Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 24: Avuton palikkameikkaaja

Sitä jotenkin vaan kuvittelisi, että kun kaikki meikit ovat samassa pienessä pussukassa eivätkä esimerkiksi ympäri lipastoa, niin ne löytäisi aamulla helposti, eikö? No, tiedoksi vaan, ettei minulla ole mennyt varmasti ikinä näin paljon aikaa tuotteiden etsimisessä!

En ole varmaankaan koskaan pitänyt koko arsenaaliani meikkipussissa, sillä ne eivät ole sellaiseen oikeastaan koskaan mahtuneet. Kun olin 10-vuotias, oli minulla jo sen verran meikkejä, että yläasteikäiset kaverinikin tulivat niitä aina kokeilemaan ja kinusivat samanlaisia omilta vanhemmiltaan. (Rivien välistä voidaan siis lukea, että minut on kasvatettu kosmetiikkafriikiksi, mutta ei mennä siihen nyt… kyllä minusta ihan kunnon kansalainen silti tuli, joten ihan turha pyöritellä silmiä ja miettiä, että oma äiti antoi käyttää ripsiväriä vasta yläasteella.) Niin kauan kun vain muistan, olen säilytellyt niitä lipastoissa, laatikostoissa yms. rakennelmissa, joissa ne ovat olleet helposti ryhmiteltyinä ja saatavilla. Tästä johtuen täyteen ahdettu meikkipussi tuotti minulle aamulla hankaluuksia.

Lähestyin tänään meikkipussiani ilmeisesti väärällä taktiikalla. Kaivoin sieltä siis aluksi esille aina vain sen tuotteen, jota juuri silloin tarvitsin. Hetken tuskailtuani jätin jo käyttämiäni tuotteita näkyville, jotteivät ne peittäisi muita. Mutta silti oli hankalaa löytää oikeita! Huomenna aion kokeilla uutta lähestymistapaa ja kipata kaiken ensiksi ulos pussista ja laittaa tavaroita takaisin pussiin sitä mukaa, kun olen niitä käyttänyt. Lieneekö tämä sitten se oikea?

Muuten meikkailu sujui ihan hyvin. Itseasiassa illalla jo innolla odotinkin, että pääsen aloittamaan haasteeni toteuttamisen aamulla. Ajattelin huvikseni laittaa teille kuvan tämänpäiväisestä silmämeikistäni, mutta sanon jo heti alkuun, että vaikka tykkäänkin käyttä erilaisia värejä niin siihen luovuuteni ja taitoni hyvin pitkälle rajoittuvatkin. EN ole ammattimeikkaaja, EN ole luova ja innovatiivinen ihminen ENKÄ osaa jäjiltellä mallista edes tikku-ukoa. Enkä myöskään kuvittele osaavani mitään edellämainituista. Tässä kuitenkin kevyt päivämeikki (ei kuitenkaan ihan noin kevyt oikeasti, kamera vähän söi sävyjä) Lorealin Beige Taupe triolla tehtynä, rajauskynänä Anytimen vanha kynä:

Vielä pieni juttu viitaten blogini alkuperäiseen olemassaoloon:
Sain yhden tuotteen loppumaan!

Yritän olla sisäisesti kaunis ja syödä myös erilaisia vitamiineja, hivenaineita ja muita ravintolisiä (ai mitä, eikö sisäiseen kauneuteen voikaan vaikuttaa näillä?) ja tänään sain yhden pilipalivalmisteen loppumaan. Kyseessä oli Lumenen Premium Beauty tyrninsiemenöljyä sisältävät kapselit, joita popsin pari pakettia ihan vaan siitä ilosta, että niitä joskus työsuhde-etuna olen saanut enkä tahtonut antaa eteenpäin. En ikinä maksaisi moisista n. 50e/laatikko. Jatkossa luotan jättihelokkikapseleihini ja muihin valmisteisiini, jotka toimivat hyvin ja paremminkin pienemmällä hinnalla.

Kommentit (6)

  1. Maija

    Jumapliuta, onko noi tyrnikapselit noin kalliita! :O Mää pöljä menin antamaan kaupanpäällisenä saamani kapselipaketin äiteelle, kun arvelin ettei ehkä tule itse käytettyä, enkä ollenkaan tajunnut niiden arvoa…

    Noita siis jaettiin viime viikolla Turun Sokoksella kaupanpäällisenä kun osti jonkun Lumenen tuotteen, vai mites se nyt oli. No kuitenkin, mukamas ilmaiseksi sai. Huomasin sitten kotona, että ainakin mun saamassa paketissa oli parasta ennen -päiväys just menossa umpeen (06/10), ni ei ihmekään että "ilmaiseks" antoivat. Kansa on tyytyväinen, kun saa jotain mukamas ilmaiseksi (vaikka oikeasti piti maksaa siitäkin ilosta), ja samalla Lumene pääsee eroon vanhaksi menevistä tuotteistaan. Kätsää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *