukauden ajan.

Kokosinkin siis itse omaan meikkipussiini seuraavat tuotteet:


Puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna, meikkivoide ja ihonsävyn heleyttäjä.


Luomivärinpohjustaja ja kaksi luomiväripalettia.


Valokynä, kaksi ripsiväriä, eyelineri, kolme silmämeikkikynää, kaksi kulmakynää ja kulmavaha.


Kolme huulikiiltoa.


Hohdepuuteri.

Lisäksi pussiin meni siveltimiä ja peitepuikko. Ja tältä pussi sitten näytti:

Haasteeni ideana siis on, että yritän pärjätä noilla tuotteilla kuukauden. Eli en saa käyttää mitään muita tuotteita kosmetiikkalipastostani. Lipastoni edustaa minulle seuraavan kuukauden ajan suomalaista kosmetiikkaosastoa: sinne mennään vain, kun joku aiemmin käytössä ollut meikkituote on oikeasti loppu ja se täytyy korvata.

Mielestäni tuo kokoamani meikkipussi on varmasti melko perusmeikkaajan meikkipussin näköinen. Pari luomiväripalettia, muutamia silmämeikkikyniä ja huulikiiltoja, pohjaan tarvittavat tuotteet sekä pari erikoisempaa tuotetta (valokynä, hohdepuuteri, kulmavaha). Okei, normaali nainen pärjää ehkä yhdellä kulmakynällä, mutta siitä minä en tingi. Tahdon käyttää noita kahta. Mutta muuten varmasti ihan keskivertosisältö?

Saa nähdä, tuottaako vaikeuksia. Mutta pakkohan tätä on kokeilla!

Kommentit (6)

  1. luchh

    minunkin meikkipussiin on keräytyn meikkejä mutta ne ovat enimmikseen ripsareita ja luomivärejä + joka päiväiset pakollis tuotteet

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *